Deconspirarea masoneriei

– Promiscuitate si controlul populatiei

     Ziarul El Paso Times a început sa publice anunturi de casatorii între homosexuali. Universitati americane ca Northeastern din Boston, Stanford, Universitatea din Iowa si Antioch College trimit invitatii organizatiilor de homosexuali sa vina sa fie angajati ca profesori, oferindu-le salarii mai ridicate decât celorlalti. Ministerul Agriculturii al Statelor Unite a creat pentru salariatii sai o organizatie pentru homosexuali, lesbiene si bisexuali frumos denumita GLOBE. Serviciul care colecteaza impozitul pe venit în St. Paul, Minnesota, publica un buletin lunar menit sa introduca salariatii în cultura homosexuala. Presedintele companiei American Express reaminteste printr-o circulara ca compania sa este dedicata „diversitatii culturale”, ceea ce înseamna includerea culturii homosexuale. Directorul companiei Kodak reaminteste printr-o alta circulara ca recunoaste grupurile de homosexuali ca „minoritati”. Tot „minoritati” care trebuie promovate si înzestrate în mod deosebit sunt grupurile homosexuale la AT&T, gigantica companie de telefoane si telegraf, care distribuie salariatilor ei obiecte de birou cu emblema homosexualilor: un triunghi roz înconjurat de un cerc verde. In fine, Mickey Mouse al lui Walt Disney, care a umplut zeci de ani cartile si filmele copiilor cu soricei, catelusi, pisicute si pasarele, a introdus si doua personaje homosexuale printre ele. Dar ca încununare a dezvaluirilor, un anunt din ziarul The Boston Globe ne dezvaluie ca si Iisus Christos ar fi fost homosexual si s-ar fi iubit cu Lazar.
     Homosexualitatea este o anormalitate fiziologica care poate fi un defect din nascare a unor oameni nevinovati, dar poate fi si o doctrina falsa implantata în capul unora care ar putea fi normali.
     Unii cred ca impunerea cu atâta forta a promiscuitatii, decaderii morale si homosexualitatii nu este doar o arma de detracare a individului pentru a-l face mai usor de stapânit si de exploatat, ci si o metoda de descrestere a populatiei, în special a populatiei albe de origine europeana. Dupa cât accent se pune pe homosexualitate în cultura, politica si viata publica a Statelor Unite ale Americii, ai zice ca sunt foarte numerosi, dar nu sunt. Un fapt e cert: statisticile oficiale ale guvernului american sunt mincinoase. Proiectul 10 care dirijeaza programa analitica pentru scolile publice în Statele Unite sustine ca 10% din toti oamenii sunt homosexuali. Dar nici macar raportul Kinsey, pe care-l citeaza aceasta propaganda si aceasta educatie publica mincinoasa, nu indica 10% homosexuali, ci doar 4%; 10% sunt cei care cândva în viata lor au avut idei sau gânduri despre homosexualitate. Chiar si cele 4% indicate de Kinsey sunt exagerate; în realitate, între 1 si 3% sunt homosexuali în populatie; si dintre acestia o parte nu sunt homosexuali autentici din nascare ci au fost influentati în mod complex ca sa devina astfel. Dar acestia sunt privilegiati si finantati din culise. Homosexualii sunt promovati în posturi superioare; 15,9% din totalul populatiei au posturi de conducere, dar 49% dintre homosexuali sunt în astfel de posturi de conducere.
     Desi rangul social si financiar al homosexualilor este mai ridicat decât media populatiei, „indicele lor de fericire” este mult mai scazut decât al restului populatiei. Un studiu comparativ al longevitatii si cauzelor mortii la sase grupuri: barbati casatoriti, holtei, femei casatorite, femei singure, homosexuali si lesbiene arata ca cei casatoriti traiesc mai mult (vârsta în momentul mortii fiind la majoritatea în jur de 75 de ani la barbati casatoriti, 79 la femei casatorite, 57 la holtei, si 71 la femei singure), iar homosexualii traiesc uimitor de putin: vârsta la majoritatea în momentul mortii este în jur de 39 de ani, si doar 2% din ei ajung la 65 de ani; chiar daca-i excludem pe cei morti de SIDA (homosexualii sunt principalii purtatori ai bolii), vârsta majoritatii în momentul mortii e în jur de 42 de ani, si la lesbiene, 45 de ani. Comparativ cu restul populatiei, homosexualii au de 116 mai multe ori sansa de a fi asasinati si de 24 de ori mai multe sanse de a se sinucide.
     * * *
     În fiecare an, aproximativ două milioane de copii dispar; marea majoritate sunt furaţi de către părinţii divorţaţi, nemulţumiţi de deciziile legale, o parte sunt furaţi cu scopul de a stoarce bani, dar rămân anual aproximativ 100.000 a căror urmă nu se mai găseşte în veci.
     Există însă serioase indicaţii că aceşti copii dispăruţi sunt folosiţi în sacrificii satanice în care sunt implicate personalităţi de vază din lumea financiară şi politică, motiv pentru care toate investigatiile care converg spre aceasta concluzie sunt oprite uneori în mod violent. In statul Nebraska (SUA) începuse un scandal care ameninta sa ia proportii uriase, în care s-a dezvaluit cum alesii poporului si ai finantelor au racolat copii ca sa distribuie droguri, si sa participe la tot felul de orgii sexuale de neimaginat; unii au fost vânduti în alte tari. Ziarele au luat o pozitie conciliatoare, defaimând martorii; si totul s-a oprit, spre oroarea cetatenilor, când anchetatorul a fost asasinat. In mod misterios aproape, 15 martori de baza pentru acuzare au murit în circumstante ciudate, iar toti ceilalti s-au retras în tacere, terorizati.
     ***
     Intre timp civilii continua sa piara de gloante, foame si frig în Sarajevo, soldatii americani impun cu forta razboiul civil si foametea în Somalia, iar presedintele Bill Clinton se mândreste cu cea mai mare realizare a sa din acest rastimp de mai bine de doi ani de zile: a reusit sa impuna homosexualitatea în armata americana.
     Ce fel de om este Bill Clinton? Si ce fel de om este Hillary Clinton care, ca si tovarasa Elena Ceausescu, împartaseste puterea si domnia sa cu sotul ei dar, tot ca si tovarasa Elena Ceausescu, este mai apriga decât sotul ei si n-a avut nevoie sa fie „aleasa de popor” ca sa puna mâna pe putere – ce fel de persoana este ea? S-au cunoscut la Facultatea de Drept la Yale, unde Bill era cunoscut ca fiind de „extrema stânga”, iar Hillary era „comunista clasei”. Ziarul The New Public ne povesteste ca mama lui Bill Clinton fusese cândva infirmiera anestezista la spital, cu care ocazie a lasat doi pacienti sa moara, pentru ca nu s-a putut întrerupe din manicura pe care si-o facea. A fost acuzata de „neglijenta criminala”, dar afacerea a fost repede musamalizata de mâini nevazute; trupul de care par a fi legate acele mâini a fost însa de curând promovat de catre Bill Clinton, care înainte de a deveni presedinte fusese guvernatorul statului Arkansas. Alt ziar, Washington Times, atrage atentia ca parintii lui Bill Clinton erau necasatoriti când s-a nascut actualul presedinte al Statelor Unite. Ca sa dreaga lucrurile, actualul presedinte a adus si el pe lume o serie de copii nelegitimi albi si mulatri, care toti seamana leit cu taticul lor. Un senator, guvernator temporar al statului Arkansas, în timpul lunilor de tranzitie de la alegere la inaugurarea lui Clinton ca presedinte, care tinea sa dea publicitatii fotografiile si adresele acestor copii, a avut un necaz cu arestarea unui fiu si atunci a avut loc urmatorul troc: fiul senatorului a fost pus în libertate si fotografiile si adresele copilasilor au fost date uitarii… Tot Washington Post aminteste despre Roger, fratele presedintelui, condamnat pentru trafic cu cocaina, despre sora lui, condamnata pentru jaf si despre ceilalti frati, pe care presedintele nici nu vrea sa ii recunoasca… (dupa The Ron Paul Newsletter, 20 octombrie, 1993).
     Dar nimeni nu e de vina pentru ce fac rudele lui. Omul e responsabil numai pentru faptele sale. Care sunt faptele francmasonului Bill Clinton? Care sunt gândurile lui o stim: consilierul lui economic (post cheie în administratia lui) era Laura Tyson, fosta profesoara la Universitatea din California (Berkeley), care preamareste în cartea ei felul în care a fost aplicata economia stalinista sub Ceausescu în România. Ce a realizat Ceusescu în România doreste Bill Clinton sa realizeze în Statele Unite ale Americii.

Publicitate

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: