Deconspirarea masoneriei

aprilie 20, 2019

Liviu Dragnea, membru al lojei masonice Nostradamus din Alexandria

Filed under: francmasoneria,politica — deconspirareafrancmasoneriei @ 4:53 pm

Liviu Dragnea a intrat în 2003 într-o loja masonica din Alexandria, numita Nostradamus, au declarat pentru G4Media.ro surse din PSD. Dragnea a trecut rapid de la initiere la gradul de maestru, obtinut în 2004, au mai declarat pentru G4Media.ro sursele citate. Dragnea i-a atacat dur pe masoni în doua rânduri în acest an, spunând ca, alaturi de ”securisti”, stau la baza crearii partidului Pro România.

Liviu Dragnea nu a raspuns la mesajele G4Media.ro pentru a-si spune punctul de vedere.

liviu dragnea masonerie

liviu dragnea mason

Presedintele PSD si-ar fi platit cotizatia de membru în loja masonica Nostradamus inclusiv în anii 2016 si 2017, potrivit surselor G4Media.ro.
Liviu Dragnea nu a mentionat niciodata în declaratiile sale de interese apartenenta la o loja masonica, dupa cum arata documentele depuse de acesta de-a lungul timpului în calitate de presedinte al CJ Teleorman, ministru al Dezvoltarii sau deputat.

Liviu Dragnea a criticat pentru prima oara masonii într-un discurs tinut pe 2 martie la Caras Severin, când a spus despre partidul Pro România, înfiintat de Victor Ponta, ca ”noi nu ne-am ocupat de ei, dar începând de astazi o sa ne ocupam si de ei, în sensul ca o sa vorbim despre acest lucru. Vor adevarul? O sa vorbim despre câti masoni sunt în acel partid, câti securisti sunt în acel partid, ce afaceri se învârt cu acel partid, care e legatura lor cu serviciile secrete. Trebuie sa începem sa spunem adevarul despre toti, despre vedetele care se urca pe niste liste, despre fosti prim-ministri care sunt cu plus si cu minus. Românii vor sa stie adevarul”.

Pe 10 martie, într-un nou discurs de campanie electorala, tinut la Calarasi, Dragnea a reluat atacul la masoni si securisti, pe care i-a acuzat ca stau la baza partidului format de Ponta. „Pro România nu este un partid de stânga, niciodata securistii nu au fost si nu vor fi de stânga, Niciodata, pentru ca n-au cum. Este un partid construit într-un laborator, construit pe jaf, pe furt, pe jaf politic. Ce-au facut ei de când s-au înfiintat? Doar sa fure de la noi oameni si sa mearga prin judete pe la primari sa cerseasca: dati-ne si noua niste oameni, dati-ne si noua niste voturi. Acesta nu este un partid politic de stânga, care pe lânga aceste obiective are si obiectivul principal sa dea cu noroi în partidul care i-a facut oameni. Si nu am de ce sa nu o spun: acolo este plin de securisti si de masoni. Nu ca n-ar fi buni, dar e bine sa stim. Si nu vorbesc pe gura camasii, anuntam si nume cât de curând”, a spus Dragnea, citat de Agerpres.

Foto: InquamPhotos / Bogdan Danescu

Sursa: https://www.g4media.ro/surse-liviu-dragnea-membru-al-lojei-masonice-nostradamus-din-alexandria-liderul-psd-i-a-atacat-in-doua-randuri-pe-masoni.html

Publicitate

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: