Deconspirarea masoneriei

Iunie 6, 2017

De partea cui a actionat Anders Behring Breivik?

Filed under: conspiratii,francmasoneria,israel,terorism — deconspirareafrancmasoneriei @ 6:40 pm

A fost atentatul terorist opera Mossadului?

Anders Behring Breivik mason

Anders-Behring-Breivik-freemason

 Suspectul atentatului din Norvegia (22 iulie 2011) asupra campusului unor tineri se numeşte Anders Behring Breivik şi este prezentat de ziarul britanic Daily Mail într-o ţinută masonică!
Anders Behring Breivik nu a făcut parte din nicio organizaţie „gratulată” de presă ca fiind „de extremă dreapta”. Nu a făcut parte din nicio organizaţie naţionalistă norvegiană sau scandinavă. Nu a avut nici măcar contacte cu aceste organizaţii pentru că toate sunt anti-sioniste, contra naţionalismului extremist evreiesc. Iar Breivik era un filosemit şi un pro-sionist fanatic. Era un obişnuit comentator pe saiturile anti-musulmane, dar toate pro-sioniste, filosemite până la extremism. După cum se poate citi şi în pseudo-manifestul său, sentimentele sale pro-israeliene îl dominau şi îi animau acţiunile. Era atât de pro-sionist încât cerea în acest „manifest” „expulzarea musulmanilor din Europa” şi era atât de ambiţios încât milita şi pentru „expulzarea palestinienilor din West Bank şi Fâşia Gaza”, adică din Palestina, singura lor casă.
„… trebuie să ne asigurăm că vom influenţa alţi conservatori cultural pentru a menţine linia noastră de gândire anti-rasistă, pro-homosexuală, pro-israelienă”, scria Breivik pe document.no, conform materialului semnat de evreul anti-sionist Israel Shamir şi publicat pe kuruc.info. Se identifică ideatica personală a lui Anders Behring Breivik cu ideologia naţionalistă sau credinţa creştină??? Absolut nicio intersectare!
Anders Behring Breivik a fost exclus din loja din care făcea parte la câteva zile după atentat. Ivar A. Skar, Mare Maestru Suveran al Ordinului Norvegian al Francmasonilor s-a spălat pe mâini de Breivik, anunţând că acesta a fost exclus din rândurile sale. Cert este ca Breivik il idolatriza pe Jacques de Molay, Cavalerul Templier care a jurat să trăiască în sărăcie, dar a ajuns să împrumute bani cu camătă îndatorându-l până şi pe regele Franţei, Filip al IV – lea. A jurat să lupte ca un cavaler pentru apărarea credinţei creştine, dar a adus din Orient practici musulmane, iudaice şi sataniste (vezi închinarea la Baphomet). Jacques de Molay a sfârşit ars pe rug pentru erezii anticreştine. Ordinul fiind desfiinţat pentru erezie, apostazie, ritualuri obscene, homosexualitate, corupţie, fraudă şi ascunderea de informaţii.
Mai multe saituri semnalează faptul că pe paginile ziarelor online israeliene la comentariile de sub articolele referitoare la drama de la Oslo abundă comentariile evreilor care se bucură de nenorocirea norvegiană, o dramă ce a îndurerat întreg continentul european. Dezvăluirile şocante făcute de Gilad Atzmon, evreu născut în Israel, care a ales să iasă din rândul coreligionarilor săi şi să condamne nationalismul extremist şi terorist evreiesc, sionismul. El este acum un puternic critic al Israelului. În anul 1982 în timpul invaziei în Liban el a servit ca medic în armata israeliană. Atunci a ajuns la concluzia că este parte a unui „stat colonial, bazat pe jafuri şi purificare etnică”.
Atzmon a ajuns la concluzia că modalitatea de operare în atacul terorist şi asasinatul în masă din Norvegia seamănă izbitor cu practica serviciului de informaţii israelian, Mossad. „Înainte de orice este destul de clar că o maşină cu bombă de o asemenea magnitudine şi o operaţiune atât de sofisticată nu este opera unui nespecialist care poate pune cu uşurinţă laolaltă; trebuie să ia cunoştinţe de specialitate. Şi aici se pun întrebările: cine îi putea oferi astfel de cunoştiinţe şi cine îi putea pune la dispoziţie o cantitate atât de mare de explozibili letali?”  Gilad Atzmon nu este complet sigur, dar adaugă câteva lucruri interesante: „Punând laolaltă toate informaţiile şi analizându-le,  luând în considerare toate posibilităţile, se poate sugera că Anders Behring Breivik a fost într-adevăr un Sabbath Goy”. Un Sabbath Goy este un ne-evreu care este folosit la lucruri care sunt interzise unui evreu în zilele de Sabat. Şi Atzmon continuă: „Dar în realitatea Sion-izată în care trăim destul de tragic, Sabbath Goy poate ucide pentru statul Israel. Fiind un admirator al Israelului acesta şi-a tratat conaţionalii aşa cum IDF (Israel Defense Forces – Forţele de Apărare Israeliene) tratează palestinienii”.

boikot israelMotivul atacului, printre altele, ar fii că Norvegia şi-a radicalizat ciriticile la adresa Israelului, ameninţând cu un boicot economic al statului Israel, promitându-i lui Mahmoud Abbas, liderul Autorităţii Palestiniene că Norvegia va recunoaşte un stat palestinian, chiar dacă nu imediat la declararea unilaterală a acestuia. Ministrul de Externe norvegian Jonas Gahr Stoere a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, alături de preşedintele palestinian Mahmoud Abbas, că „Norvegia consideră că este perfect legitim pentru preşedintele palestinian să se adreseze Organizaţiei Naţiunilor Unite” să solicite recunoaşterea unui stat palestinian independent. Partidul Stânga Socialistă, parte a guvernului de la Oslo a afirmat că va vota o moţiune în care va propune bombardarea Israelului dacă statul evreu acţionează împotriva organizaţiei Hamas în Gaza. Kristin Halvorsen a declarat că „Marea axă a răului sunt Statele Unite ale Americii şi Israelul”. Anul trecut guvernul norvegian a decis să renunţe la două entităţi de muncă israeliene din West Bank.

Israelul a fost de asemenea blocat să participe la o licitaţie în domeniul apărării. Cu câteva zile înainte de atacul lui Breivik tinerii din campusul laburist au afişat un bener pe care scria „BOIKOTT ISRAEL”, probabil a contat decisiv în alegerea ţintei asasinului. Şi intelectuali de frunte s-au pronunţat împotriva relaţiilor norvegiene cu Israelul. Unul dintre aceştia, Jostein Gaarder,  a declarat că „Noi nu mai recunoaştem Israelul (..) Trebuie să ne obişnuim cu ideea: statul Israel, în forma sa actuală, este istorie! Israelul nu va avea pace până când nu va lăsa armele jos”. Practic Israelul rămăsese fără prieteni influenţi în Norvegia. Relaţiile bilaterale dintre Norvegia şi Israel au ajuns într-un punct critic. Toate motivele pentru un serviciu de informaţii pentru a-şi pregăti atacurile teroriste în care este specializat, având victime în peste 30 de ţări de pe întreg mapamondul… Că a fost sau nu aşa, timpul ne va arăta cu exactitate toate amănuntele recentului atentat în toată hidoşenia sa. Toate indiciile ne fac să credem, tot mai mult, că e doar o altă operaţiune tip „steag fals”.
Cert este că până atunci mass-media de sistem va continua să intoxice publicul cu „naţionaliştii care aruncă în aer clădirile” ce le stau în cale şi „ucid copiii” cu detaşarea sentimentală cu care dobori un personaj din World of Warcraft. Şi bineînteles, pretextul pentru limitarea libertăţii de exprimare pe internet, atâta libertate cât a mai rămas…

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: