Deconspirarea masoneriei

Iunie 6, 2017

Mare protest in Grecia impotriva documentelor biometrice

Filed under: crestinism,francmasoneria — deconspirareafrancmasoneriei @ 6:28 pm
Tags: , ,

    Peste 100.000 de greci alaturi de preotii lor au cerut oficialitatilor renuntarea la Cardul cetateanului.

    Zeci de mii de oameni din multe parti ale Greciei au raspuns la apelurile Comisiei Panelene a Clericilor si Laicilor pentru Lupta impotriva Cardului Cetateanuluisi s-au adunat duminica, 27 martie 2011, in Pedio Areos, dupa care au mers in mars pasnic catre Parlamentul Elen. Estimarile cele mai modeste vorbesc de cel putin 30.000 de manifestanti, in timp ce Parintele Nektarios Moulatsiotis, presedintele acestei Comisii de Lupta impotriva Cardului Cetateanului, a anuntat prezenta a 100.000 de oameni. Importanta insa nu are atat numarul participantilor, cat prezenta dinamica a oamenilor, atat in discursurile tinute la Pedio Areos, cat si in marsul catre Parlament.
Dintre vorbitori trebuie mentionati reprezentantii INKA-ΓΟΚΕ (Ιnstitutul Consumatorilor/Federatia Generala a Consumatorilor din Grecia, organizatie membra a Comisiei Europene pentru Sanatatea si Protectia Consumatorilor, http://www.inka.gr), experti in stiintele economice care au prezentat riscurile actelor cu cip si ale indosarierii datelor personale. Domnul Stathis Adamopoulos, specialist in stiinte economice, membru al INKA, a semnalat in discursul sau ca „in esenta, cardul va inregistra toate actiunile individului cu rezultatul ca va modifica fundamental sistemul de valori al societatii noastre”, adica omul va fi supus unei urmari continue, 24 de ore din 24, si a completat ca aceste date care tin de viata privata a omului vor putea fi extrase in orice moment, fapt care va constitui un obstacol major in dezvoltarea personalitatii umane. In declaratia facuta Agentiei Ateniene de Stiri si Agentiei Macedoniene de Stiri, ΑΠΕ-ΜΠΕ, acelasi Stathis Adamopoulos sustine ca: „chiar daca toate aceste temeri nu ar fi reale, adevarul este ca noul act de identitate care ni se pregateste presupune un sistem birocratic complex si costisitor, care va deveni o importanta sursa de venituri, fapt care, spre exemplu a determinat guvernul australian sa renunte la introducerea lui”.
    Mitropolitul Pireului, Serafim, in numele Bisericii locale a Pireului, a exprimat nelinistea sa profunda fata de intentia introducerii cardului cetateanului in mesajul transmis manifestantilor prin reprezentantul sau, protopresviterul Hristos Hritodoulou. A subliniat ca actuala evolutie a tehnologiei devine un adevarat blestem pentru om si instrument al unei dictaturi fara precedent in istoria omenirii. Omul isi va pierde identitatea in cadrul sistemului de urmarire continua care se va realiza prin cardul cetateanului. S-a mentionat de asemenea ca se asteapta luarea oficiala a pozitie e Sinodului Bisericii Greciei imediat ce guvernul va da publicitatii proiectul de lege privitor la introducerea cardului cetateanului, specificandu-se ca s-a constituit deja o comisie juridico-teologica a Sinodului care investigheaza toate datele legate de cardul cetateanului.
    In ansamblul lor, discursurile s-au dorit un semnal de alarma adresat poporului elen si in acelasi timp tuturor crestinilor, care se afla in pericolul de a-si pierde libertatea de actiune si spirituala prin acest nou sistem de inrobire, „anticrestin, antipopular, antidemocratic, antiuman si satanic”, dupa cum a subliniat unul dintre vorbitori, „un sistem pe care Noua Ordine doreste sa il impuna Greciei”. De asemenea, manifestatia s-a dorit o avertizare a ocarmuitorilor tarii, care se vadesc a nu fi „nici greci, nici crestini”, ci slujitori ai intereselor Noii Ordini Mondiale. S-a subliniat ca guvernantii nu doresc sa prezinte clar ce inseamna cardul cetateanului si riscurile pe care le presupune, ei se exprima in mod ambiguu, echivoc, in ce priveste conditiile si implicatiile introducerii noului sistem de identificare, fapt care dovedeste o data in plus caracterul antipopular al masurii.
    La sfarsitul discursurilor s-a citit rezolutia manifestatiei adoptata de catre toti participantii.
    Apoi manifestantii au pornit in mars pasnic catre Parlamentul Grecilor strigand lozinci precum “NU cardului cetateanului!”, „Grecia crestinilor Ortodocsi”, „Grecia inseamna Ortodoxie!”, „Afara masonii din Parlament!” si cantand imnul national si „Aparatoare Doamna”. Puternica a fost prezenta tinerilor care cu vocile lor viguroase au dat un ton diferit marsului. Trebuie sa ii felicitam pe acesti tineri, pentru ca multi dintre ei s-au implicat in organizarea si desfasurarea evenimentului prin distribuirea de pliante si postarea de panouri etc.
    Odata ajunsi in fata Parlamentului, rezolutia manifestatiei a fost inmanata unui reprezentant al Parlamentului. Protestatarii si-au manifestat dezacordul fata de masurile si atitudinea guvernantilor si parlamentarilor in actuala criza economica si politica si au afirmat ca nu ii considera reprezentanti ai poporului elen, tocmai pentru ca nu actioneaza spre binele material si spiritual al poporului, ci sunt adevarati tradatori de neam si luptatori impotriva Bisericii si a credintei crestine.

    Mitropolitul Nektarios de Petra (Grecia) despre criza din tara sa: “Guverneaza masoneria!”

    Foarte suparat pe toti cei care au adus tara in situatia de fata s-a aratat IPS Mitropolit de Petra si Heronisos, k. Nektarios, din biserica Tuturor Sfintilor de pe insula cu acelasi nume, vizavi de orasul Sfantului Nicolae. Inaltpreasfintitul, cu o critica caustica la adresa politicienilor care au guvernat si guverneaza tara, a spus ca nimeni nu-si face autocritica si nu-si recunoaste greselile.
    Mitropolitul de Petra, a spus printre altele: „Poporul este pacalit, in loc sa i se spuna cine sunt responsabilii pentru aceasta criza si sa-si marturiseasca greselile, ca sa reiasa ceva nou in aceasta lume, pentru ca aluatul vechi este deja inutil, iar poporul elen nu mai are incredere in el”.
    „Marturisim acest pacat al nostru, cat ne revine aceasta responsabilitate? Nici asta n-o facem! Aici nu marturisim raspunderea noastra, dar intr-o criza economica vom marturisi ca suntem crestini…”, a adaugat cu o voce puternica Mitropolitul Nektarios.
    In continuare, k. Nektarios a subliniat: „Nu sunt profet, dar vedeti ca incet-incet dispar simbolurile crestine, dispar… Maine va disparea religia; este inutila religia in scoala”.
    „Vedeti cat de subestimat este preotul? Acum ii vor taia salariul, pentru ca si el este inutil. Vedeti, cei 7000 de preoti ai Greciei sunt responsabili de aceasta criza economica si trebuie si acestia sa fie pedepsiti”, a subliniat Mitropolitul.
    Totodata a adaugat: „Nu conteaza ca ne taie salariul, vom trai si fara bani, nu avem nevoie de ei. Din pacate, aceasta este atitudinea unora, impotriva Bisericii, si de aceea ling caramela avutiei, vorbesc intruna despre scandaluri, ca sa-si faca treaba”.
    Mitropolitul de Petra si Heronisos cu o voce puternica a subliniat: „Nu e criza economica, ci vor sa creeze un stat fara religie. Vor sa le distruga pe toate; din pacate, asta este situatia, toate celelalte sunt pretexte…”
    „In loc sa ne sprijinim pe credinta, pe Biserica, care a pastrat compact stindardul social, pe care s-a sprijinit Neamul in clipele grele, noi ne luptam cu Biserica…”, a adaugat k. Nektarios.
    Incheind, ierarhul luptator a spus: „Din nefericire, o voi spune si nu mi-e rusine, guverneaza masoneria, guverneaza masoneria…”.
    „De aceea, vedeti ca acum ne fac comisii, ca sa rezolvam problemele, ca sa rada de noi si apoi sa ne cheme la depunerea juramantului. Nu trebuia sa mearga sa se jure, cat timp nu-si tin juramintele…”, a mai adaugat.

 

    „Justitia Patriei noastre este chemata sa demonstreze daca colaboreaza sau nu cu Centrele internationale de Promovare a Pan-religiei Sataniste.”

    Aceasta cutremuratoare declaratie apartine Mitropolitului de Pireu, Serafim, pe care a facut-o dupa stabilirea recursului asupra dizolvarii Lojilor Masonice. Data judecarii recursului s-a stabilit pentru 17 mai 2011. Stirea a cutremurat tot poporul Ortodox credincios, care de decenii se lupta pentru dizolvarea Masoneriei din tara noastra, care, dupa cum se spune, a corupt si anumiti membri ai Bisericii. Prin actiunile Mitropolitului Serafim se face dreptate eforturilor depuse de vrednicii de pomenire luptatori ai Credintei Ortodoxe, Nicolaos Psaroudakis (de la ziarul Χριστιανική), fondatorul Uniunii Ortodoxe Panelene si al ziarului «Ὀρθόδοξος Τύπος», Arhimandritul Haralambie Vasilopoulos, precum si de urmasul sau, vrednicul de pomenire Arhimandritul Marcu Manolis.
    Stirea are un mare impact, pentru ca vine intr-o perioada in care: 1) Masoneria cere de la Uniunea Europeana marginalizarea, in mod special, a Bisericii Ortodoxe si pretinde sa aiba un rol decisiv in manifestarile politice, sociale, religioase si istorice. 2) Masoneria se lupta pentru separarea Statului de Biserica si pentru ruperea desavarsita a Statului de Biserica. 3) Apar Judecatori Supremi care, dupa ce au implinit 40 de ani ca Functionari ai Justitiei, cer eliminarea Credintei Ortodoxe si a simbolurilor ei din toate treptele Justitiei colaborand deschis cu Masoneria si cu toate acele organizatii care cu furie cer indepartarea Sfintelor Simboluri si a Rastignitului din toate cladirile publice. Dat fiind faptul ca a fost facuta publica data de judecare a recursului solicitat de Sfanta Mitropolie a Pireului pentru dizolvarea Templelor Masonice si prin extindere a tuturor Lojilor Masonice, asteptam din partea Arhiepiscopului, a fiecaruia dintre membrii Ierarhiei sau a intregului Ierarhiei o declaratie prin care Conducerea Bisericii sa salute stabilirea datei de judecare a recursului, sa afuriseasca Masoneria, sa lumineze poporul credincios lipsit de indrumare asupra scopurilor acesteia, dar mai ales sa dezvaluie ca Masoneria slujeste si se inchina lui Lucifer ca lui Dumnezeu. Speram ca Sfantul Sinod al Ierarhiei sa ia pozitie prin instiintare publica.
    Amintim ca Conducerea Bisericii a abdicat si de la lupta impotriva Masoneriei, ca si de la lupta impotriva ereziilor (putini sunt membrii ei care indraznesc sa intre in conflict cu Masoneria si sa lumineze poporul credincios).

    Pozitia conducerii Bisericii problematizeaza si mahneste pe poporul credincios, care se roaga neincetat pentru intoarcerea deplina a Conducerii Bisericii pe caile pe care le-au urmat Parintii contemporani ai Bisericii noastre pana acum 2-3 si chiar 4 decenii.

    Anunt din partea Sfintei Mitropolii a Pireului:

    Avand ca motiv acest proces, Sfanta Mitropolie a Pireului a facut pe 21 iulie urmatorul anunt:„Se face cunoscut ca cererea de desfiintare (a lojilor masonice) inaintata in instanta de Inalt Prea Sfintitul Mitropolit al Pireului Serafim – ca reactie la faptul ca Ministrul Economiei Gheorghios Papakonstantinos a omis sa inainteze editarea decretului prezidential asupra desfiintarii, in conformitate cu articolul 118 al A.K., a fundatiei cu numele de „Fundatia Masonica”, a carei infiintare s-a proclamat prin Decretul Prezidential din 10-2-1927, amendat prin Decretele Regale din 19-7-1949 si 16-11-1956, fundatie care isi are resedinta in Atena (Aharnon cu Sourmeli), ca si a fundatiei Marea Corporatie Filantropica si a Marii Loji Nationale a Greciei, care isi are resedinta in Atena (Eresou 38) pe motivul ca nu constituie (asa cum declara) societati non-profit cu scop de utilitate sociala, ci o religie camuflata cu dogme secrete si rituri de cult luciferic, – s-a stabilit a se judeca in fata departamentului 4 al Consiliului de Stat pe 17 mai 2011.Inalt Prea Sfintitul Mitropolit al Pireului Serafim pledeaza cu putere pentru toleranta religioasa si pentru libertatea constiintei religioase a concetatenilor nostri, dar in acest caz este dator ca, de pe pozitia sa, sa ceara incetarea inselarii poporului Elen si camuflarea Religiei Masoneriei, a Luciferismului, printr-o pseudo-firma, chipurile, „fundatie de utilitate sociala pentru copiii saraci si fara mijloace materiale”.Prin urmare se va dovedi daca intr-adevar Justitia Patriei noastre colaboreaza sau nu cu centrele internationale de promovare a pan-religiei Satanismului. Din partea Mitropoliei.

    Parintele  Gherghe Calciu a spus: “Ecumenismul este o forma mai subtila a masoneriei. Masoneria incearca sa distruga credinta ortodoxa, credinta crestina in general. Ecumenismul incearca sa subjuge prin cateva idei care par foarte generoase.”

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: