Deconspirarea masoneriei

Iunie 6, 2017

Marea Lojă Naţională din România acordă Premiile „Nobel” româneşti

Filed under: francmasoneria — deconspirareafrancmasoneriei @ 7:06 pm

A treia ediţie a Galei Premiilor Masonice din România a adunat, vineri, 21 martie, la Atheneul Român toate figurile triste ale economiei şi politicii româneşti, se iluzionează că reprezintă ceva. Dincolo de faptul că, în vîrful grămezii, precum bomboana pe colivă, masonii l-au aşezat pe Victor Ponta, de un ridicol absolut a fost şi modul de promovare a evenimentului, considerat de anumite ziare, conduse tot de membrii acestei tagme de fripturişti, ca fiind „Gala Premiilor Nobel Româneşti“ (!?). Merită să aruncăm o privire asupra finanţării acestei chermeze, subiect asupra căruia se păstrează o tăcere totală. Conform unor surse din Serviciile Secrete, pentru organizarea evenimentului s-au cheltuit circa 450.000 de euro, inclusiv cele 7 premii, de cîte 10.000 de euro fiecare, bani care s-au adunat astfel: premiile au fost sponsorizate de BNR, instituţie condusă de bildenbergul bătut în cuie Mugur Isărescu; ceilalţi 380.000 de euro au fost acoperiţi de diverşi sponsori, mai mici sau mai mari, majoritatea fiind firme deţinute de aşa-zişii membrii ai masoneriei româneşti – de la cîrciumi şi abatoare, pînă la case de licitaţii sau negustori de maşini.

Şi acum vine bomba: dacă 99% din sponsori au dat sume cuprinse între 5.000 şi 10.000, abia strîngîndu-se circa 150.000 de euro, unul dintre ei a dat mai mult decît toţi ceilalţi la un loc, completînd masa. Acesta a fost nimeni altul decît patronul GFR, rromul din Toflea, Gruia Stoica, despre care se spune că este mare mason, cu grad important în una din lojile româneşti, apărute în anii ’90 mai abitir decît ciupercile după ploaie. Coincidenţă sau nu, gala premiilor masonice, sponsorizată cu largheţe de Stoica, a avut loc în aceeaşi zi în care GFR-ul a fost declarat cîştigător al licitaţiei de la CFR Marfă, companie strategică, adjudecată de puradel cu 202 milioane de euro şi o şpagă de 150 de milioane de euro, a cărei valoare reală este de circa 1 miliard de euro. Reamintim că printre masoni se află şi un alt primitiv: Fulgerică Bragadel (Gh. Florea). Şi o altă coincidenţă: în capul mesei, la gală, s-a aflat Victor Ponta, iar unul dintre invitaţi a fost ministrul Transporturilor,  Relu Fenechiu. Halal! Delirul

(sursa:  http://newsinfo1000.wordpress.com/2013/06/26/mafiotul-gruia-stoica-a-sponsorizat-gala-premiilor-masonice-cu-300-000-de-euro)

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: