Deconspirarea masoneriei

– România – victima unui plan criminal al strategilor Noii Ordini Mondiale

Francmasoneria manipuleaza Romania.
Desen realizat de Daniel Ionescu.

    Recent au fost prezentate o serie de documente ce incriminează strategii Noii Ordini Mondiale (N.O.M.) de producere artificială şi răspândirea controlată a virusului HIV (SIDA). Conform acestor documente, în „fundamentarea” descoperirii sunt angrenate organisme precum CIA, Ministerul Apărării al SUA (Departement of Defense – DoD) şi Clubul de la Roma. Interesant este că malefica idee a producerii unui virus ucigaş ca antidot împotriva suprapopulării planetei a fost elaborată şi dezvoltată în mod secret de către eminenţa cenuşie a Clubului de la Roma, dr. Aurelio Peccei, o dată cu pregătirea documentelor pentru Conferinţa Populaţiei de la Bucureşti, când s-a atras atenţia asupra creşterii populaţiei în progresie geometrică. Astfel, dacă în 1900, populaţia Globului era de 1,6 miliarde locuitori, în 1960 se dublase (deci crescuse cu 1,6 miliarde în 60 de ani), ca în 1999 să se dubleze din nou şi să ajungă la 6 miliarde. Ceea ce înseamnă că în mai puţin de 40 de ani populaţia Globului a crescut cu 3 miliarde de locuitori. Iată de ce, în documente strict confidenţiale, strategii lumii, autorii din umbră ai Noii Ordini Mondiale (NOM) au pus la punct un plan de reducere în masă a populaţiei.
Virusul HIV a fost produs tocmai pentru a stopa creşterea populaţiei în Africa devenită o bombă demografică. Pentru a se abate atenţia opiniei publice, mai precis pentru a fi intoxicată cu informaţii ce par veridice s-a prezentat varianta infectării de la maimuţele verzi din Congo, prin consumul cărnii acestora ori prin sodomie. Pe aceeaşi linie a inoculării ideii că ar fi vorba de „pedeapsa divină” pentru devierile omenirii sfârşitului de mileniu, s-a mers şi în cazul infestării deliberate a grupurilor de homosexuali din America. În toate cazurile, virusul imunodeficitar (HIV) a fost inoculat prin injectare.
În acelaşi mod s-a procedat în cazul planului complex de-a dreptul criminal la care este supusă România de peste un deceniu, devenită un poligon de experimente incredibile. Dar care îşi arată de acum rezultatele odioase. Este ştiut că primele cazuri de SIDA au apărut în Leagănul nr. 1 „Sfânta Ecaterina” din Bucureşti. Explicaţia medicilor de bună credinţă a fost şi este că virusul a fost inoculat în mod dirijat, în cadrul unui program de vaccinare, susţinut de o fundaţie internaţională, implicată şi în exportul de copii din România. La vremea respectivă s-a declanşat o anchetă urmată de un proces penal care au fost însă muşamalizate la intervenţia unor forţe internaţionale oculte, aceleaşi însă care aveau în vedere anihilarea României sub toate aspectele, începând cu populaţia. Inocularea HIV şi răspândirea SIDA constituie doar unul din mijloacele folosite pentru depopularea galopantă a României. Conform unor cifre vehiculate de presa străină (din Israel, de pildă) România are actualmente o populaţie cu 2 milioane mai redusă decât în 1990, deci cu 10% mai puţin. Cert este că în baza ultimelor cifre statistice, România a ajuns la un raport natalitate-mortalitate mai mult decât alarmant, fără corespondent într-o altă ţară sau într-o altă perioadă. Conform datelor Comisiei Naţionale pentru Statistică, mortalitatea depăşeşte 14,7 la mie, în vreme ce natalitatea scade sub 10 la mie. Aşadar, de la 2-3 la mie spor în anii ’80 s-a ajuns la minus cinci la mie, cu zone foarte extinse în care s-a ajuns la minus şapte sau opt la mie!
Ca un argument în plus care confirmă cele ce se întâmplă în România trebuie arătat faptul că strategii creării virusului SIDA şi ai celorlalte mijloace criminale de diminuare a populaţiei s-au ocupat de reducerea populaţiei în Salvador prin declanşarea unui război local. Planul însă a eşuat, conform unor declaraţii ce provin din chiar cercul celor iniţiaţi întrucât nu a fost combinat cu alte mijloace de reducere a populaţiei, motiv pentru care un asemenea plan complex cuprinzând inocularea virusului HIV, atacul la nivel psihosocial, înfometarea, deznaţionalizarea şi, în cele din urmă, şi un război civil sau interetnic se aplică în România. Thomas Ferguson, cel care a făcut dezvăluirile cu privire la Salvador şi care este unul din strategii Clubului de la Roma a susţinut cât se poate de nevinovat că Salvadorul trebuia „salvat” întrucât rata natalităţii era de 3,3 la mie, aproape unică în lume între ţările non-africane. Printr-o coincidenţă tragică, România avea, în anii 80, când s-a pus la punct planul ce avea să înceapă cu asasinarea lui Ceauşescu, exact acelaşi procent de creştere demografică: peste trei la mie. Reducerea populaţiei prin mijloacele arătate este, după Ferguson, „cheia” strategiei Clubului de la Roma şi a grupului lui Henry Kissinger, care au elaborat o strategie ce se potriveşte exact cu ceea ce s-a întâmplat în România. Ei spuneau astfel: „Vom veni într-o ţară şi vom întreba: care este planul vostru de dezvoltare? Aruncaţi-l. Nu vă trebuie nimic. Doar să aplicaţi un plan de exterminare a populaţiei. Prea mulţi oameni înseamnă răscoală sau comunism.” În baza acestor informaţii vehiculate şi în ţara noastră, dar de fiecare dată ocolindu-se faptul că şi România constituie un astfel de cobai, se explică toate acţiunile de agresiune împotriva României şi populaţiei sale. Se explică de ce Banca Mondială a alocat 50 milioane de dolari pentru ca să se desfiinţeze 100.000 de locuri de muncă ale minerilor, se explică de ce Fondul Monetar Internaţional condiţionează acordarea împrumuturilor sale de desfiinţare a marilor combinate zootehnice şi de distrugere a agriculturii, respectiv a surselor de hrană, se explică de ce România a fost obligată să-şi reducă la 30% efectivele militare, se explică de ce România a fost obligată să-şi reducă rezerva de grâu de la 2 milioane de tone la numai 350.000 de tone pe care deja a consumat-o.
Foametea ce se prefigurează în mod cert – respectiv realizarea unei recolte de numai 2 milioane de tone de grâu faţă de un necesar de cel puţin 3,5 milioane de tone – coincide cu situaţia încetării de plăţi concomitent cu epuizarea rezervei valutare prin plata forţată a dobânzilor de 2,5 miliarde de dolari, cu radicalizarea populaţiei prin creşterea explozivă a şomajului şi încetarea plăţilor către bugetari şi pensionari (aceştia din urmă în număr de 6 milioane) şi mai ales cu declanşarea conflictelor interetnice în Ardeal în scopul implicării României într-un război de uzură, distrugător.
Acestea sunt faptele binecunoscute din presa de toate zilele, din informaţiile publice. Ceea ce nu văd politicienii, nici cei de la putere şi nici cei din opoziţie, este prezenţa acestui plan diabolic ce leagă lucrurile şi le face întrutotul explicabile. Din păcate, într-un mod catastrofal pentru noi.

Evreul mason grad 33 Itzac (Isarescu) a falimentat Romania

Publicitate

4 comentarii »

 1. da…adevarat de ce acceptam?suntem multi care nu acceptam dar la fel de multi aleg persoane ptr a ne conduce,fara sa stie ce ne asteapta…..pana cand nu se vor face cateva adunari populare care sa putem face stiut la toata lumea (batranii)ce-au mai ramas,sa le explicam cum si pe cine sa voteze nu vom destepta tara noastra.dar…pe cine sa votam?nu mai este incredere,ptr ca chiar de vrea sa schimbe ceva,sunt multi deja pusi pe loje.oare ce e de facut?cine credeti ca ne apara drepturile noastre si libertatea noastra?trebuie facut ceva,e de datoria noastra sa facem ceva…..TREBUIE…..inca nui perdut tot…cat a mai ramas sa salvam……eu m-am saturat de UE.mai bine sa se faca ceva sa dam faliment cumva sa fim iertati macar pe jumatate de datorii,si sa facem cum au facut ungurii acum….sa nu se vanda la straini pamantul si daca se poate fabricile.NOI SUNTEM INVATATI SA SUFERIM……ASAE…PACAT DE ACEASTA TARA FRUMOASA

  Comentariu de panorica mihai — martie 27, 2013 @ 5:33 pm | Răspunde

  • Pentru ca Romania sa se poate dezvolta este nevoie sa demolam frana care o tine pe loc: francmasoneria. dupa aceea, totul o sa vina de la sine. vor putea iesi la lumina oamenii inteligenti, capabili si competenti care sa conduca aceasta tara catre prosperitate si dreptate. dar atat timp cat suntem legati de maini si de picioare cu aceste lanturi invizibile (francmasoneria), nu trebuie sa ne mire ca nimic bun nu putem construi.

   Comentariu de deconspirareafrancmasoneriei — martie 28, 2013 @ 4:47 pm | Răspunde

 2. pacat de aceasta tara frumoasa , pacat ca ceilalti isi bat joc de noi , dar cel mai mare pacat e acela ca noi le permitem acest lucru !! de ce ?? oare de ce ?? oare de ce nu luptam pentru ceea ce a mai ramas din aceasta frumoasa tara ?? am uitat ce e onoarea , am uitat ce e iubirea fata de tara , fata de popor , am uitat … mare pacat !!

  Comentariu de Eldamar — iunie 7, 2012 @ 7:31 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: