Deconspirarea masoneriei

– Mediul inconjurator

    Mediul înconjurator a devenit calul de bataie al „religiei noii ere” si al organizatiilor francmasonice conspiratoare si anticrestine finantate de marea industrie si marile finante, fiind considerate „miscari de mase”. Dar, în realitate, tot marile industrii si marile finante au distrus natura pentru stoarcerea de profituri maxime.
    Câta vreme agricultura era în mâna taranului si a fermierului, cu îngrasaminte naturale si rotatia culturilor, taranii s-au hranit pe ei si restul natiunii mii de ani fara ca mediul înconjurator sa fi patit ceva. Dar, de când le-au fost smulse micilor producatori pamântul, vitele si agricultura, de când se hranesc masele cu produsele fabricilor si uzinelor agricole („factory farming”), de când îngrasamintele chimice si mai ales pesticidele au otravit solul, de când uzinele în care vitele, porcii si pasarile patimesc de la nastere si pâna la taiere în cutii de sârma si de otel tintuite astfel încât nu se pot misca, de când s-au poluat râurile si lacurile cu scursoarea nociva concentrata a uzinei de carne vie, de când s-au defrisat în mod intensiv padurile seculare ale continentelor, au aparut problemele mediului înconjurator pe care le vor „rezolva”… tot aceia care le creeaza!

Publicitate

Un comentariu »

  1. NOM se cladeste pe 3 stalpi spunea un calugar bulgar Ioan Vasilievski si acesti stalpi sunt cel politic, economic si religios (ecumenismul), o politica globala o economie globala si o religie globala, acum sistemul au mai bagat si pastila cu incalzirea globala si o promoveaza chiar ca pe o noua religie mondiala care are multime de adepti, unii dintre ei chiar foartea fanatici.

    Comentariu de Nikolai — ianuarie 7, 2013 @ 9:21 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: