Deconspirarea masoneriei

Iudeo-masoneria

FREEMASONRY%20AND%20JUDAISM-250x250       Scriitorul Eduard Drumont despre francmasonerie: “Pentru cel care nu se patrunde de ideea ca francmasoneria nu este decat o lupta inventata de evrei pentru a cuceri lumea si a-si realiza vechiul lor vis de dominatie universala, francmasoneria ramane o enigma de neinteles”.

       Acest site nu doreste sa instige la antisemitism. Faptul cert ca exista o mafie evreiasca, nu demonstreaza ca toti evreii sunt vinovati, asa cum faptul ca la ora actuala exista multe organizatii mafiote (rusesti, italiene, arabe, chineze, etc) nu inseamna ca statele sau popoarele respective sunt in totalitate mafiote. Faptul ca exista o organizatie globala de tip mafiot (iudeo-masoneria), trebuie sa trezeasca vigilenta tuturor, indiferent de poporul caruia apartin, deci chiar si evreilor.
Probabil va intrebati unde este conexiunea dintre iudaism si francmasonerie. Sau ce legatura exista intre evrei si francmasonerie.
Nimic mai simplu! Francmasoneria nu este decat un instrument de lucru al unor evrei pentru obtinerea dominatiei mondiale si instaurarea Noii Ordini Mondiale. De ce spunem aceasta? Pentru ca oricine a studiat cat de putin structura francmasoneriei, observa ca aceasta se bazeaza pe Cabala evreiasca, foloseste drept calendar pe cel ebraic, se bazeaza pe miturile si legendele din istoria poporului evreu (cum ar fi construirea Templului  lui Solomon, mitul lui Hiram, etc.). Se poate observa si asemanarea dintre simbolul francmasoneriei -compasul si echerul- si simbolul iudaismului – steaua lui David. De asemenea, tacticile si strategiile francmasoneriei in vederea instaurarii Noii Ordini Mondiale sunt identice cu cele ale evreilor pentru a conduce lumea in calitate de „popor ales”. Iar daca analizam structura lojilor masonice, vedem ca la varful lor se afla lojile exclusiv evreiesti (cum ar fi B’nai B’rith). Mai trebuie amintit si ca Marele maestru mason Albert Pike (grad 33) si Suveran Mondial al Francmasonerie de Rit Scotian, a subordonat aceste loji exclusiv evreiesti catre Alianta Universala Israelita. Concluzia este simpla: Francmasoneria este creatia unor evrei ce au ca scop pregatirea Noii Ordini Mondiale in cinstea venirii mult-asteptatului lor Mesia, care de fapt nu este altcineva decat Antichristul.
Deci, pentru a intelege rolul, scopul si mijloacele de actiune ale Francmasoneriei, trebuie sa cunoastem mai intai cultura si istoria poporului evreu. Care este religia poporului evreu? In primul rand trebuie sa remarcam ca iudaismul este o religie exclusiv evreiasca. In timp ce alte religii -chiar aparute in aceeasi epoca sau zona geografica- s-au raspandit la foarte multe popoare aproape in toata lumea, iudaismul a ramas apanajul strict al poporului evreu. Nici un alt popor nu a imbratisat cultul mozaic. De ce? Pentru ca iudaismul este o religie care se adreseaza si se bazeaza strict pe poporului evreu, care se considera a fi „poporul ales de Dumnezeu”. Am putea chiar sa spunem ca iudaismul este o religie RASISTA care provaduieste superioritatea poporului evreu fata de ceilalti oameni, pe care ii numesc „goimi” (animale de munca), conform invataturilor din Talmud, cartea „sfanta” a evreilor.
cabalistic_star_of_david_richardsons       Conform Vechiului Testament, Dumnezeu a facut ca evreii sa fie poporul ales de El in randul caruia sa se nasca Mesia, Mantuitorul omenirii. Insa evreii nu au vrut sa-l recunoasca pe Iisus ca fiind Mesia, Fiul lui Dumnezeu trimis de El pe Pamant, pentru ca aceasta ar fi facut sa inceteze calitatea lor de „popor ales”. Astfel, ei au preferat sa-si mentina in continuare titulatura de „popor ales”, in locul credintei in Iisus Cristos. Iudeii spun ca inca il asteapta pe Mesia sa vina, la sfarsitul veacurilor, cand le va da imparatia asupra intregului Pamant. In realitate, cel pe care il asteapta ei, este acelasi personaj pentru care se pregatesc si masonii: Antichristul din Apocalipsa. De aceea, Iisus le-a spus evreilor „Satana este Dumnezeu vostru” si ca „Imparatia lui Dumnezeu va fi luata de la voi si va fi data altui popor”.
Iata ce ii spunea intr-o scrisoare, Baruch Levi lui Karl Marx (doi iudeo-masoni celebri)(scrisoare aparuta in „La revue de Paris”, pag. 574, 1 iunie 1928): „Poporul evreu va fi propriul sau Mesia. El va atinge dominatia mondiala prin dizolvarea celorlalte rase, prin abolirea frontierelor, prin anihilarea monarhiilor si prin instituirea unei republici universale in care evreii vor fi conducatorii de maine, fara a intampina vreo opozitie. Guvernele diferitelor popoare care vor forma republica universala, vor cadea fara nicio dificultate in mainile evreilor. Atunci va fi posibil pentru conducatorii evrei sa desfiinteze proprietatea privata, facand peste tot uz de proprietatea de stat. In acest fel, promisiunea din Talmud in care se spune ca atunci cand va veni timpul sa vina Mesia, evreii vor avea in mainile lor proprietatea intregii lumi, va fi indeplinita.”
B’nai B’rith (I.O.B.B.) sau „Fiii Legamantului”, loja francmasonica exclusiv evreiasca a fost infiintata in 1843 la New York. In 1921 avea 426 de loji pe intreg pamantul care a fost impartit in 11 districte; in 1925 s-a schimbat presedintele comitetului executiv dupa 25 de ani de exercitiu activ: Adolf Kraus. In locul lui a venit un Alfred M. Kohn. Patru din membrii executivului si-au avut resedintele la Berlin, Viena, Bucuresti si Istanbul. In 1925 Terra a fost impartita in 15 districte. Primele 7 in S.U.A., districtul 8 in Germania, districtul 9 in Romania. Deci al doilea district ca importanta europeana. Un Schweig a scris in 1917 (romanii erau in plin razboi de reintregire a neamului) o brosurica: Indicatorul institutiilor si organizatiilor evreiesti din Romania. La pagina 8, acest Schweig scrie: „Toate lojile din tara sunt supuse jurisdictiunii acestui comitet…”. Adica comitetului lojei din Romania a I.O. B’nai B’rith. Tot Schweig numeste Sanhedrinul evreiesc din Romania care in acel an se identifica lojei B’nai B’rith si se compunea din: dr. Adolf Stern, presedinte; dr. M. Beck, vice-presedinte; dr. H. Erdreich, mentor; Josef Sterian, secretar; B. Bercovici, casier; dr. I. Niemerower, B. Branisteanu, Leo Gheller, consilieri; M. Bucov, secretar ajutor.
Prima loja B’nai B’rith din Romania a fost creata de consulul Statelor Unite la Bucuresti, francmasonul iudeu Benjamin Peixotto in 1872, trimis in misiune speciala spre „a ameliora soarta evreilor persecutati”. Peixotto determina chiar interventia ministerului de externe al S.U.A. in favoarea evreilor prin intermediul francmasonului Simon Wolf. Marele Orient al Romaniei creat dupa 1918 a fost infiintat tot prin functionari ai ambasadei S.U.A.
Josepf Berkovitz, presedintele Lojei Noua Fraternitate din Bucuresti, director politic al ziarului L’INDEPENDENCE ROMAINE corespondent la LE TEMPS, a spus la adunarea generala din 27 mai 1927 a lojilor exclusiv iudaice B’nai B’rith: „Dumnezeu a facut Romania Mare pentru ca patru feluri de evrei sa devina o unitate”.
Leon Goldstein – Buletinul Marei Loji Zion nr. 9, pagina 76: „…din initiativa Lojilor sa se infiinteze in toate orasele banci evreiesti, cu capitaluri evreiesti, cu actionari evrei, cu consilieri, administratori si cenzori evrei pentru ajutorarea comertului evreiesc”. Protocol 15: „Pana sa ne ridicam la putere noi vom crea si inmulti lojile masonice in toate tarile din lume; noi vom atrage in ele pe toti aceia care sunt sau ne pot fi agenti eminenti. Aceste loji vor forma principalul birou al informatiilor noastre si mijlocul cel mai influent al activitatii noastre. Noi vom centraliza toate aceste loji intr-o administratie cunoscuta numai de noi singuri care va fi compusa din inteleptii nostri… Proiectele politice cele mai secrete ne vor fi cunoscute si vor ajunge in stapanirea noastra din ziua aparitiei lor.”
freemasonry-star       Dr. W. Filderman, presedintele U.E.P. si al consiliului central evreiesc din Romania afirma in 1937 ca pe consangenii sai nu-i intereseaza Palestina, caci rolul lor poate fi mai bine indeplinit in Romania (atentie): INCA UN PAMANT NEDEPLIN OCUPAT, caci nu cuprinde nici pe departe pe kilometru patrat numarul limita de locuitori.
In lojile B’nai B’rith din Romania s-au format agentii ocultei in spiritul traditiilor milenare, talmudice. Evreii care au format 95% din lojile Marelui Orient sau Marii Loji Nationale – numire-cursa care a atras politicieni si ofiteri, au facut parte, in secret, din lojile B’nai B’rith, transmitand ordinele B’nai B’rithului central din SUA, retelei francmasonice din Romania. Rabinul dr. H. Alferin, J. Brukar, Carniol, „venerabilii” Goliger, Sigmund Birman, A. Harovitz, P. Spejer, Moritz, Z. Lupescu, dr. O. Silber, Iancu Lupescu, S.B. Cohn, dr. Friedman, I. Wagner, erau membrii ai lojilor B’nai B’rith si in acelasi timp ai Marelui Orient. O foarte sumara organigrama ar desemna loja centrala B’nai B’rith din Romania, ca organ de legatura cu Alianta Universala Israelita si cu loja B’nai B’rith din SUA, statul major si comandamentul miscarii francmasonice universale. Marele Orient, Marea Loja Nationala, Marea Liga Americana din Romania cu sediul in Bucuresti, strada Nicolae Golescu, Nr. l subordonata Marii Loji din New-York si aceasta subordonata organizatiei „American Jewish Asociation” avand in subordine Loja Romana de rit american si „Redesteptarea” de rit scotian, lojile iudeo-unguresti care au facut parte din Marea Loja Simbolica din Budapesta, se subordoneaza Marii Loji Simbolice din Romania, Lojile iudeo-germane se grupeaza in Marea Loja Germana din Romania care adera la Marele Orient al Romaniei.
Toate aceste loji centrale au sucursale in capitalele de judet si in orasele mai rasarite, tesand tara intr-un paienjenis francmasonic, instrumente-arma in razboiul total dus de evreimea internationala impotriva Romaniei. Subliniem strategia evreimii in razboiul psihologic, folosind abil cele doua directii sociale de ofensiva: una iudeo-comunista care se adresa maselor si alta iudeo-francmasonica adresata varfurilor politice, economice si militare. Ambele ofensive au fost sustinute logistic de iudeo-bolsevici care stapaneau Uniunea Sovietica si de Alianta Universala Israelita. Cum in Romania varfurile claselor dominante manifestau o rezerva fata de francmasonerie din pricina internationalismului si cosmopolitismului programatic care o identificau cu comunismul, prin intermediul Ucrainei sovietice se creeaza in Romania asa zisa Marea Loja Nationala.
Arhiva Marelui Orient al Frantei situata atunci in rue Cadet 16 Paris are inregistrat la No. 14406 din 5.XI.921 un document semnat de conducatorii Marii Loji Nationale, cunoscutul francmason evreu Jean Pangal si un anume V. Roata, document care face istoricul infiintarii acestei loji si cere Marelui Orient al Frantei sa intre in legatura, promitandu-i ascultare si supunere. Citam: „…l’historique de la creation de notre organisation … este strans legat de miscarea masonica din Ucraina, intamplarile facandu-ne sa lucram pentru triumful aceleiasi cauze. Prea Ilustrul Nostru Frate Jean Pangal a primit de la Venerabilul si Marele Maestru al Marei Loji din Ucraina, fratele Serge Marcotume un mandat de DELEGAT GENERAL pentru a crea ordinul masonic national-roman, dupa ritualul scotian antic si acceptat.”
Din aceasta loja infiintata de iudeo-bolsevici faceau parte generali si ofiteri de toate gradele; scopul ei era sa destabilizeze armata de sus in jos, iudeo-comunistii incercand s-o destabilizeze la nivelul trupelor si al gradelor inferioare. Amiralul aghiotant regal Pais, comandantul Fundateanu, generalul Georgescu, colonelul V. Badulescu, colonelul Maltopol, multi ofiteri din aeronautica si marina atrasi de Mihail Negru, gradul francmasonic 33, pe numele adevarat Mihel Zussman, publicist, fost „polizei-meister” al lui Makensen pe timpul ocupatiei germane pe care Radu Theodoru l-a cunoscut, ca si pe cativa din ofiterii de aviatie nominalizati in tabelele date publicitatii prin anii 1941-1943, s-au lasat indusi in eroare de lozincile umanitare si demagogia „fratilor” de loja, gen evreii Grassiany proprietar de tipografie unde s-au tiparit manifeste comuniste, dr. Friedman, Rohrlich, Goldberg, Vogelsang, David Didoi, Metzger, Ioseph Kron, Pawes, Wolf-Lupescu, tatal amantei regelui Carol al II-lea, Goligher si asa mai departe. Trei aghiotanti regali cu grade mari in armata, cot la cot cu tatal celei care conducea de fapt politica degeneratului rege Carol al II-lea care a infaptuit scopul evreimii: dezmembrarea statului national unitar Romania Mare, fara ca armata sa traga un singur glont. Basarabia, Bucovina de Nord si tinutul Herta cedate Uniunii Sovietice, Transilvania de Nord-Est cedata Ungariei; Dobrogea de sud cedata Bulgariei. Francmasoneria din Romania a incercat si in parte a reusit sa aplice armatei romane retetarul aplicat armatei franceze cu incepere de la 1870 spre lipsa de glorie a ofiterilor care au cazut in cursa.
Impamantenirea evreilor dupa primul razboi mondial a dus la dezvoltarea rapida a francmasoneriei in Romania. Districtul IX al Ordinului B’nai B’rith fixat in Romania care este condus de sanhedrinul respectiv cu urmatoarea componenta: presedinte de onoare dr. Adolphe Stern, fost deputat taranist; presedinte activ dr. J. Niemierover, gross-rabin, senator; vicepresedinti, dr. S. Wieselberger si Adolph Goldstein; mare mentor, Jacques Cretescu; mare secretar, Marcel Goldman; mare tezaurar, B. Bercovici; inspectori generali, dr. H. Solomonovici si Adolf Schwartz; membrii, dr. B. Baubergher, Max Serdman, Karl Kluger, senator si Albert Steiner. Districtul avea in subordine 23 de loji prin care-si realiza planurile strategice vizand in domeniul politic coruperea politicienilor si propulsarea evreilor la conducerea statului; in cel economic monopolizarea intregii activitati comerciale, industriale, de banca si agricole in care scop B’nai B’rith a creat Marea Banca Marmorosch-Blank care a reusit sa gestioneze 115 intreprinderi cheie; iar in domeniul cultural spiritual sa monopolizeze presa spre a putea dirija opinia publica si sa creeze centre de presiune, dezinformare si destabilizare cu societatile de editura, culturale, sportive, universitatile populare, ligi umanitare, de apararea drepturilor omului, cercetasia si o gama intreaga de oficine de propaganda iudeo-francmasonica.
Din circulara masonica adresata potentatilor evrei pentru infiintarea Marii Banci iudeo-masonice:
„…Comisia insarcinata sa arate Marei Loji Zion procedura de urmat, ca sa ajunga la o mai repede realizare a proiectului pentru infiintarea unei Banci care va trebui sa serveasca drept punct de plecare al unei intregi organizatii de lupta economica, s-a intrunit duminica 5 iunie sub presedintia Fr. *** Adler. In urma discutiilor urmate s-au stabilit urmatoarele preliminari…
…4. Banca nu se va afisa ca o institutie a Ordinului…
…8. Pentru evitarea multor formalitati si a sicanelor posibile… ar fi preferabil sa se transforme o Institutie existenta ca Banca Marmorosch-Blank decat sa se creeze una noua …
… 9. Ilustrul Sanhedrin se va pune imediat in legatura cu un numar de Personalitati marcante din tara, ale caror nume vor fi considerate ca o garantie de succes pentru prompta realizare a institutiei … Aceste personalitati vor forma viitorul Consiliu de Administratie al Bancii…”
Iata si Consiliul de Administratie format din Sabas goimi, adica slujitori crestini: Al. Constantinescu, C. Banu, I.G.Duca, Toma Stelian, C. Argetoianu, general C. Coanda, Grigore Filipescu, M. Saulescu, Al. Vaida-Voievod, Gr. Iulian, I. Raducanu si multi altii. In tara Banca a avut 25 de sucursale, iar in strainatate 4 agentii la Istanbul, Viena, Paris si New York.
In 1931-1932 banca iudeo-masonilor cu figuratie din clasa politica romaneasca este descoperita de un deficit de 1 600 000 000 lei. Interventia masonica a lui Grunberg-Wolf-Lupescu tatal amantei regelui, il determina pe Carol sa spolieze statul roman pentru a preveni falimentul bancar al B’nai B’rith. Regele tradator si degenerat obliga Banca Nationala sa acopere deficitul, primaria Capitalei sa cumpere la un suprapret uluitor – o jumatate de miliard, un teren al evreului Marmorosch-Blank de la Otopeni si i se concesioneaza monopolul vanzarii produselor R.M.S. Cum molohul iudeu n-a fost satul, regele dispune ca statul sa preia activul si pasivul bancii Marmorosch-Blank; asta insemnand ca afacerile oneroase evreiesti sa fie suportate de contribuabilii romani. Scandalul n-a deranjat pe nimeni, membrii consiliului de administratie si-au vazut mai departe de politica si de afaceri; iar sumele uriase care puteau subventiona sectoarele productive au pierit fara urma in urzeala tesuta de B’nai B’rith care a dat o lovitura grea finantelor tarii, indeplinindu-si o parte din misiunile asumate.
Toate sucursalele au avut directori evrei.

• Francmasoneria a stat la originea bolsevismului rus, a finantat ziarul IZVESTIA si infiintarea partidului comunist acolo unde el a existat si exista in Europa, in Romania contributia evreilor la infiintarea partidului comunist fiind esentiala.
• Francmasoneria si-a creat un sistem de submasonerii din care citam: Cercetasia, Liga drepturilor omului, Ordinul templierilor. Notam ca Liga drepturilor omului a fost condusa in perioada interbelica de Internationala a III-a comunista si de loja Grand Orient de France; in Romania a fost condusa de „fratele” Costaforu avand gradul masonic 33, care conducea si cercetasia.
• Anul masonic se suprapune anului ebraic.

Scriitorul evreu Mesnil – Marigny prezicea in 1878 atotputernicia statului Israel. El scria: „In aceasta perioada de inceput, aurul are putere nemarginita. Nu este aurul acela care decide intre pace si razboi? In consecinta, stapanul aurului va fi stapanul lumii. Cine altii vor fi stapanii lumii daca nu evreii? Ei sunt aceia care au azi monopolul bancilor, monopolul cailor ferate, monopolul comertului. Puternici in calitate de stapani ai aurului, ei transmit copiilor lor misiunea de a se ridica tot mai sus. Ei vor asigura copiilor lor primele locuri in arta, literatura, stiinta si posturi publice. La Sorbonne sau College de France nu sunt ei cei mai buni profesori? Cine sunt cei mai marcanti autori de teatru? Evreii. Cine sunt cei mai cunoscuti filozofi si literati? Evreii. Coruptia in presa nu este o enigma pentru nimeni. Cine sunt aceia care pun in miscare aceasta teribila masinarie a carei putere poate sa distruga sau sa inalte? Evreii.
Apropiata ascendenta a Ierusalimului pe culmile gloriei este aproape sigura. Noi lucram de secole in aceasta directie, nimeni nu ni se poate impotrivi. Noi vom vedea curand, chiar daca pare fenomenal, ca statul Israel, dupa ce va ajunge in posesia tuturor averilor lumii, va domina, se va extinde si va creste, alungand popoarele ca pe o cireada (2 Moses 23, 30). Numai orbul nu vede viitorul minunat ce sta in fata poporului evreu”.

8 comentarii »

 1. cititi blog metin cerchez libertatea de opinie

  Comentariu de Metin Cerchez — noiembrie 14, 2013 @ 8:32 am | Răspunde

 2. http://mucenicul.wordpress.com/2012/11/09/uimitorul-israel/
  Uimitorul Israel
  Posted on 09/11/2012 by mucenicul
  Întrebare: Care este singura țară din Orientul Mijlociu care are arme nucleare?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu refuză să semneze Tratatul de neproliferare nucleară și nu permite inspecțiile internaționale la centralele nucleare pe care le deține?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu a confiscat teritoriul suveran al altor națiuni prin forță militară și continuă să-l ocupe în ciuda rezoluțiilor Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite ?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu încalcă în mod consecvent frontierele internaționale ale altui stat suveran, cu avioane de război, artilerie navală și focuri de armă?
  Raspuns: Israel.
  Intrebare: Ce aliat american din Orientul Mijlociu trimite de ani de zile asasini în alte țări pentru a-și ucide dușmanii săi politici (o practică numită uneori terorism exportat)?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: În ce țară din Orientul Mijlociu ofițeri de înalt rang militar au recunoscut public faptul că prizonierii de război neînarmați au fost executați?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu refuză să-și urmărească în instanță proprii soldați care au recunoscut executarea prizonierilor de război?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu a creat milioane de refugiați și refuză să le permită întoarcerea la casele, fermele și afacerile lor?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu refuză să plătească despăgubiri persoanelor ale căror terenuri, conturi bancare și afaceri au confiscate de către aceasta?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: În ce țară din Orientul Mijlociu a fost asasinat un înalt diplomat al Națiunilor Unite?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: În ce țară din Orientul Mijlociu omul care a ordonat asasinarea unui diplomat de rang înalt a ONU a devenit prim-ministru?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a aruncat în aer o reprezentanță diplomatică americană în Egipt și a atacat o navă aparținând SUA, Liberty USS, în apele internaționale, omorând 34 și rănind 171 de marinari americani?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu a angajat un spion, Jonathan Pollard, pentru a fura documente clasificate din Statele Unite ale Americii și apoi a vândut o parte dintre ele Uniunii Sovietice?
  Raspuns: Israel.
  Intrebare: Ce țară la început a negat orice legătură oficială cu Pollard, apoi a votat pentru a-l face cetățean și a cerut în mod repetat și continuu președintelui american acordarea iertării depline lui Pollard?
  Raspuns: Israel.
  Intrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu permite criminalilor evrei-americani să se adăpostească în ea pentru a scăpa de pedeapsă în Statele Unite și refuză să-i extrădeze din momentul în care se află în custodia sa?
  Raspuns: Israel.
  Intrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu, predică împotriva urii dar construiește încă un altar și un memorial în cinstea unui criminal care a ucis 29 de palestinieni în timp ce se rugau în moscheea lor?
  Raspuns: Israel.
  Intrebare: Ce țară de pe planeta Pământ are al doilea cel mai puternic lobby în Statele Unite, conform unui recent studiu al revistei Fortune făcut în interiorul Washington-ului?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a vizat în mod deliberat o tabără ONU pentru refugiații civili din Qana, Liban și a ucis 103 oameni nevinovați, femei și în special copiii?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu sfidează 69 de rezoluții ale Consiliului de Securitate al ONU și a fost protejată pe 29 mai de către veto-ul SUA?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu primește mai mult de o treime din ajutorul american pentru întreaga lume deși este a 16-zecea cea mai bogată țară din lume?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu primește arme americane gratis și apoi vinde tehnologia chinezilor, în ciuda obiecțiilor din partea SUA?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu insultă în mod obișnuit poporul american permițând Primului său ministru să se adreseze Congresului Statelor Unite și să țină prelegeri, precum copiilor, cu privire la motivul pentru care americanii nu au dreptul să reducă ajutorul pentru străini?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: În ce țară din Orientul Mijlociu prim-ministrul și-a anunțat personalul să nu-și facă griji în ceea ce privește Statele Unite pentru că “Noi controlăm America?”
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a fost citată de către Amnesty International pentru demolarea a mai mult de 4000 de case aparținând palestinienilor inocenți, ca un mijloc de purificare etnică?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a folosit chiar recent o armă de distrugere în masă, o bombă inteligentă de o tonă , pe care a aruncat-o în centrul unei zone extrem de populate, ucigând 15 civili din care 9 copii?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu ucide in mod curent copiii mici palestinieni pentru simplul motiv că aruncă cu pietre în vehiculele blindate, buldozere, tancuri?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a semnat acordurile de la Oslo promițând să oprească orice construcție nouă de așezăminte evreiești dar a construit mai mult de 270 de noi așezări de la semnare?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a asasinat peste 100 de funcționari politici ai adversarului său, în ultimii 2 ani, ucigând în același timp sute de civili , inclusiv zeci de copii, în aceste operațiuni?
  Raspuns: Israel.
  Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu încalcă în mod regulat Convenția de la Geneva, prin impunerea pedepsei colective asupra unor întregi orașe, sate, și tabere, pentru actele câtorva, și chiar merge atât de departe încât demolează sate întregi în timp ce oamenii sunt încă în casele lor?
  Raspuns: Israel.
  http://rense.com/general95/getsawaywith.html

  Comentariu de teologia luptatoare — aprilie 8, 2013 @ 5:07 pm | Răspunde

 3. Cuvantul Sf. Ioan Gura de Aur despre iudei: popor blestemat ce se inchina satanei, iar sinagoga lor este casa de desfrau

  Cuvantul Sf. Ioan Gura de Aur (c. 347-407) desi pare aspru si nedrept, e cat se poate de adevarat si drept. Pe drept cuvant numit “parintele saracilor, ocrotitorul vaduvelor”, bland si smerit cu inima, mult milostiv, cand era vorba de adevar, de credinta, de compromisuri, era aspru si tunator. Din cauza sinceritatii si curajului sau a suferit toata viata prigonit de eretici, iudei si pagani. Un scurt cuvant de mai jos pune in lumina caracterul sau incoruptibil de idei straine Ortodoxiei, fiind model pentru crestinii de azi la marturisire si fermitate. Marturie stau mana dreapta si urechea stanga neputrezite pana azi, dupa 1600 ani de la adormire. Vorbele oamenilor la moartea sa, sunt cutremuratoare: “mai bine sa apuna soarele decat sa taca gura lui Ioan!”
  Din fragmentul de mai jos reies urmatoarele:
  – sinagoga jidovilor (evreilor) e casa de desfrau, inchinare la idoli si pestera de talhari, inca de pe vremea Profetilor Vechiului Testament si a Mantuitorului;
  – iudeii nu se inchina lui Dumnezeu ci satanei (vezi Ioan 8,44: voi sunteti din tatal minciunii,iar tatal vostru e diavolul);
  – viclenia iudeilor e nemasurata, ei trag mereu la pierzare pe crestini (relateaza o intamplare dramatica);
  – iudeii au devenit din popor ales, popor blestemat prin rastignirea Mantuitorului lumii. Cuvantul de la Matei 27:25 e explicat de Sf. Parinti ca moment al blestemului jidovilor: “Sangele Lui asupra noastra si asupra copiilor nostri!”. Blestemul nu dispare decat prin increstinare totala si sincera la crestinism (vezi cazul lui Steinhardt);
  – iudeii nu au nimic bun in ei caci nu sunt pagani nestiutori de Hristos, de Dumnezeu ci stiu Legea, au auzit de Mesia dar nu cred in El (pacat impotriva Duhului Sfant ce nu se iarta!; pacat impotriva evidentei si credintei);
  – sinagoga e mai cumplita si mai vatamatoare ca templele paganesti, caci nu se jetfesc oi si tauri ci chiar sufletele oamenilor (ducandu-le la pierzare prin minciunile evreilor).

  “Stiu ca multi ii cinstesc pe iudei si socot ca vietuirea lor de acum este plina de buna-cuviinta. Acest lucru ma face sa smulg din radacina o astfel de parere!
  Am spus ca intru nimic nu-i mai bun teatrul decat sinagoga. Si o voi dovedi cu spusele profetului. Doar nu sunt iudeii mai vrednici de credinta decat profetii! Ce spune dar Profetul? „ Fata de desfranata ti s-a facut fata! Fara de rusine te-ai facut tuturor!” . Iar casa in care sta desfranata este casa de desfrau. Dar, mai bine spus, sinagoga nu este numai casa de desfrau si teatru, ci si pestera de talhari, si locuinta de fiare salbatice. „Pestera de hiena a ajuns pentru Mine casa voastra” , spune Profetul. Casa lor n-a ajuns locuinta unei fiare oarecare, ci locuinta unei fiare necurate. Si mai spune Profetul: „ Am lasat casa Mea, am parasit mostenirea Mea”. Iar cand Dumnezeu paraseste casa, ce nadejde de mantuire mai poate fi? Cand Dumnezeu paraseste casa, locul acela ajunge locuinta draceasca.
  Dar, negresit, mi se va spune ca si iudeii se inchina lui Dumnezeu. Doamne fereste! Sa nu se spuna una ca asta! Nici un iudeu nu se inchina lui Dumnezeu.
  – Cine spune asta?
  – Fiul lui Dumnezeu! „Daca ati sti pe Tatal Meu, spune El, M-ati sti si pe Mine; dar nici pe Mine nu Ma stiti, nici pe Tatal Meu nu-L stiti” . Ce marturie mai vrednica de credinta decat aceasta sa-ti aduc?
  Mai indrazneste cineva dar sa spuna ca sinagoga nu-i locas de inchinare la idoli, odata ce iudeii nu-L cunosc pe Tatal, odata ce iudeii L-au rastignit pe Fiul, odata ce iudeii au respins ajutorul Duhului? In sinagoga lor nu I se slujeste lui Dumnezeu, Doamne fereste! Sinagoga lor e locas de slujire idoleasca.
  Cu toate acestea, unii crestini privesc sinagogile ca pe niste locuri vrednice de cinste. Si asta n-o spun de la mine, ci o stiu din experienta. Acum trei zile (credeti-ma, nu mint) am vazut cum o femeie libera, o crestina, cu buna-cuviinta in imbracaminte si purtari, era silita de un ticalos si un nesimtitor, dupa infatisare crestin – n-as spune ca un om care a indraznit o astfel de fapta poate fi crestin adevarat – sa intre in sinagoga evreilor si sa jure acolo pentru o pricina pusa de la el la indoiala. Femeia, apropiindu-se de mine, m-a chemat in ajutor si mi-a cerut sa impiedic silnicia cea nelegiuita, caci nu-i era ingaduit ei, care se impartasise de Dumnezeiestile Taine, sa intre in sinagoga.
  Aprins de manie si inflacarat, n-am ingaduit sa fie tarata sa savarseasca nelegiuirea aceea si am smuls-o din mainile lui. L-am intrebat pe siluitor daca e crestin. Cand mi-a marturisit ca e crestin, l-am mustrat cu asprime; l-am facut smintit si neghiob; i-am spus ca nu-i cu nimic mai bun decat un dobitoc, daca el, care spune ca se inchina lui Hristos, taraste pe un altul in pesterile iudeilor, cei care L-au rastignit pe Hristos. I-am vorbit mult. Mai intai l-am invatat din Dumnezeiestile Evanghelii ca unui crestin nu-i este deloc ingaduit sa jure si nici nu-i este ingaduit sa sileasca pe altul sa jure. Apoi i-am spus ca nu trebuie sa sileasca sa jure nu doar pe un crestin, dar nici pe un necrestin. Dupa ce cu multe si lungi cuvinte i-am scos din suflet parerea cea ratacita, l-am intrebat de ce a lasat deoparte biserica si a tarat-o pe femeia aceea in sinagoga evreilor. Mi-a raspuns ca i-au spus multi ca juramintele facute in sinagoga au mai multa putere, sunt mai infricosatoare.
  La auzul acestor cuvinte, am oftat, m-am aprins de manie si apoi am ras iarasi. Am suspinat cand am vazut cata putere are viclenia diavolului ca sa-i induplece pe oameni! M-am aprins de manie cand m-am gandit la trandaveala celor inselati. Si am ras, iarasi, cand am vazut cat de mare si cat de cumplita este prostia celor inselati.
  V-am spus si v-am istorisit acestea, pentru ca nu va induioseaza, nici nu va doare de crestinii care sufera si savarsesc astfel de fapte. Cand vedeti ca unul dintre fratii vostri cade in niste nelegiuiri ca acestea, socotiti ca nenorocirea este a altuia, nu a voastra. Daca va tine cineva de rau, credeti ca va aparati spunand: „ ce ma priveste!” , „ce legatura am eu cu el!” . Nu! Cel ce graieste asa graieste cuvinte pline de cea mai cumplita ura de oameni, pline de cruzime diavoleasca. Ce spui? Esti om, esti si tu de aceeasi fire cu el, dar, mai bine spus, daca trebuie sa vorbesc de fire, ai un singur Cap, pe Hristos, si mai indraznesti sa spui ca n-ai nici o legatura cu madularele tale? Cum mai marturisesti atunci ca Hristos este Capul Bisericii? Capul in chip firesc alatura toate madularele, le aduna si le leaga bine unele cu altele. Iar daca n-ai nici o legatura cu madularul tau, atunci n-ai nici o legatura nici cu fratele tau si nici nu-L ai cap pe Hristos. Ca pe niste copii mici va infricoseaza iudeii, si nu simtiti. Dupa cum multe slugi rele provoaca haz mult cand ii sperie pe copii cu masti infricosatoare si caraghioase caci mastile prin ele insele nu sunt infricosatoare, ci par asa din pricina simplitatii mintii copiilor, tot astfel si iudeii ii infricoseaza pe crestinii care nu sunt destul de tari in credinta. Cum poate fi infricosatoare sinagoga iudeilor, cand ea este plina de rusine si de ras, cand iudeii sunt niste izgoniti, niste invinsi, niste osanditi?
  … Dar, mai bine spus, sinagoga este mai necinstita chiar decat crasma! Sinagoga nu este numai locuinta de talhari si de crasmari, ci locuinta de demoni. Dar, mai bine spus, nu numai sinagogile ci chiar si sufletele iudeilor. Si asta voi incerca s-o arat la sfarsitul cuvantului.
  Ce iertare vei avea cand esti crestin pe jumatate? Credeti-ma, imi voi da mai degraba viata decat sa trec cu vederea pe unul pe care il stiu ca are o astfel de boala…
  De este amestecat printre voi unul de alt neam, faceti-l cunoscut! nu ca sa-l omoram, cum sunt omorati tradatorii in armata, nici ca sa-l muncim si sa-l pedepsim, ci ca sa-l scapam de ratacire si necredinta, ca sa-l facem cu totul al nostru.
  Daca nu vreti sa faceti asa, ci-l ascundeti, desi il stiti, cunoasteti bine ca veti suferi aceeasi pedeapsa ca si el. Pavel supune la chin si la pedeapsa nu numai pe cei ce savarsesc raul, ci si pe cei care ii incuviinteaza. Iar profetul David da aceeasi pedeapsa nu numai celor ce fura, ci si celor care alearga cu ei. Si pe buna dreptate; caci cel care il stie pe cel ce face raul si-l doseste si-l ascunde, ii da prilej sa ajunga si mai nepasator si-l face sa savarseasca raul cu mai multa libertate.
  Eu tocmai pentru asta mai cu seama urasc sinagoga si imi provoaca dezgust, pentru ca iudeii ii au pe profeti, dar nu cred in profeti, pentru ca citesc cartile, dar nu primesc marturiile. Iar fapta aceasta este mai cumplita decat ocara! Spune-mi, daca ai vedea ca un om cu viata sfanta, stralucit si vestit ar fi tarat intr-o crasma sau intr-o pestera de talhari, si acolo ar fi ocarat si lovit, si ar suferi cea mai grozava batjocura, spune-mi, ai admira crasma sau pestera pentru ca sta acolo batjocorit acel mare si minunat barbat? N-o cred! Dimpotriva, tocmai pentru aceasta ai uri mai mult locul acela si ai fugi de el! Gandeste la fel si despre sinagoga. Iudeii i-au luat acolo cu ei pe profeti si pe Moise nu ca sa-i cinsteasca, ci ca sa-i ocarasca si sa-i necinsteasca. Ce ocara mai mare pot aduce acestor sfinti decat spunand ca ei nu stiu de Hristos si nici n-au spus ceva despre venirea Lui!, decat invinuindu-i ca nu cunosc pe Stapanul lor si zicand ca au aceeasi necredinta ca si ei?
  Spune-mi, nu-i oare loc de necredinta, chiar daca nu-s idoli acolo, locul in care locuiesc demoni? Nu-i oare mai mare vatamarea sufleteasca in locul acela unde se aduna ucigasii lui Hristos, unde este izgonita crucea, unde este hulit Dumnezeu, unde nu se cunoaste Tatal, unde se ocaraste Fiul, unde se leapada harul Sfantului Duh, dar, mai bine spus, unde sunt chiar demonii? In templul idolilor necredinta e vadita si descoperita; nu poate momi cu usurinta si nici nu poate insela pe un om cu minte si intelept; in sinagoga iudeii spun ca se slujeste lui Dumnezeu, ca sunt urati idolii, ca sunt cinstiti profetii; prin aceste cuvinte pregatesc momeala si ii prind in laturile lor pe crestinii simpli si nepriceputi.
  Prin urmare, sunt la fel de necredinciosi si iudeii, si paganii, dar inselaciunea savarsita de iudei e mai cumplita. In sinagoga lor se afla un jertfelnic, jertfelnic nevazut de inselaciune! Pe el nu se jertfesc oi si tauri, ci suflete de oameni.
  Este insa timpul sa arat ca si demonii locuiesc acolo nu numai in sinagoga, ci chiar in sufletele iudeilor…”
  (din Cuvantul I impotriva iudeilor)

  Mântuitorul lasă omenirii, prin “gura” Sfântului Apostol şi Evanghelist Matei: 21.43-44-45, “Parabola lucrătorilor celor răi”, în care dă drumul ghilotinei asupra gâturilor întinse ale jidovimii: “De aceea vă spun: Lua-se-va de la voi împărăţia lui Dumnezeu şi i se va da neamului care-i va face roadele. Cel ce va cădea pe piatra aceasta se va sfărâma, iar pe cel pe care ea va cădea, îl va zdrobi.> Iar arhiereii şi fariseii, auzindu-I parabolele, au înţeles că despre ei vorbeşte.”
  De ce li se întâmplă acestora aşa ceva?
  Simplu : “Şerpi, pui de vipere, cum veţi scăpa de osânda gheenei? De aceea, iată că Eu trimit la voi profeţi şi înţelepţi şi cărturari; dintre ei veţi ucide şi veţi răstigni, dintre ei veţi biciui în sinagogile voastre şi-i veţi prigoni din cetate-n cetate; ca să vină asupra voastră tot sângele nevinovat ce s-a vărsat pe pământ, de la sângele dreptului Abel până la sângele lui Zaharia, fiul lui Berechia, pe care l-aţi ucis între templu şi altar. Adevăr vă grăiesc, veni-vor acestea toate peste neamul acesta! Ierusalime, Ierusalime, care-i omori pe profeţi şi-i ucizi cu pietre pe cei trimişi la tine, de câte ori am vrut să-i adun pe fiii tăi aşa cum îşi adună cloşca puii sub aripi, dar voi n’aţi vrut.” – Matei: 23.33-34-35-36-37.
  Iar pentru ca paharul deznădejdii băut de acest neam orbit de atâta mândrie să dea pe deasupra, Fiul le arată “cu degetul” calea pierzării totale pe care ei au apucat: “De n’aş fi venit şi nu le-aş fi grăit, păcat n-ar avea; dar acum ei nu au cuvânt de dezvinovăţire pentru păcatul lor. Cel ce Mă urăşte pe Mine Îl urăşte pe Tatăl Meu. De n-aş fi făcut între ei lucruri pe care nimeni altul nu le-a făcut, păcat n-ar avea; dar acum au şi văzut şi M’au urât – şi pe Mine, şi pe Tatăl Meu,…” – Ioan: 15.22-23-24.

  Comentariu de 137 — noiembrie 12, 2012 @ 6:45 pm | Răspunde

 4. IISUS HRISTOS A FACUT MULTE MINUNI LA EI SI TOT L-AU BATJOCORIT SI L-AU OMORIT – NU MAI RAMINE DECIT SA-SI ARATE DOMNUL SLAVA SA SI APOI SE VOR POCAI ACESTI INCAPATINATI MINDRI SI NEASCULTATORI SI O SA LE IASA DIN CAP CA PAMINTUL ESTE AL LOR . POCAITIVA MAI OAMENI INSELATI DE DIAVOLUL ( EVREI SI MASONI ) , DUMNEZEU NE VA AJUTA NUMAI DACA VOM ASCULTA DE FIUL LUI DUMNEZEU CINSTIT DE PREOTII LUI . VAI VOUA PACATOSILOR SI MII DE ANI PE PAMINT VETI FI LOVITI DE TOIEGILE DE FIER ALE SFINTILOR LUI CACI DOMNUL VINE SA STAPINEASCA SI PE PAMINT DAR VINE CU INTIIA INVIERE A MORTILOR.

  Comentariu de LAUR — februarie 19, 2012 @ 2:05 pm | Răspunde

 5. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=5050
  Mai cauta despre OTTO, sunt mai multe loje,
  Bilderberg poti sa cauti.
  Prin cartea „Sa nu atingi aceasta carte” de jan van helsing erau ceva chestii interesante.

  Comentariu de la si 37 — noiembrie 26, 2011 @ 5:08 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: