Deconspirarea masoneriei

Iunie 6, 2017

„Reuniunea Masonică internaţională” – Bucureşti 2012

Filed under: francmasoneria — deconspirareafrancmasoneriei @ 7:00 pm

Evenimentul, aflat la a 7-a ediţie, este un „proiect iniţiat de Marele Orient al Fran­ţei”, dar a fost rezultatul eforturilor Ancăi Nicolescu, ca Marea ei Lojă Feminină a Româ­niei să primească organizarea reuniunii la Bucureşti, în perioada 11-14 mai 2012.

Au participat peste 20 de delegaţii însumând sute de masoni din toată lumea, îm­brăcaţi în ţinute festive, compuse din robe negre, şorţuri şi colanul din jurul gâtului, care, demonstrativ, pentru presă, au îndeplinit „câteva dintre ritualurile ţinute secrete mult timp” (aiurea!, de mult nu mai erau secrete, fiind prezentate de zeci de ani în documentarele televiziunilor străine, şi fiind descrise de sute de ani în cărţi). Oricum, din 4 zile de întâl­niri, numai 30 de minute a durat spectacolul regizat pentru presă, după care a fost dată afară. La întâlnirile din spatele uşilor închise ar fi participat – se lăuda A. Nicolescu – şi „membrii corpurilor diplomatice acreditate la Bucureşti (la nivel de ambasadori şi secre­tari), oficialităţi din România, personalităţi publice şi culturale, academicieni etc.” (adică ne­lipsitul Răzvan Teodorescu, mason în mai multe echipe, inclusiv a lui Szakvary).

Întrunirea şi ritualurile s-au desfăşurat în Sala Colosseum a Palatului Bragadiru din centrul Bucureştiului (nici o legătură, decât prin fostul proprietar, cu localitatea Braga­diru), printre „invitaţii speciali” numărându-se şi profesorii Vasile Şoporan – deputat UNPR de Cluj – şi Vasile Puşcaş, tot din grupul politicienilor de la Cluj, fost ministrul al Integrării Europene şi ex-„negociator şef al României pentru aderarea la Uniunea Europeană, dar, mai ales, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, care însă şi-a trimis un reprezentat, pe Katharina von Schnurbein. Aceasta a şi deschis prima „con­ferinţă”, cu titlul „Anul european al îmbătrânirii active şi al solidarităţii dintre generaţii”, ceea ce se justifică prin faptul că mai toţi participanţii erau nişte masoni foarte bătrâni care şi-au racolat tineret pe care să îl manipuleze.

Tema principală a evenimentului a fost însă, chipurile, „Evoluţia gândirii libere după dictaturile secolului trecut”, marea maestră Nicolescu conducând dintr-un somptuos jilţ boieresc întreaga desfăşurare. Cât timp au fost lăsaţi în sala şi „profanii” din presă, masonii au efectuat o serie de pretinse ritualuri demonstrative, mergând numai în linii drepte şi schimbând direcţia numai în unghiuri de 90 de grade ţinând în mâini fie o sabie, fie un trandafir. În rest, comunicarea s-a făcut numai în franceză, iar cine voia să ia cuvân­tul trebuia să îi spună mai întâi o „parolă” Ancăi Nicolescu.

La un moment dat, o executantă mai tânără, cu o sabie în mână, avea să cla­meze: „V-am deschis o poartă să întrevedeţi că nimic nu este secret, că nimic nu este malefic!”, ceea ce dovedeşte că spectacolul era regizat pentru presă, că Anca Nicolescu este avidă de publicitate şi că, totuşi, masonii se simt, parcă, cu musca pe căciulă.

Dar ceea ce au discutat, în realitate, numai între ei, masonii pa­tronaţi de Marele Orient al Franţei, la Bucureşti, rămâne până la urmă un mister, căci tot ce se mai ştie este că, timp de 5 zile, au mâncat şi benchetuit la Clubul BNR (ceea ce evidenţiază, încă o dată, că Mugur Isărescu sponsorizează în România aproape orice eveniment maso­nic sau al cluburilor mondiale, pe banii statului român) şi au făcut ex­cursii prin toată Moldova.

În 15 ianuarie 2010, Anca Nicolescu, Marea Maestră a Marii Loji Feminine a României participa, ca membră, la aşa zisa Academie Masonică Fran­ceză, altă centrală a masoneriilor europene neregulare, în primul rând franceze, care se întrunea la sediul Marii Loji Franceze (GLF). Tema întâlnirii, „Regularite, recunoaşteri, pu­neri la punct şi perspective”, era de fapt unul din nenumăratele atacuri ale „regularei” ma­sonerii engleze.

În 15 octombrie 2010 aveam să o găsim pe Anca Nicolescu la Bruxelles la „Întâlni­rea Anuală cu grupurile ne-religioase” („Annual Meeting with non-religious Groups”), adi­că cu masoneria atee, organizată de Uniunea Europeană şi la care au participat şi Jose Manuel Barroso, preşedintele Comisiei Europene, Herman van Rompuy, preşedintele Consiliului European, alături de Guy Arcizet, Marele Maestru al Marelui Orient al Franţei şi de reprezentanţii masoneriei neregulare masculine, feminine şi mixte din Franţa, Spa­nia, Italia, Marea Britanie, Grecia, Luxemburg, Portugalia, Irlanda şi România (adică Marea Lojă Feminină şi gruparea lui Szakvary).

Apoi, în 12 iulie 2011, Nicoleasca a participat la Bruxelles la o întâlnire a oficialilor Uniunii Europene cu reprezentanţii organizaţiei Contribution of Masonic Liberal and Adogmatic Obediences to European Construction (Comalace – Contribuţia Obedienţelor Masonice Liberale şi Adogmatice la Construcţia Europea­nă), când 18 masoni din diferite state ale UE (reprezentând Comalace) s-au întâlnit cu Biroul Consilierilor de Politică Europeană (BEPA) al P.E. pentru a dezbate tema „Europa şi tineretul său: Politicile de tineret ale Comisiei Europene”, adică politicile şi instrumentele folosite de U.E. în ceea ce priveşte tineretul, dar şi faptul că, chipurile, „masoneria poate să răspundă la aspiraţiile tineretului european… în această eră a globalizării”. De ce ar trebui „sora” Anca, o bătrână de 70 de ani, să dirijeze viitorul tineretului? Şi de ce s-ar pricepe? Probabil pentru că editează benzi desenate cu personajul Tintin, pentru copii.

Tot în 2011, la Riga, în aprilie, participând la a 6-a Reuniune Masonică Internaţio­nală, altă lucrare în fruntea căreia stă tot Marele Orient al Franţei, Anca Nicolescu reuşea să obţină organizarea celei de a 7-a ediţii a acestui congres masonic (la Bucureşti, în luna mai 2012), ea devenind „director executiv”-organizator al întrunirii.

 «A urmat apoi consacrarea la extern a noului Mare Maestru. M.:M.: Radu Bălănescu participă la Confe­rinţa Marilor Maeştri din America de Nord în 8 martie 2011, pentru ca în iunie 2011 să fie prezent la Washington alături de alţi mari maeştri masoni din lume, unde, împreună cu aceştia a vizitat sediul Organizaţiei Statelor Americane şi a depus o coroană de flori la statuia lui Simon Bolivar. Un aşa-zis succes notabil este faptul că în 14 mai 2011, M.:M.: Radu Bălănescu, secondat de Chirovici, a obţinut la Conferinţa Mondială a Marilor Loji Regulare întrunită în Columbia, ca a 13-a Conferinţă Masonică mondială, care în Europa a mai avut loc doar în Franţa şi în Spania, să se desfăşoare în 2014 în România. Între 2012 şi 2014, Marele Maestru Bălănescu devine „Preşedinte Executiv al Conferinţei Mon­diale a Marilor Loji”, iar „România va fi în anul 2014 centrul Mondial al Masoneriei Univer­sale, dar şi al vieţii publice, întrucât evenimentul va atrage, pe lângă reprezentanţi ai Or­dinului din peste 200 de ţări ale lumii, şi personalităţi ale societăţii civile”, zice el. La rândul lui, E.O. Chirovici vrea să devină secretarul general al acestei instituţii din 2014. »

Sursa: Cornel Dan Niculae – Armaghedonul Templului lui Solomon. Conjuraţia Masoneriei, a Cluburilor Mondiale şi a Ordinelor Illuminati, Editura Carpathia Rex

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: