Deconspirarea masoneriei

– Hi-tech si controlul populatiei

    Progresele actuale în domeniul electronic permit realizarea visului francmasonic de înrobire a tuturor natiunilor globului. Reteaua electronica globala a Intelsat-ului este o organizatie creata prin tratat international ca sa întretina circa 20 de sateliti care leaga prin comunicatii 132 de tari. Sunt 6 statii de control al satelitilor, însirate între Perth în Australia si Beijing în China, ambele legate de statia din Maryland, Statele Unite. Aceasta retea, desigur, a fost construita pentru binele omenirii.

    Sa vedem ce beneficii aduce. Astfel, Wheaton Industries, manufacturier de sticle de plastic, instaleaza un sistem de videoconferinte în uzinele sale din Asia, Europa, Mexic si Puerto Rico. Paranteza: sticlele din plastic pe care le fabrica sunt vândute mai ales în Statele Unite. Sistemul de videoconferinta, aflam, va fi folosit pentru instruirea personalului local din Asia, Europa, Mexic si Puerto Rico, despre cum sa repare defectiunile tehnice ale masinilor, deoarece companiei nu-i convine nici sa plateasca salariul unui tehnician instruit si capabil, la fata locului, nici sa trimita un astfel de tehnician acolo. E mult mai ieftin sa ai mâna de lucru necalificata si neinstruita, care la nevoie poate fi dirijata prin sistemul de videoconferinta: „Vezi mânerul acela rosu din stânga? Tragi de el spre tine…” Daca o masina se strica în China, de exemplu, tehnicianul local poate sau sa studieze paginile manualului prin video sau sa aiba o consfatuire de la om la om cu un tehnician din New Jersey,” arata încântat reprezentantul manufacturierului. Dar de ce trebuie sa aiba loc productia în China daca toate celelalte operatii au loc în Statele Unite? Pentru ca, in primul rând, mâna de lucru în China e de zeci de ori mai ieftina, in al doilea rând chinezii sunt sclavi fericiti sa munceasca pâna mor pentru un blid de orez, iar in al treilea rând compania nu le plateste nici salarii omenesti, nici asigurare medicala. Astfel, conducerea companiei realizeaza profituri maxime. In acelasi timp, în Statele Unite tot mai multi n-au de lucru si decad în disperare si mizerie; tot mai putini devin tot mai bogati; iar cei din Asia, Mexic, Puerto Rico si fostele tari socialiste traiesc tot cum au trait înainte – doar ca pe poarta întreprinderii scrie alt nume. Retelele electronice globale sunt un mare pas înainte, catre realizarea planului francmasonic al lagarului de concentrare universal.

    Tot în acelasi numar al aceluiasi ziar, gasim informatia ca IBM instaleaza o retea globala, care „va opera înca individual în fiecare tara, dar, pe viitor, va exista o singura retea unitara, bazata pe aceeasi arhitectura si facuta de acelasi grup de oameni.” Resursele militare construite pe timpul „razboiului rece” vor fi revalorificate acum în retele de supraveghere a populatiei. Pentru cine a învatat la scoala socialismului sa citeasca printre rânduri, e clara stirea ca Departamenul Apararii si-a deschis bazele de la Rome (New York), Fort Monmouth (New Jersey), San Diego (California), Langley (Virginia) ca sa colaboreze cu sistemul guvernamental din Needham (Massachusetts) si MCI Communications Corporation, pentru a transmite „date si imagini meteorologice, informatii militare (despre ce si despre cine, în interiorul Statelor Unite?), informatii tactice (împotriva cui, în interiorul Statelor Unite?) si informatii medicale”.

    Iar pentru cine nu stie sa citeasca printre rânduri, ni se spune ca „AT&T urmareste sa foloseasca expertiza aliatilor sai de afaceri globali ca sa ofere servicii integrale de comunicatii corporatiilor multinationale”, fiindca „companiile multinationale cu baza în Statele Unite sunt forta motrice de schimbare în pietele de afaceri ale lumii”. Aceasta schimbare în pietele de afaceri ale lumii consta in unificarea fortata a tarilor occidentale cu tarile fost socialiste si tarile din lumea a treia reducându-le pe toate la nivelul de trai al tarilor din lumea a treia. Aceasta este semnificatia îndatorarii României catre Fondul Monetar International. Aceasta este semnificatia mutarii mijloacelor de productie din occident în Asia si America de Sud, unde muncitorii sunt platiti cu sume derizorii, facând someri milioane de americani.

    Compania Sprint si grupul Iusacell, ca sa nu se lase mai prejos, construieste o retea telefonica în Mexic. Mexicanii sunt parteneri ideali: se înmultesc ca mustele, traiesc în gropi de gunoi, sunt deja marxisti si obisnuiti cu faradelegea si teroarea si se multumesc cu salarii derizorii. Dar Mexicul nu este singura tara cu care se „globalizeaza” Statele Unite. Aflam ca „Statele Unite si Ministerul Rus al Postelor si Telecomunicatiilor au semnat luna trecuta un memorandum de întelegere si cooperare în construirea unei structuri globale informationale… Statele Unite au semnat un contract similar cu Chile la începutul lunii acesteia”. Dar, ca sa nu-si faca nimeni iluzii ca pe aceste structuri globale informationale, pe aceste sosele electronice internationale, îsi va face fiecare de cap cum îi trazneste, Presedintele Clinton cere modificarea legii dreptului de autor ca sa includa si controlul asupra filmelor, programelor de computere, înregistrarilor si datelor. Adica, poti oricând fi dovedit ca ai încalcat o lege folosind un program de computer sau cunoscând o anumita data.

    Ziarul USA Today informeaza ca toti cetatenii si emigrantii din Statele Unite vor primi un buletin de identitate national. Valul de proteste a amânat faptul cu putin; dar nu s-a renuntat la buletinele de identitate cu dosar electronic pe un microcip, coordonat de banca centrala electronica, care contine dosarele tuturor oamenilor. Dupa ce populatia se va obisnui putin cu felul comod în care toate tranzactiile, cumparaturile, înregistrarile, platile se fac electronic cu acest buletin, vor accepta cip-ul implantat în mâna sau pe frunte; caci cartoteca se poate pierde, se poate uita acasa, dar mâna nu; si nu e mult mai comod asa? Si astfel cetateanul va fi sclavul total al francmasoneriei oculte internationale; o singura modificare în computer si omul moare de foame. Primul pas s-a facut deja în Mexic, unde guvernul a cheltuit $730 milioane pentru buletinele de identitate ale populatiei „în vederea asanarii procesului electoral”. Oricine cunoaste Mexicul îsi da seama ca imensa coruptie guvernamentala care domneste acolo nu va fi „asanata” prin faptul ca populatia va fi obligata sa aiba buletine de identitate, caci coruptia are loc la numaratoarea voturilor, nu la înregistrarea alegatorilor. Dar astfel, populatia înfometata a Mexicului va fi mai strâns controlata; si, în virtutea tratatului NAFTA, Statele Unite vor face ce a facut Mexicul. Scopul urmarit nu este „asanarea alegerilor” în Mexic, ci înregimentarea serbilor Noii Ordini Mondiale. In Olanda, o noua lege obliga toate persoanele sa se legitimeze la cererea politiei cu un buletin de identitate detaliat (asemanator celui din România socialista), fara de care sunt arestate pe loc. In Marea Britanie, se prevede ca toti cetatenii vor primi acest buletin de identitate intr-un viitor apropiat. De asemenea, cât de curând, aceste buletine de identitate vor fi obligatorii în Australia. Intre timp, în Statele Unite, soldatii sunt folositi pentru testarea unui buletin de identitate computerizat numit MARC (Multi-Technology Automated Reader Card), care contine o multime de date despre purtatori; cu acest buletin se efectueaza cumparaturile si se obtine îngrijirea medicala.

    La Madrid, în 1997, au manifestat 15 milioane de cetateni împotriva buletinului de identitate obligatoriu. La Singapore, fiecare cetatean trecut de 18 ani a primit o carte de identitate electronica, cu toata istoria sa personala pe ea. Din 1991, în Statele Unite s-a început spalarea creierului americanilor, ca sa accepte sa li se implanteze cip-uri electronice, care sa contina toata istoria lor – medicala, zice guvernul – economica si politica, zicem noi. Au început cu implantarea cip-urilor în câini, zicând: „Uite ce bine e, daca se pierde cumva câinele îl putem gasi cu instrumente electronice, oriunde s-ar ascunde”. Dar, la fel vor fi gasiti si dizidentii oriunde s-ar ascunde. Ziarele The New York Times si Washington Times îndeamna cetatenii sa se lase sa li se implanteze cip-uri, deocamdata în mod benevol. Credem ca multor copii li s-au implantat deja cip-uri fara stirea lor si a parintilor lor, în cadrul programelor de vaccinare. Incepând cu anul 1985, The Internal Revenue Service – IRS (compania privata care colectioneaza taxele pe venit de la cetateni si le transmit bancilor internationale care formeaza The Federal Reserve Board) a început sa consolideze un imens fisier electronic cu dosare de cadre detailate ale tuturor cetatenilor Statelor Unite imediat accesibile lor (date relatate de pastorul Adrian Rogers).

    In trecut iobagii erau legati de pamânt. In socialism, pe oameni îi lega buletinul de identitate. Tehnologia a evoluat de atunci: buletinul de identitate va fi înlocuit cu cartoteca electronica, care cuprinde toata istoria omului pe o suprafata cât palma. Nu te vei putea ascunde de paznicii lagarului de concentrare global, nicaieri, caci cartoteca de identitate te va da de gol.

    Cea mai mare realizare pentru care se straduieste Hillary Clinton acum cât e la putere e socializarea medicinii si impunerea pasaportului intern, fara de care nici un om nu va mai avea voie sa traiasca si sa existe. Cea mai mare realizare a vice-presedintelui Al Gore este asa-zisa „sosea informationala”, adica legarea tuturor tarilor printr-o retea electronica prin care sa aiba loc toate contactele si toate schimburile de informatii dintre oameni. Adica, cum zicea Lenin: „Comunismul e puterea sovietica plus electrificarea întregii tari”; doar ca în America nu e electrificarea ci computerizarea.

    Departamentul Comertului a lansat o propaganda sustinuta pentru reteaua informationala, care, zic ei, „va ajuta celor handicapati, va reduce consumul de energie electrica, va face transportul mai sigur, va încuraja munca la domiciliu, va salva vieti si averi amenintate de dezastre, va îmbunatati mediul înconjurator, va da nastere unor institutii culturale publice fara plata si va educa cetatenii si agentiile de securitate publica.” Dar beneficiul pe care nu l-a amintit aici Departamentul Comertului este „Televiziunea interactiva”, prin care televizorul nu doar difuzeaza ci si colecteaza informatii. Un alt beneficiu este stergerea granitelor nationale; publicul este obisnuit incetul cu încetul cu viata globala: un program numit „World Wide Web”, adica „Reteaua Mondiala”, este deja oferit pentru comert electronic.

    Progresul tehnologic este un lucru minunat. Dar într-o societate lipsita de morala, progresul tehnologic este foarte periculos, amplificând capacitatea de a face foarte mult rau. Senatorul Phil Talmadge din Washington a ridicat problema folosirii tehnologiei care creaza o realitate virtuala în industria distractiilor, prin care scenarii scrise dau individului senzatia vizuala, auditiva, tactila, olfactiva, de parca ar fi fapte reale. Violenta si crima tind sa fie cele mai des folosite pentru a oferi distractii copiilor. Din initiativa lui Talmadge s-a introdus o legislatie care cere ca cei ce folosesc realitatea virtuala în distractii sa aiba un permis înregistrat. Aceasta violeaza libertatea de expresie a artistilor! „Auzi colo, ca dând copiilor senzatia ca au ucis pe cineva îi vei obisnui sa ucida cu usurinta! Si ce daca? Sa ne aparam libertatea de expresie”, vocifereaza Penn Jilette, foiletonist cu pretentii. Publicatiile care se pretind tehnice se ocupa de politica, sociologie, morala, istorie si mai ales de religie.

They Live – un film scapat de sub controlul NWO despre reptilienii care traiesc printre noi si modul in care acestia au manipulat societatea umana.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: