Deconspirarea masoneriei

Ştiri

Stiri despre francmasoneria mondiala

Masoneria primeste gratuit de la stat un teren de 2.500 metri patrati in Bucuresti

templu-masonic-imens-bucuresti      Asociatia Marea loja nationala din Romania, ONG de interes public, a primit de la RAAPPS un teren de 2.500 de metri patrati (în valoare de peste 2,1 milioane lei) cu drept de folosinta gratuita pentru 49 de ani, potrivit unei Hotariri a guvernului Ponta publicata in Monitorul Oficial. Terenul este in Bucuresti, pe Bd. Expozitiei nr. 22-30.
Potrivit HG-ului publicat in Monitorul Oficial, Asociatia Marea loja a primit gratuit terenul pentru a construi o cladire „de interes public”.
Asociatia Marea loja nationala din Romania a primit statutul de ONG de utilitate publica in 2004, printr-o decizie a guvernului Adrian Nastase.

*****************************

Elita masonică mondială la București

mlnr    În perioada 14-18 mai 2014 se-a desfășurat a XIII-a Conferinţă Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare. Lucrarile Conferintei s-au defasurat la Palatul Parlamentului si la Hotel Phoenicia din Bucuresti. Cea mai mare reuniune masonică organizată vreodată în Europa Centrală şi de Sud-Est a avut loc în România.  Care vor fi implicațiile asupra României?
Conform anunțului făcut de către Agenția de Presă Masonică, la eveniment au participat delegaţi din Europa, America de Nord şi de Sud, Asia şi Africa. Se știa încă din 2011 că Bucureștiul va găzdui această reuniune masonică, după ce țara noastră a fost preferată în fața Rusiei. Evenimentul atrage, pe lângă reprezentanți ai ordinului din peste 200 de țări, multe alte personalități ale vieții publice.
România – interes maxim pentru masoni
În scrisoarea publicată pe Masonic Forum Magazine, Radu Bălănescu, liderul masonilor români apreciază că prin acest eveniment „poziţia României pe harta Masoneriei Universale este una de maximă importanţă”. Citând un alt lider mason la nivel mondial, Bălănescu consideră că „trebuie să reuşim să ne unificăm în jurul unui program în care să lucrăm toţi împreună pentru a ne atinge ţelurile”. Acesta este de fapt proiectul pentru România. Și nu numai pentru ea.
„Într-o perioadă de timp relativ foarte scurtă, masoneria română a reuşit să devină cea mai puternică şi bine consolidată organizaţie în estul european, cu mulţi oameni tineri, ceea ce o deosebeşte radical de alte organizaţii similare din lume, marcate de o medie de vârstă destul de ridicată şi care încearcă acum să se inspire din modelul românesc pentru a-şi reîmprospăta rândurile cu energii tinere”, opineaza jurnalistul  Cristian Unteanu (Adevarul).
Din conglomeratul valorilor masonice nu lipsește „Mare Arhitect al Universului”. Aceasta este o denumire generică prin care este identificat creatorul Universului. Pare să fie o trimitere la Dumnezeul creștin, însă este mai mult de atât.
Atunci când masoneria apare în discursul public este de cele mai multe ori învăluită într-o aură de mister. Prea puține se cunosc din interiorul organizației. Păstrarea secretului constituie o obligație vitală pentru oricine devine membru. Fie și doar pentru aceste aspecte, masoneria este asociată la nivelul gândirii colective cu ocultismul. Adversarii ei consideră că utilizarea unor politici subversive nu este străină de caracterul și practica organizației. Aceasta îi determină să prezinte masoneria într-o lumină diabolică, socotind-o o pseudoreligie, cu o organizare ermetică, antisocială, complotistă, cu scopul instaurării unei noi ordini mondiale. O emblemă a răului absolut.
Adesea oameni cu multiple competențe și răspunderi, masonii reușesc să acceadă în poziții cheie influențând politicile publice. Inclusiv în România. Conform unui raport SRI, masonii pot fi găsiți în instituții de învățământ, medicină, organisme financiare, structuri politice.
De cele mai multe ori, implicarea masonilor a fost la nivelul cel mai înalt al politicii. Nu rare au fost ocaziile când bulversări de ordin social au fost inițiate și coordonate de membrii Lojei române. Uneori au făcut-o la vedere. Alteori din culise.
(după http://semneletimpului.ro/international/elita-masonica-vine-la-bucuresti-ce-se-speculeaza.html)

După 16 ani în funcţia de Secretar Executiv al Conferinţei Mondiale a Masonilor, Thomas Jackson a predat ştafeta dr. Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România, ales cu o majoritate confortabilă prin votul delegaţiilor masonice prezente la Bucureşti.
Rudiger Templin (Mare Maestru al Marilor Loji Unite ale Germaniei): Noi recunoaştem că masoneria română a fost cea mai puternică din blocul de Est al Europei şi exercită o influenţă puternică în lumea masonică. Conferinţa a fost organizată excelent, iar toată lumea a văzut că societatea francmasonă este o societate a secolului XXI, iar România este o parte importantă a acesteia. Masoneria română creşte pas cu pas şi va fi reprezentată de acum la nivel mondial prin dl. Bălănescu.
Thomas W. Jackson (presedintele onorific al Conferinţei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare): Nu a existat o altă organizaţie în istorie cu un impact mai mare asupra civilizaţiei decât masoneria. Am fost acuzaţi că vrem să dominăm lumea.
(după http://adevarul.ro/news/eveniment/adevarul-live-ora-1300-liderii-masonilor-despre-importanta-romaniei-harta-lumii-masonice-1_5379c3730d133766a8c847cf/index.html)

Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare la Bucuresti (12-18 mai 2014) – strategia acestora de a incerca oamenii sa convinga ca “nu sint” asa cum ii arata istoria reala! Nu veti reusi, istoria voastra va ramane neagra, demonstrata fiind de atatia anti-masoni!

Sursa: Fara Secrete – 11.05.2014
Dupa ce in Romania anului 2010, a avut loc tot o alta conferinta, dar de data asta a Comisiei Trilaterale, in privinta Noii Ordini Mondiale, ajungem din nou la aceste personaje indezirabile, asa cum sint cele masonice. Dupa ce puslamaua internationala, evreul viconte, Etienne Davignon, presedintele Grupului Masonic Bilderberg, se plimba in Romania in octombrie 2013, trasandu-le lectii papusilor politice, acum vedem iarasi acesti ticalosi incep caracteristica de manipulare prin astfel de conferinte.
Manipularea lor apare intr-un moment critic. De exemplu, atunci cand cineva dezvalui lucruri despre ritualurile lor profund negative, pe care o sa le vedeti in acest articol, ei au doua lucruri la dispozitie de facut:
1. asasineaza persoana – asa cum s-a intamplat in 2007 cu Roberto Calvi
2. dezinformeaza practicand amestecarea adevarului cu minciuna
Ritualurile profund sataniste din cadrul masoneriei de la prima intiere pana la ultima!
Juramantul masonic pe care un initiat il depune in fata “fratilor” prin care isi da acordul sa fie torturat si ucis, daca cumva va revela secretele fratiei lor.
Initiere in masonerie: aici este o loja mixta din care pot face parte si femeile in acelasi timp cu barbatii, iar femeia din imagine are o funie la gat si legata la ochi. Un ritual, pe care oamenii normali din bizar nu l-ar putea eticheta in altfel !
“Jur, in numele Arhitectului Suprem al tuturor lumilor, sa nu divulg niciodata secretele, semnele, cuvintele, invataturile sau practicile francmasoneriei si sa pastrez tacere vesnica asupra lor.
Fagaduiesc si jur sa nu tradez niciodata nimic din acestea, nici prin scris, nici prin grai, nici prin gesturi, nici sa pun pe altcineva sa scrie, sa litografieze, sa graveze, sa tipareasca ceva, sa nu dau in vileag in vre-un fel ceea ce mi s-a descoperit pana in aceasta clipa sau ce mi se va descoperi in viitor. Daca nu ma voi tine de cuvant, ma oblig sa ma supun la urmatoarea pedeapsa:
– sa mi se arda buzele cu fier inrosit;
– sa mi se taie o mana;
– sa mi se smulga limba din gura;
– sa mi se reteze gatul;
– cadavrul meu sa fie spanzurat in loja in timpul primirii unui nou frate, iar dupa aceea sa fie ars iar cenusa aruncata in vant.”[2]
(după http://blogosfera.piatza.net/fara-secrete/conferinta-mondiala-a-marilor-loji-masonice-regulare-la-bucuresti-12-18-mai-2014-strategia-acestora-de-a-incerca-oamenii-sa-convinga-ca-nu-sint-asa-cum-ii-arata-istoria-r/)

*****************************

SEFUL BILDERBERG IN ROMANIA: intalniri cu Basescu si Isarescu

220px-Etienne_DavignonViconte Étienne Davignon (foto), liderul Grupului Bilderberg, s-a aflat în România, întâlnindu-se joi 17 octombrie 2013 cu preşedintele Traian Băsescu şi cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Liderul misteriosului grup financiar asimilat unui guvern din umbră al lumii, care a aterizat la Bucureşti miercuri după-amiază, a fost primit de dimineaţă la Palatul Cotroceni, ulterior având programat un discurs la celebrarea a 20 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma.

Étienne Davignon a venit la invitaţia lui Mugur Isărescu, inclus şi el pe lista membrilor Clubului de la Roma şi în grupul Bilderberg, şi va avea, în România, inclusiv câteva întâlniri private, printre care, lucru mai puțin obișnuit, se va întîlni și cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe, Preafericitul Daniel.

Scopul vizitei este participarea la conferinta intitulata “Europa, incotro?”, eveniment organizat cu ocazia celebrarii a 20 de ani de la infiintarea Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma.

„Toate guvernele din lume se străduiesc să facă totul din ce în ce mai bine. România se descurcă mai bine decât Statele Unite ale Americii în momentul de faţă”, a declarat, la sosirea pe aeroport, preşedintele grupului Bilderberg. Declaraţia celui despre care se spune că este şeful guvernului mondial a fost făcută în cursul serii trecute când încă plana incertitudinea privind un eventual faliment al Statelor Unite ale Americii.

Presedintele Clubului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon si presedintele Consiliului pentru Relatii Externe al SUA, Richard Haass, au mai fost la Bucuresti in octombrie 2011, unde au participa la conferinta “The European Union after the sovereign debt crisis”. Printre sponsorii evenimentului s-au numarat Unicredit Tiriac Bank, Eximbank si Rosia Montana Gold Corporation.

Vicontele Etienne Davignon (79 de ani) este un cunoscut polician belgian, născut însă în Ungaria, la Budapesta. Face parte din grupul Bilderberg din anul 1974, şi în 1999 a ajuns la conducerea acestuia, fiind cel de-al şaselea preşedinte al organizaţiei. El se declară oficial doar membru al Comisiei Trilaterale şi al Clubului de la Roma – două organizaţii cu profil similar, dar de o anvergură relativ mai mică şi mai puţin implicate în speculaţiile privind caracterul ocult al discuţiilor care au loc între membri.  Secretarul General al Clubului din România este Liviu Tudor, unul dintre cei mai importanţi proprietari şi dezvoltatori imobiliari din Bucureşti.

Vicontele Davignon conduce unul dintre cele mai influente grupuri ale oamenilor politici şi de afaceri din lume, o comunitate elitistă pe seama căreia este pusă ideea trecereii la moneda euro sau la piaţa unică europeană. Din grupul Bilderberg fac parte aproximativ 180 de personalităţi ale lumii, de la bancheri, importanţi jucători în afaceri, profesori universitari de la Oxford, Stanford sau London Business School, până la politicieni precum Christine Lagarde, fostul ministru francez şi actual preşedinte FMI, fostul premier francez Francois Fillon, preşedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, ministrul suedez de Externe Carl Bildt, ministrul suedez de Finanţe, Anders Borg sau ministrul danez de Finanţe Bjarne Corydon, ministrul spaniol al Economiei Luis de Guindos, fostul premier italian, Mario Monti, Mark Rutte, prim-ministrul Ţărilor de Jos sau la figuri precum Prinţesa Beatrix a Olandei, care i-a cedat tronul fiul său.

Membrii se întâlnesc anual, în lunile mai sau iunie, alternativ, în 50 de ţări din Europa sau America, reuniunile fiind prezentate, datorită caracterului lor secret, ca semioculte. Din cauza caracterului secret al întâlnirilor şi al refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial.

Grupului Bilderberg susține printre altele că suveranitatea naționala este un concept istoric depășit. Adepții teoriei conspirației, nu puțini, consideră că acest grup conduce de fapt lumea, că ar forma un fel de guvern secret la nivel planerar care ar lua toate deciziile importante. Alte vorbe sunt legate de așazise scenarii masonice. Un argument valabil ar fi pentru aceștia că Etienne Davignon a fost invitat la București de masonul Mugur Isărescu.

********************************

România devine centrul masoneriei tradiționale mondiale

Conventul Marii Loji Naţionale Române „1880”, desfăşurat sîmbătă, 22 iunie 2013, la Palatul Parlamentului, a hotărît crearea Uniunii Mondiale Masonice Tradiţionale (UMMT), cu sediul la Bucureşti.

„Noi, bărbaţi şi femei de bună credinţă, care credem într-un ideal, ne-am dat mîna şi am creat Uniunea Mondială Masonică Tradiţională – World Traditional Masonic Union, care reuneşte loji mixte masculine sau numai feminine”, a declarat Bartolomeu Constantin Săvoiu, Suveran Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române „1880”, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Hotel Novotel.

El a precizat că în UMMT „toate lojele componente au calitatea de copreşedinte, fiecare lojă membră a UMMT avînd libertate, dar în primul rînd obligaţia de a crede în Marele Arhitect al Universului şi a fi deschisă la problemele contemporane”.

„Din această Uniune fac parte opt loji italiene, trei mari loji sîrbeşti şi două româneşti, care, la rîndul lor, au tratate de prietenie în America Latină şi în Asia”, a precizat Bartolomeu Constantin Săvoiu.

Următoarele întîlniri ale UMMT vor avea loc în perioada 12-15 iulie, la Belgrad, iar în octombrie la Skopje, unde va fi „năşită” o mare lojă macedoneană.

La întîlnirea de la Bucureşti, prilejuită de Solstiţiul de Vară – Sărbătoarea Sfîntului Ioan, protectorul tradiţional al masonilor de pe tot globul, au participat 250 de masoni.

(sursa: http://www.agerpres.ro)

********************************

Marea Lojă Naţională din România acordă Premiile „Nobel” româneşti

A treia ediţie a Galei Premiilor Masonice din România a adunat, vineri, 21 martie, la Atheneul Român toate figurile triste ale economiei şi politicii româneşti, se iluzionează că reprezintă ceva. Dincolo de faptul că, în vîrful grămezii, precum bomboana pe colivă, masonii l-au aşezat pe Victor Ponta, de un ridicol absolut a fost şi modul de promovare a evenimentului, considerat de anumite ziare, conduse tot de membrii acestei tagme de fripturişti, ca fiind „Gala Premiilor Nobel Româneşti“ (!?). Merită să aruncăm o privire asupra finanţării acestei chermeze, subiect asupra căruia se păstrează o tăcere totală. Conform unor surse din Serviciile Secrete, pentru organizarea evenimentului s-au cheltuit circa 450.000 de euro, inclusiv cele 7 premii, de cîte 10.000 de euro fiecare, bani care s-au adunat astfel: premiile au fost sponsorizate de BNR, instituţie condusă de bildenbergul bătut în cuie Mugur Isărescu; ceilalţi 380.000 de euro au fost acoperiţi de diverşi sponsori, mai mici sau mai mari, majoritatea fiind firme deţinute de aşa-zişii membrii ai masoneriei româneşti – de la cîrciumi şi abatoare, pînă la case de licitaţii sau negustori de maşini.

Şi acum vine bomba: dacă 99% din sponsori au dat sume cuprinse între 5.000 şi 10.000, abia strîngîndu-se circa 150.000 de euro, unul dintre ei a dat mai mult decît toţi ceilalţi la un loc, completînd masa. Acesta a fost nimeni altul decît patronul GFR, rromul din Toflea, Gruia Stoica, despre care se spune că este mare mason, cu grad important în una din lojile româneşti, apărute în anii ’90 mai abitir decît ciupercile după ploaie. Coincidenţă sau nu, gala premiilor masonice, sponsorizată cu largheţe de Stoica, a avut loc în aceeaşi zi în care GFR-ul a fost declarat cîştigător al licitaţiei de la CFR Marfă, companie strategică, adjudecată de puradel cu 202 milioane de euro şi o şpagă de 150 de milioane de euro, a cărei valoare reală este de circa 1 miliard de euro. Reamintim că printre masoni se află şi un alt primitiv: Fulgerică Bragadel (Gh. Florea). Şi o altă coincidenţă: în capul mesei, la gală, s-a aflat Victor Ponta, iar unul dintre invitaţi a fost ministrul Transporturilor,  Relu Fenechiu. Halal! Delirul

(sursa:  http://newsinfo1000.wordpress.com/2013/06/26/mafiotul-gruia-stoica-a-sponsorizat-gala-premiilor-masonice-cu-300-000-de-euro)

*************************

Întâlnirea SECRETĂ a celor mai influenţi MASONI din lume – 2013

La hotelul de cinci stele Grove a Wadford, din Hertfordshire, în nordul Londrei cei mai puternici oameni au pus la cale metode şi strategii pentru dezvoltarea „armonioasă” a lumii. Pe lista de invitaţi pot fi citite numele şefei FMI, Christine Lagarde, cel al presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso şi a vicepresedintelui acestuia, Viviane Reding.

„Este un spectacol remarcabil – una dintre minunile naturii – şi cel mai interesant lucru care s-a întâmplat în localitatea Watford de la introducerea semafoarelor în sensul giratoriu de pe drumul A412. Zona din jurul hotelului este complet blocată: localnicii trebuie să-şi arate paşapoartele pentru a ajunge acasă“, scrie ironic cotidianul britanic The Guardian, citat de Mediafax. Anul 2013 a adus însă un pic mai multă „atenţie“ pentru Bilderberg. La presiunea jurnaliştilor şi activiştilor au fost făcute concesii: pentru prima dată în 59 de ani a existat un birou de presă – neoficial, format din „voluntari“.

„Este în contradicţie cu angajamentul din 2010 al ministrului de finanţe George Osborne privind «cea mai radicală agendă de transparenţă văzută vreodată de Marea Britanie»“, afirmă parlamentarul britanic Michael Meacher. Conferinţa este, în opinia acestuia, „o cabală antidemocratică privată a liderilor capitalismului occidental, care se întâlnesc în secret pentru a-şi menţine puterea şi influenţa departe de atenţia publică“.
Evenimentul este captivant şi pentru delegaţi. Conferinţa este apogeul din anul fiecărui plutocrat începând încă din 1954. Singurul an în care Bilderberg nu s-a organizat a fost 1976, după ce preşedintele fondator al grupului, Prinţul Bernhard al Olandei, a fost prins luând mită de la producătorul american de armament Lockheed Martin. Poate părea ciudat, în contextul scandalurilor legate de activităţile de lobby din Marea Britanie ca o serie de politicieni importanţi să stea ascunşi mai multe zile, înconjuraţi de lux, împreună cu preşedinţi şi directori de fonduri de hedging, corporaţii din IT şi multinaţionale, fără supravegherea riguroasă a presei.
Anul 2013 a adus însă un pic mai multă „atenţie“ pentru Bilderberg. La presiunea jurnaliştilor şi activiştilor au fost făcute concesii: pentru prima dată în 59 de ani a existat un birou de presă – neoficial, format din „voluntari“. În 2009, când conferinţa a fost organizată în Grecia, au fost doar câteva zeci de privitori, hărţuiţi şi arestaţi de poliţie. Anul acesta a adus o zonă special amenajată pentru presă, persoane de legătură din partea poliţiei, toalete portabile, o camionetă cu gustări, un colţ pentru vorbitori – toate ingrediente ale unui altfel de Bilderberg.
iunie 2013
************

CSM DA LIBER LA MASONERIE

Comisia nr.2 a Consiliului a stabilit ca judecatorii si procurorii pot face parte din organizatii masonice

De parca nu ar exista alte probleme importante ale sistemului care trebuie rezolvate, CSM a dorit sa clarifice daca judecatorii si procurorii pot sa faca parte din organizatii masonice. Un aspect care insa s-a mai aflat pe agenda CSM in urma cu cativa ani si care a fost transat la acea data.

Subiectul privind apartenenta magistratilor la masonerie a fost dezbatut recent de Comisia nr.2 Eficientizarea activitatii CSM si a institutiilor coordonate, parteneriatul cu institutiile interne si societatea civila, comisie formata din judecatorii Adrian Bordea, Mircea Aron, Mona Lisa Neagoe si procurorii Bogdan Gabor si Gheorghe Muscalu. Comisia nr.2 a luat in discutie in data de 16 aprilie 2013 nota Directiei legislatie, documentare si contencios (DLDC) a Consiliului Superior al Magistraturii privind posibilitatea judecatorilor si procurorilor de a face parte dintr-o organizatie masonica. Cu un singur vot impotriva, membrii Comisiei si-au insusit punctul de vedere al Directiei legislatie, documentare si contencios, in sensul ca judecatorii si procurorii pot sa faca parte dintr-o organizatie masonica.

Nu este pentru prima data cand in CSM se discuta problema apartenentei magistratilor la lojele masonice. Subiectul a mai fost dezbatut o data, in urma cu aproximativ sase ani. In 2007, in urma unui articol aparut in publicatia “Indiscret”, Inspectia Judiciara a CSM a stabalit ca apartenenta la o organizatie masonica nu este incompatibila cu calitatea de judecator sau procuror. De asemenea, la acea data Inspectia Judiciara a CSM a hotarat si ca unui judecator mason nu ii este interzis sa judece un alt mason, asa cum nici unui procurori nu ii este interzis sa cerceteze un alt mason.

Iata nota Inspectiei Judiciare din 2007 (Nota_nr_1479_IJ_1305_SIJ_2006):

Judecatorilor si procurorilor le este insa permis sa fie membri ai societatilor stiintifice sau academice, precum si ai oricaror persoane de drept privat, fara scop patrimonial. In raport de aceasta prevedere legala, edictata in mod expres prin Legea 303/2004, la art.11 (3), consideram ca apartenenta la o organizatie masona nu este incompatibila de plano cu calitatea de judecator sau procuror in functie. Problema supusa analizei de autorii sesizarii este circumscrisa situatiei in care un judecator/procuror care este cunoscut/declarat ca fiind mason poate sa judece impartial o cauza in care parte este un alt mason. (…) Asadar, lipsa de impartialitate a unui tribunal nu se examineaza in abstract, ci in fiecare caz in parte, pentru a se putea decide daca natura si intensitatea legaturii in discutie este in masura sa denote partinirea judecatorului. In raport de aspectele mentionate se poate concluziona ca un judecator sau procuror cunoscut/declarat ca mason nu este prezumat a nu decide in mod impartial cu privire la un caz, atunci cand parte in proces este un alt mason, fiind necesar a se demonstra ca din acest motiv i-ar putea fi afectata capacitatea de a judeca conform propriei constiinte si a probelor de la dosar.

De asemenea, avand in vedere obiectul, scopul si activitatile asociatiei francmasonice, constituita in Romania ca persoana juridica de drept privat, neguvernamentala, apolitica si fara scop patrimonial si dispozitiile art. 11 alin. 3 din Legea nr.303/2004, conform carora judecatorii si procurorii pot fi membri ai societatilor stiintifice sau academice, precum si ai oricaror persoane de drept privat, fara scop patrimonial, consideram ca apartenenta unui judecator sau procuror la francmasonerie nu incalca criteriile de mentinere in magistratura”. Punctul de vedere al Inspectiei Judiciare a fost insusit ulterior de Plenul CSM. (16 mai 2013)

Sursa: http://www.luju.ro

Comentariu Deconspirarea francmasoneriei:

Consideram ca pentru infaptuirea actului de justitie, nu este corect ca magistratii sa faca parte din loji masonice. In primul rand, in masonerie este o ierarhie stricta, fiecare mason este total devotat lojii sale si se subordoneaza total celor cu grade superioare, deci un magistrat mason nu va judeca niciodata echitabil un alt „frate” mason. Chiar si faptul ca masonii se numesc intre ei frati si ca masoneria este considerata o fratie, arata inca odata cat de stranse sunt relatiile dintre ei. De altfel, justitia nu accepta ca proba declaratia unui martor care e ruda cu inculpatul. Si in plus, dintr-un motiv asemanator magistratilor nu le este permis sa faca parte din partide politice. Cum vrei sa judece impartial un magistrat pe colegul lui de partid, sau, mai mult, pe seful sau de la partid???

In nota CSM 1479/IJ/1305/SIJ/2006 chiar acesta scrie ca „Sedintele lojilor masonice sunt secrete, iar masonii sunt OBLIGATI sa nu dezvaluie SECRETELE ordinului”. Pai d-lor si d-nelor din CSM, dvs nu stiti ca in Romania organizatiile cu caracter secret sunt interzise? Cum ati putut aproba ca magistratii sa faca parte din acest ordin secret?

Tot acolo CSM mai noteaza ca „Prin art. 10 din Codul deontologic al magistratilor se prevede ca in indeplinirea atributiilor profesionale, magistratii trebuie sa fie impartiali … liberi de orice relatii si influente”. Dar este de notorietate cat de stranse sunt relatiile care se construiesc in masonerie si cat de mare este influenta lojilor masonice asupra membrilor ei. Chiar juramintele oribile care sunt depuse de masoni pentru a pastra informatiile pe care le afla aici este o dovada a faptului ca masonii NU sunt liberi de relatii si influente. Pentru ei e mai important sa pastreze secretul decat sa infaptuiasca corect actul de justitie.

„Ca incompatibilitate este prevazuta detinerea oricarei alte functii publice sau private” – dar functia de Mare Maestru nu este incompatibila?

„Totodata, judecatorii si procurorii nu pot sa faca parte din partide politice si nici sa desfasoare sau sa participe la activitati cu caracter politic” – dar este de notoritate ca masoneria influenteaza politica, majoritatea masonilor avand si functii politice inalte, chiar ei recunosc si se lauda cu asta.

In concluzie, in cazul in care un judecator mason judeca o cauza a altui mason se poate presupune sau trezi banuieli privind impartialitatea acestui judecator. Aceste presupuneri sunt suficiente pentru recuzarea sa.

Iata cum magistratii si politicieni sunt stransi uniti in masonerie, asa cum declara chiar liderii acesteia (CSM-ul cum de nu stia?) :

„…seful celui mai mare rit, cel scotian antic si acceptat, din cea mai mare centrala masonica de la noi – Marea Loja Nationala din România „Suveranul Comandor” Constantin Iancu, declara: „In masoneria româna se regaseste – si în prezent – elita româneasca! Cei mai importanti politicieni din aproape toate partidele, bancheri, functionari de stat, oameni de afaceri, doctori, profesori si avocati, artisti. Practic, asa cum spuneam, majoritatea elitei românesti.”

Si „Maestrul Venerabil” Florin Ghiulbenghian, exclus la un moment dat din MLNR, spunea – în noiembrie 2010 – ca „Ordinul nostru [Marea Loja Nationala din România] concentreaza cel putin o treime din parlamentarii români, peste 1.000 de ofiteri, în special de rang superior, câteva sute de procurori si judecatori, numerosi membri din conducerea partidelor politice, sute de primari, viceprimari, consilieri judeteni sau locali si prefecti”.

Pe de alta parte, acelasi sef al masonilor români de rit scotian din MLNR, C-tin Iancu, clama într-un cadru festiv, care este scopul masonilor din întreaga lume si din România: „Suntem aproape de a unifica – în zona profana a uniunii mondiale -, la punctul de a restabili si de a instala noua ordine a Templului lui Solomon. Pentru aceasta noi toti am jurat, aceasta este ambitia noastra si, pentru aceasta, România si masoneria româna este în pozitia potrivita… Suntem convinsi ca masoneria, ritul scotian, reprezinta elita ce conduce si va conduce omenirea…” . „

Prin urmare, speram ca CSM sa revina asupra acestei decizii, si, de asemenea, pentru a evalua mai corect raportul dintre masonerie si magistratura, sa se aplece asupra mai multor puncte de vedere, in special din partea societatii civile, pentru a capata o imagine de ansamblu cat mai obiectiva.

*************

Discuţii pe tema francmasoneriei la cel mai înalt nivel în România

Antonescu: Eu nu sunt mason, dar nu e o condiţie pentru liberali să fie sau nu masoni. Domnul Băsescu ştie mai multe

Crin Antonescu a declarat că nu este mason şi nici nu există vreo condiţie pentru cei nou primiţi în partid legată de apartenenţa la această organizaţie. Preşedintele PNL a menţionat însă că presupune că Traian Băsescu ştie mai multe despre Masonerie.
Liderul PNL a fost întrebat despre afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu în ceea ce îi priveşte pe Sorin Frunzăverde şi Mihai Stănişoară şi Masoneria.
„Eu nu sunt mason şi nu iau niciodată în calcul atunci când … şi de când activez în politică decât ceea ce înseamnă structuri, proiecte la vedere. Ştiu puţine despre masoneria actuală, mai ştiu câteva lucruri din istorie, presupun că domnul Băsescu ştie mai multe. Presupun că domnul Băsescu ştia despre această relaţie pe care domnia sa o anunţă azi între Frunzăverde sau Stănişoară cu masoneria de pe când erau colegi, cel puţin de partid, nu ştiu dacă şi de masonerie”, a comentat Antonescu, potrivit Mediafax.
Liderul PNL a mai apreciat că, din punctul de vedere al liberalilor, apartenenţa la masonerie a celor doi nu este relevantă.
„Noi nu i-am întrebat nici pe Sorin Frunzăverde şi nici pe Mihai Stănişoară când au vrut să se înscrie în PNL dacă sunt masoni sau dacă nu sunt masoni, nu e o condiţie nici ca să fii primit în PNL, nici ca să fii dat afară din PNL”, a mai spus Antonescu.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat că l-a surprins plecarea lui Mihai Stănişoară de la PDL la PNL, adăugând că nu se pune problema ca acesta să aducă liberalilor acces la Serviciile de informaţii, ci eventual o susţinere a Masoneriei, deoarece şi el, şi Sorin Frunzăverde, sunt pe „linia asta”.
„Accesul la serviciile de informaţii, exclus. Poate o susţinere a Masoneriei, asta e altceva. Frunzăverde, Stănişoară, pe linia asta s-ar putea să…”, a răspuns Băsescu, întrebat, la Digi24, dacă în spatele plecării lui Stănişoară la PNL ar fi o manevră privind influenţarea sau accesul la o parte din Serviciile de informaţii.
Întrebat dacă şi el a beneficiat de susţinerea Masoneriei, având în vedere că a fost ales de două ori primar general şi preşedinte, Băsescu a negat: „Eu nu cred că am beneficiat de ea vreodată, sau nu am ştiut de ea, dar…Hai să fim serioşi”.
Băsescu a arătat că l-a surprins plecarea lui Stănişoară, mărturisind că a lucrat bine cu acesta, atât atunci când i-a fost consilier pe probleme de securitate la Palatul Cotroceni, cât şi când a fost ministru al Apărării.

13 Mar 2013

***********

 

„Reuniunea Masonică internaţională” – Bucureşti 2012

Evenimentul, aflat la a 7-a ediţie, este un „proiect iniţiat de Marele Orient al Fran­ţei”, dar a fost rezultatul eforturilor Ancăi Nicolescu, ca Marea ei Lojă Feminină a Româ­niei să primească organizarea reuniunii la Bucureşti, în perioada 11-14 mai 2012.

Au participat peste 20 de delegaţii însumând sute de masoni din toată lumea, îm­brăcaţi în ţinute festive, compuse din robe negre, şorţuri şi colanul din jurul gâtului, care, demonstrativ, pentru presă, au îndeplinit „câteva dintre ritualurile ţinute secrete mult timp” (aiurea!, de mult nu mai erau secrete, fiind prezentate de zeci de ani în documentarele televiziunilor străine, şi fiind descrise de sute de ani în cărţi). Oricum, din 4 zile de întâl­niri, numai 30 de minute a durat spectacolul regizat pentru presă, după care a fost dată afară. La întâlnirile din spatele uşilor închise ar fi participat – se lăuda A. Nicolescu – şi „membrii corpurilor diplomatice acreditate la Bucureşti (la nivel de ambasadori şi secre­tari), oficialităţi din România, personalităţi publice şi culturale, academicieni etc.” (adică ne­lipsitul Răzvan Teodorescu, mason în mai multe echipe, inclusiv a lui Szakvary).

Întrunirea şi ritualurile s-au desfăşurat în Sala Colosseum a Palatului Bragadiru din centrul Bucureştiului (nici o legătură, decât prin fostul proprietar, cu localitatea Braga­diru), printre „invitaţii speciali” numărându-se şi profesorii Vasile Şoporan – deputat UNPR de Cluj – şi Vasile Puşcaş, tot din grupul politicienilor de la Cluj, fost ministrul al Integrării Europene şi ex-„negociator şef al României pentru aderarea la Uniunea Europeană, dar, mai ales, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, care însă şi-a trimis un reprezentat, pe Katharina von Schnurbein. Aceasta a şi deschis prima „con­ferinţă”, cu titlul „Anul european al îmbătrânirii active şi al solidarităţii dintre generaţii”, ceea ce se justifică prin faptul că mai toţi participanţii erau nişte masoni foarte bătrâni care şi-au racolat tineret pe care să îl manipuleze.

Tema principală a evenimentului a fost însă, chipurile, „Evoluţia gândirii libere după dictaturile secolului trecut”, marea maestră Nicolescu conducând dintr-un somptuos jilţ boieresc întreaga desfăşurare. Cât timp au fost lăsaţi în sala şi „profanii” din presă, masonii au efectuat o serie de pretinse ritualuri demonstrative, mergând numai în linii drepte şi schimbând direcţia numai în unghiuri de 90 de grade ţinând în mâini fie o sabie, fie un trandafir. În rest, comunicarea s-a făcut numai în franceză, iar cine voia să ia cuvân­tul trebuia să îi spună mai întâi o „parolă” Ancăi Nicolescu.

La un moment dat, o executantă mai tânără, cu o sabie în mână, avea să cla­meze: „V-am deschis o poartă să întrevedeţi că nimic nu este secret, că nimic nu este malefic!”, ceea ce dovedeşte că spectacolul era regizat pentru presă, că Anca Nicolescu este avidă de publicitate şi că, totuşi, masonii se simt, parcă, cu musca pe căciulă.

Dar ceea ce au discutat, în realitate, numai între ei, masonii pa­tronaţi de Marele Orient al Franţei, la Bucureşti, rămâne până la urmă un mister, căci tot ce se mai ştie este că, timp de 5 zile, au mâncat şi benchetuit la Clubul BNR (ceea ce evidenţiază, încă o dată, că Mugur Isărescu sponsorizează în România aproape orice eveniment maso­nic sau al cluburilor mondiale, pe banii statului român) şi au făcut ex­cursii prin toată Moldova.

În 15 ianuarie 2010, Anca Nicolescu, Marea Maestră a Marii Loji Feminine a României participa, ca membră, la aşa zisa Academie Masonică Fran­ceză, altă centrală a masoneriilor europene neregulare, în primul rând franceze, care se întrunea la sediul Marii Loji Franceze (GLF). Tema întâlnirii, „Regularite, recunoaşteri, pu­neri la punct şi perspective”, era de fapt unul din nenumăratele atacuri ale „regularei” ma­sonerii engleze.

În 15 octombrie 2010 aveam să o găsim pe Anca Nicolescu la Bruxelles la „Întâlni­rea Anuală cu grupurile ne-religioase” („Annual Meeting with non-religious Groups”), adi­că cu masoneria atee, organizată de Uniunea Europeană şi la care au participat şi Jose Manuel Barroso, preşedintele Comisiei Europene, Herman van Rompuy, preşedintele Consiliului European, alături de Guy Arcizet, Marele Maestru al Marelui Orient al Franţei şi de reprezentanţii masoneriei neregulare masculine, feminine şi mixte din Franţa, Spa­nia, Italia, Marea Britanie, Grecia, Luxemburg, Portugalia, Irlanda şi România (adică Marea Lojă Feminină şi gruparea lui Szakvary).

Apoi, în 12 iulie 2011, Nicoleasca a participat la Bruxelles la o întâlnire a oficialilor Uniunii Europene cu reprezentanţii organizaţiei Contribution of Masonic Liberal and Adogmatic Obediences to European Construction (Comalace – Contribuţia Obedienţelor Masonice Liberale şi Adogmatice la Construcţia Europea­nă), când 18 masoni din diferite state ale UE (reprezentând Comalace) s-au întâlnit cu Biroul Consilierilor de Politică Europeană (BEPA) al P.E. pentru a dezbate tema „Europa şi tineretul său: Politicile de tineret ale Comisiei Europene”, adică politicile şi instrumentele folosite de U.E. în ceea ce priveşte tineretul, dar şi faptul că, chipurile, „masoneria poate să răspundă la aspiraţiile tineretului european… în această eră a globalizării”. De ce ar trebui „sora” Anca, o bătrână de 70 de ani, să dirijeze viitorul tineretului? Şi de ce s-ar pricepe? Probabil pentru că editează benzi desenate cu personajul Tintin, pentru copii.

Tot în 2011, la Riga, în aprilie, participând la a 6-a Reuniune Masonică Internaţio­nală, altă lucrare în fruntea căreia stă tot Marele Orient al Franţei, Anca Nicolescu reuşea să obţină organizarea celei de a 7-a ediţii a acestui congres masonic (la Bucureşti, în luna mai 2012), ea devenind „director executiv”-organizator al întrunirii.

 «A urmat apoi consacrarea la extern a noului Mare Maestru. M.:M.: Radu Bălănescu participă la Confe­rinţa Marilor Maeştri din America de Nord în 8 martie 2011, pentru ca în iunie 2011 să fie prezent la Washington alături de alţi mari maeştri masoni din lume, unde, împreună cu aceştia a vizitat sediul Organizaţiei Statelor Americane şi a depus o coroană de flori la statuia lui Simon Bolivar. Un aşa-zis succes notabil este faptul că în 14 mai 2011, M.:M.: Radu Bălănescu, secondat de Chirovici, a obţinut la Conferinţa Mondială a Marilor Loji Regulare întrunită în Columbia, ca a 13-a Conferinţă Masonică mondială, care în Europa a mai avut loc doar în Franţa şi în Spania, să se desfăşoare în 2014 în România. Între 2012 şi 2014, Marele Maestru Bălănescu devine „Preşedinte Executiv al Conferinţei Mon­diale a Marilor Loji”, iar „România va fi în anul 2014 centrul Mondial al Masoneriei Univer­sale, dar şi al vieţii publice, întrucât evenimentul va atrage, pe lângă reprezentanţi ai Or­dinului din peste 200 de ţări ale lumii, şi personalităţi ale societăţii civile”, zice el. La rândul lui, E.O. Chirovici vrea să devină secretarul general al acestei instituţii din 2014. »

Sursa: Cornel Dan Niculae – Armaghedonul Templului lui Solomon. Conjuraţia Masoneriei, a Cluburilor Mondiale şi a Ordinelor Illuminati, Editura Carpathia Rex

************

PREVIZIUNE SUMBRĂ. Când va începe RĂZBOIUL SUA-IRAN

Fostul ambasador al SUA în Israel, Martin Indyk, crede că Statele Unite vor intra în război cu Iranul în 2013, potrivit publicaţiei israeliene Haaretz

„Mi-e teamă că 2013 este anul în care vom intra într-o confruntare militară cu Iranul”, a declarat diplomatul american Martin Indyk, la o emisiune găzduită de postul CBS. „Iranul nu are încă o armă nucleară”, a reamintit Indyk, avertizând totodată că timpul rămas până la obţinerea acestei arme este destul de scurt.

Fostul ambasador american în Israel a criticat solicitarea adresată de premierul israelian Benjamin Netanyahu liderului de la Casa Albă, Barack Obama. Netanyahu i-a cerut lui Obama să stabilească în mod clar care este momentul în care SUA vor declanşa confruntarea militară cu Iranul.

„Este o solicitare nepotrivită. Ideea de a trasa o linie roşie, practic de a lansa un ultimatum, este ceva ce niciun preşedinte nu ar face. Poate aţi observat că nici guvernatorul Romney nu a lansat un ultimatum, nici senatorul McCain nu a lansat unul”, a explicat diplomatul.Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a atras atenţia că Iranul ar putea produce arme nucleare în şase-şapte luni, cerându-i încă o dată preşedintelui SUA, Barack Obama, să stabilească „o linie roşie” clară, care, dacă va fi depăşită, să atragă o intervenţie militară.”Linia roşie trebuie stabilită acum, cât timp nu este prea târziu”, a declarat Netanyahu, conform Reuters, precizând că, potrivit datelor de care dispune, Iranul a parcurs 90% din procedurile tehnice pentru fabricarea de bombe nucleare.
17 septembrie 2012

http://www.realitatea.net/previziune-sumbra-cand-va-incepe-razboiul-sua-iran_1010148.html

Iran şi Israel, ÎN PRAG DE RĂZBOI. Nave şi submarine se îndreaptă spre Strâmtoarea Ormuz

Iranul şi Israelul sunt în prag de război. Nave, portavioane şi submarine din 25 de ţări occidentale, printre care SUA şi Marea Britanie, se îndreaptă spre Strâmtoarea Ormuz

Este vorba de un exerciţiu militar de 12 zile, organizat anual, însă The Telegraph scrie că au fost mobilizate mai multe forţe militare ca niciodată pentru că Israelul şi Iranul sunt picior de război. Premierul israelian, Benjamin Netanyahu a atras atenţia că Iranul ar putea produce bomba nucleară în 6-7 luni.

Noile declaraţii ale lui Netanyahu riscă să accentueze disensiunile dintre Israel şi Statele Unite pe tema oportunităţii unei intervenţii militare pentru stoparea programului nuclear iranian.

Zilele trecute, Netanyahu atrăgea atenţia că membrii comunităţii internaţionale nu pot cere Israelului să nu atace Iranul atât timp cât nu impun „linii roşii” Teheranului în privinţa programului nuclear. „Cei din comunitatea internaţională care refuză să impună linii roşii Iranului nu au dreptul moral să impună condiţii Israelului”, sublinia Netanyahu.

Liderii occidentali sunt convinşi că în eventualitatea unui conflict, Iranul va răspunde prin blocarea strâmtorii Ormuz, prin care trec zilnic 18 milioane de barili de petrol. O asemenea măsură ar avea un efect catastrofal asupra economiilor lumii din Europa, până în Statele Unite şi Japonia. Exerciţiile militare ale occidentaluilor se axează în acest an pe pe tactici de distrugere a unei eventuale blocade a strâmtorii din partea Teheranului. Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu i-a cerut preşedintelui american Barack Obama să stabilească „o linie roşie” în privinţa programului nuclear iranian, care, dacă va fi depăşită de puterea de la Teheran, să atragă o intervenţie militară. Netanyahu a subliniat că membrii comunităţii internaţionale nu pot cere Israelului să nu atace Iranul atât timp cât nu impun această linie roşie. De cealaltă parte, comandantul armatei iraniene a avertizat că în cazul unui atac al Israelului asupra instalaţiilor nucleare ale Teheranului nu va rămâne nimic din statul evreu.
16 septembrie 2012
************

Dialog Sarkozy – Obama în camera privată

    După o conferinţă de presă susţinută, joi 3 noiembrie 2011, la summitul G20, preşedintele francez şi omologul lui american s-au retras într-o cameră privată pentru a discuta despre subiectele fierbinţi ale zilei. Site-ul israelian ynetnews a scris că, microfoanele celor doi au fost lăsate deschise în mod accidental astfel că jurnaliştii au ascultat conversaţia celor doi.
La începutul discuţiei, presedintele francez i-ar fi spus omologului sau american Barack Obama că premierul israelian Benjamin Netanyahu este un mincinos şi că nu-l mai „suportă”. „Nu îl mai suport. Este un mincinos”. Potrivit aceleiaşi surse, Obama ar fi replicat: „Tu te-ai săturat de el, dar eu trebuie să tratez cu el în fiecare zi!”.
    In politica nimic nu e intamplator. Oare a fost regizat faptul ca microfoanele au ramas deschise? Obama si Sarkozy au vrut sa transmita mesajul ca SUA si Franta nu vor mai sustine Israelul?  🙂

************
Băsescu recidivează! Preşedintele susţine obsesiv “Statele Unite ale Europei”!
– paşi grăbiţi către Noua Ordine Mondială –

Romania romanilor!    Traian Basescu a pledat in luna august, ca din senin, pentru “cedari masive de suveranitate” in favoarea proiectului mamut Statele Unite ale Europei, in contradictie totala cu Constitutia si subminand constient independenta Romaniei. Ulterior s-a dovedit ca lansarea acestei teme de discutii nu a fost deloc intamplatoare, in ultimele saptamani o serie de personaje importante ale scenei politice si economice europene iesind la rampa cu aceeasi idee. Nu-i asa ca totul parca face parte dintr-un plan coordonat si bine pus la punct? Iar pentru ca subiectul sa nu dispara din atentia publica si pentru a prinde “radacini” in constiinta colectiva, presedintele a reiterat ieri necesitatea trecerii la o politica bugetara si fiscala unica, precum si la constituirea Statelor Unite ale Europei.
“Astazi, in aceasta criza, avem si solutia viitorului. Ceea ce inseamna o sansa pentru Europa de a garanta prospetritatea cetatenilor ei se numeste mai multa integrare, iar eu mi-as permite sa spun – Statele Unite ale Europei, care sa respecte valorile noastre, care sa tina cont de specificul cultural al fiecarei tari, care sa protejeze fiecare minoritate, dar care, in acelasi timp, sa aiba forta sa ne proiecteze acolo unde pot fi sau pot spera sa fie cei 500 de milioane de europeni, adica la pupitrul de comanda al procesului de globalizare, nu la remorca acestuia”, a declarat Traian Basescu, citat de agentiile de presa, la o conferinta a Partidului Popular European, tinuta la Parlamentul Romaniei.
“Este responsabilitatea noastra, a generatiei actuale de politicieni, sa avem curaj sa vorbim despre Statele Unite ale Europei, sa le proiectam, sa avem forta politica sa ne convingem cetatenii ca aceasta este solutia”, a mai spus presedintele. Cu alte cuvinte, romani, vi se pregateste ceva!
PS: Sclavul perfect este acela care se crede liber! Sursa: FrontPress.ro

Declaraţie-şoc în Parlamentul României

    Deputatul Ion Stan a facut urmatoarea declaratie de la tribuna Parlamentului Romaniei, referitoare la afirmatiile presedintelui Traian Basescu despre crearea „Statelor Unite ale Europei”:

    „Nu-mi face deloc plăcere să fac declaraţii politice pe seama faptelor neavenite ale preşedintelui republicii, dar dânsul simte tot mai des nevoia să fie în atenţia critică a concetăţenilor şi, mai nou, şi a cancelariilor străine, de la Est la Vest şi de la Nord la Sud.
Aşa de exemplu, mai zilele trecute, deloc inspirat de numele bulevardului de pe latura de miazănoapte a Palatului Preşedinţiei, a stabilit un dead-line de trei ani pentru ca micii oameni de stat din fruntea Franţei, Italiei, Germaniei şi Marii Britanii să devină la fel de mari, de înţelepţi şi vizionari, precum Traian Băsescu, pentru a repune pe tapet, precum Bonaparte, proiectul francmasonico-rotschildian al Statelor Unite ale Europei.
Domnule Preşedinte!
Când asemenea idei nu vă aparţin, dar vă folosiţi de poziţia oficială pentru a le promova în spaţiul comunicării publice internaţionale, se cheamă că sunteţi în reţea. În reţeaua de influenţă a unui grup de interese, ca agent al acelei entităţi, alta decât România, a cărei suveranitate, independenţă, unitate şi integritate aţi jurat să le apăraţi. O entitate exterioară poporului român, pentru a cărui propăşire spirituală şi materială aţi jurat cu mâna pe Biblie şi pe Constituţia României.
După mulţi ani de tăcere în chestiunea concesionării minelor de aur, o problemă ce ne divizează şi contrapune opiniiile la nivel naţional, evidentă fiind opoziţia faţă de nefericitele soluţii acceptate de reprezentanţii statului, într-o conjunctură parcă anume aşteptată, preşedintele iese în lumina reflectoarelor şi se pronunţă în favoarea concesionărilor. Fără să fie stabilite, elaborate şi decise condiţiile prealabile. Pe bună dreptate, asemenea declaraţii pot fi suspectate de a fi expresia unor interese ascunse. Ca şi anterior, acelaşi comportament tipic al agentului de influenţă.
Domnule Preşedinte!
Astfel de gesturi nu sunt gratuite. Istoria este ticsită de statele de plată a agenţilor de influenţă, iar cadeţilor din academiile serviciilor de informaţii şi poliţiei le sunt date exemplele de prim rang, pentru a nu le fi teamă să caute şi să dovedească această specie periculoasă de agenţi, tocmai acolo unde pot provoca răul cel mai mare, adică în cancelariile puterii.
Ca să nu fiu acuzat de lipsa argumentelor, fie-mi îngăduit să recurg la un citat de manual:
„Agenţii de influenţă. Prima categorie, de nivel înalt, este compusă din conducători politici, militari şi economici, sindicali, înalţi prelaţi şi alţii asemenea, implicaţi în crearea evenimentelor ce se doresc influenţate. Astfel de agenţi au fost: regele Hussein al Iordaniei, foştii preşedinţi ai Libanului, Bashir Gemayel, Egiptului, Anwar El Sadat, al Republicii Costa Rica, Jose Figuerez, al Mexicului Gustavo Diaz Ordaz şi Luis Echeveria, Giovani Battista Montini [Papa Paul al VI-lea], Karol Wojtyla [Papa Ioan-Paul al II-lea], Mihail Gorbaciov (…) Recompensarea serviciilor efectuate de asemenea agenţi se face cu bani, dar şi prin contraservicii: instruirea şi dotarea gărzilor personale, furnizarea de informaţii despre opoziţie, logistică şi metode pentru influenţarea rezultatelor alegerilor (3 milioane în campania lui Eduardo Frei, Chile, din 1964), campanii de presă, crearea majorităţilor parlamentare «pro» sau «contra», acordarea de diverse alte facilităţi”.
La anul vom avea alegeri. Nu întâmplător am ales citatul de mai sus, cu referire la malversarea opţiunilor electorale. Dacă s-a ajuns în situaţia disperată a nevoii de perpetuare a actualei coaliţii de putere pe seama rezervelor de aur şi altor resurse preţioase încă neexploatate ale României, atunci ne-am putea găsi într-o imprejuare de o gravitate ale cărei precedente în contemporaneitate au generat mari tulburări politico-sociale şi războaie civile.
Agenţii de influenţă din rândul şefilor de stat figurau în deconturile „agenţiilor” cu rente viagere anuale de ordinul zecilor de mii de dolari, între 35.000 şi 70.000 (n.n. într-o perioadă în care salariul preşedintelui SUA nu depăşea 150.000 de dolari). Meritele speciale le puteau fi recompensate cu elicoptere, cai de rasă şi femei seducătoare. Evident, în misiune de soţii ori concubine. [Mihai I, fost rege al României, a primit avion, automobil şi o… roşcată!] Cât de puţin este cotată o ţară la bursa trădărilor naţionale!
În ţările unde şefii de stat au fost agenţi de influenţă nu au existat decât perioade efemere de stabilitate, regimul politic a căpătat caracteristici despotice, parlamentele au devenit instituţii de prostituţie politică, legea a devenit măsură de voinţă a camarilelor politice, sistemul educaţional a devenit un incubator de clone, elitele necorupte de putere au ales calea exilului, milioane de cetăţeni au emigrat, trezoreriile au fost secătuite de marii actori ai corupţiei politice, iar viitorul naţiunilor, amanentat cămătarilor internaţionali.
Mai nou, consecinţă a depolarizării ordinii internaţionale, pe scena factorilor de presiune şi a ameninţărilor au apărut noi actori, între care reţelele criminalităţii organizate transnaţionale, clanurile mafiote, grupuri de interese economice nelegitime, asasini economici. Aşadar, agenţii de influenţă nu trebuie neapărat prezumaţi ca fiind ai unor puteri ori organizaţii străine inamice.
Dacă din toate acestea ni se întâmplă şi nouă câte ceva, ce să înţelegem? Că România nu are conducători independenţi în decizii, iar puterea a fost fraudulos încredinţată unor agenţi de influenţă?”

Deputat (PSD), Ion Stan
Marţi, 06 septembrie 2011

Deputatul Ion Stan este Secretarul Comisiei pentru controlul parlamentar asupra activitatii SRI.

************

    De partea cui a actionat Anders Behring Breivik? A fost atentatul terorist opera Mossadului?

Anders-Behring-Breivik-freemason

    Suspectul atentatului din Norvegia (22 iulie 2011) asupra campusului unor tineri se numeşte Anders Behring Breivik şi este prezentat de ziarul britanic Daily Mail într-o ţinută masonică!
Anders Behring Breivik nu a făcut parte din nicio organizaţie „gratulată” de presă ca fiind „de extremă dreapta”. Nu a făcut parte din nicio organizaţie naţionalistă norvegiană sau scandinavă. Nu a avut nici măcar contacte cu aceste organizaţii pentru că toate sunt anti-sioniste, contra naţionalismului extremist evreiesc. Iar Breivik era un filosemit şi un pro-sionist fanatic. Era un obişnuit comentator pe saiturile anti-musulmane, dar toate pro-sioniste, filosemite până la extremism. După cum se poate citi şi în pseudo-manifestul său, sentimentele sale pro-israeliene îl dominau şi îi animau acţiunile. Era atât de pro-sionist încât cerea în acest „manifest” „expulzarea musulmanilor din Europa” şi era atât de ambiţios încât milita şi pentru „expulzarea palestinienilor din West Bank şi Fâşia Gaza”, adică din Palestina, singura lor casă.
„… trebuie să ne asigurăm că vom influenţa alţi conservatori cultural pentru a menţine linia noastră de gândire anti-rasistă, pro-homosexuală, pro-israelienă”, scria Breivik pe document.no, conform materialului semnat de evreul anti-sionist Israel Shamir şi publicat pe kuruc.info. Se identifică ideatica personală a lui Anders Behring Breivik cu ideologia naţionalistă sau credinţa creştină??? Absolut nicio intersectare!
Anders Behring Breivik a fost exclus din loja din care făcea parte la câteva zile după atentat. Ivar A. Skar, Mare Maestru Suveran al Ordinului Norvegian al Francmasonilor s-a spălat pe mâini de Breivik, anunţând că acesta a fost exclus din rândurile sale. Cert este ca Breivik il idolatriza pe Jacques de Molay, Cavalerul Templier care a jurat să trăiască în sărăcie, dar a ajuns să împrumute bani cu camătă îndatorându-l până şi pe regele Franţei, Filip al IV – lea. A jurat să lupte ca un cavaler pentru apărarea credinţei creştine, dar a adus din Orient practici musulmane, iudaice şi sataniste (vezi închinarea la Baphomet). Jacques de Molay a sfârşit ars pe rug pentru erezii anticreştine. Ordinul fiind desfiinţat pentru erezie, apostazie, ritualuri obscene, homosexualitate, corupţie, fraudă şi ascunderea de informaţii.
Mai multe saituri semnalează faptul că pe paginile ziarelor online israeliene la comentariile de sub articolele referitoare la drama de la Oslo abundă comentariile evreilor care se bucură de nenorocirea norvegiană, o dramă ce a îndurerat întreg continentul european. Dezvăluirile şocante făcute de Gilad Atzmon, evreu născut în Israel, care a ales să iasă din rândul coreligionarilor săi şi să condamne nationalismul extremist şi terorist evreiesc, sionismul. El este acum un puternic critic al Israelului. În anul 1982 în timpul invaziei în Liban el a servit ca medic în armata israeliană. Atunci a ajuns la concluzia că este parte a unui „stat colonial, bazat pe jafuri şi purificare etnică”.
Atzmon a ajuns la concluzia că modalitatea de operare în atacul terorist şi asasinatul în masă din Norvegia seamănă izbitor cu practica serviciului de informaţii israelian, Mossad. „Înainte de orice este destul de clar că o maşină cu bombă de o asemenea magnitudine şi o operaţiune atât de sofisticată nu este opera unui nespecialist care poate pune cu uşurinţă laolaltă; trebuie să ia cunoştinţe de specialitate. Şi aici se pun întrebările: cine îi putea oferi astfel de cunoştiinţe şi cine îi putea pune la dispoziţie o cantitate atât de mare de explozibili letali?”  Gilad Atzmon nu este complet sigur, dar adaugă câteva lucruri interesante: „Punând laolaltă toate informaţiile şi analizându-le,  luând în considerare toate posibilităţile, se poate sugera că Anders Behring Breivik a fost într-adevăr un Sabbath Goy”. Un Sabbath Goy este un ne-evreu care este folosit la lucruri care sunt interzise unui evreu în zilele de Sabat. Şi Atzmon continuă: „Dar în realitatea Sion-izată în care trăim destul de tragic, Sabbath Goy poate ucide pentru statul Israel. Fiind un admirator al Israelului acesta şi-a tratat conaţionalii aşa cum IDF (Israel Defense Forces – Forţele de Apărare Israeliene) tratează palestinienii”.
Motivul atacului, printre altele, ar fii că Norvegia şi-a radicalizat ciriticile la adresa Israelului, ameninţând cu un boicot economic al statului Israel, promitându-i lui Mahmoud Abbas, liderul Autorităţii Palestiniene că Norvegia va recunoaşte un stat palestinian, chiar dacă nu imediat la declararea unilaterală a acestuia. Ministrul de Externe norvegian Jonas Gahr Stoere a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, alături de preşedintele palestinian Mahmoud Abbas, că „Norvegia consideră că este perfect legitim pentru preşedintele palestinian să se adreseze Organizaţiei Naţiunilor Unite” să solicite recunoaşterea unui stat palestinian independent. Partidul Stânga Socialistă, parte a guvernului de la Oslo a afirmat că va vota o moţiune în care va propune bombardarea Israelului dacă statul evreu acţionează împotriva organizaţiei Hamas în Gaza. Kristin Halvorsen a declarat că „Marea axă a răului sunt Statele Unite ale Americii şi Israelul”. Anul trecut guvernul norvegian a decis să renunţe la două entităţi de muncă israeliene din West Bank.

boikott israel

    Israelul a fost de asemenea blocat să participe la o licitaţie în domeniul apărării. Cu câteva zile înainte de atacul lui Breivik tinerii din campusul laburist au afişat un bener pe care scria „BOIKOTT ISRAEL”, probabil a contat decisiv în alegerea ţintei asasinului. Şi intelectuali de frunte s-au pronunţat împotriva relaţiilor norvegiene cu Israelul. Unul dintre aceştia, Jostein Gaarder,  a declarat că „Noi nu mai recunoaştem Israelul (..) Trebuie să ne obişnuim cu ideea: statul Israel, în forma sa actuală, este istorie! Israelul nu va avea pace până când nu va lăsa armele jos”. Practic Israelul rămăsese fără prieteni influenţi în Norvegia. Relaţiile bilaterale dintre Norvegia şi Israel au ajuns într-un punct critic. Toate motivele pentru un serviciu de informaţii pentru a-şi pregăti atacurile teroriste în care este specializat, având victime în peste 30 de ţări de pe întreg mapamondul… Că a fost sau nu aşa, timpul ne va arăta cu exactitate toate amănuntele recentului atentat în toată hidoşenia sa. Toate indiciile ne fac să credem, tot mai mult, că e doar o altă operaţiune tip „steag fals”.
Cert este că până atunci mass-media de sistem va continua să intoxice publicul cu „naţionaliştii care aruncă în aer clădirile” ce le stau în cale şi „ucid copiii” cu detaşarea sentimentală cu care dobori un personaj din World of Warcraft. Şi bineînteles, pretextul pentru limitarea libertăţii de exprimare pe internet, atâta libertate cât a mai rămas…
http://lupta-ns.blogspot.com/2011/07/de-partea-cui-actionat-anders-behring.html

************
    08.08.2011.  Alan Greenspan, fost şef al Trezoreriei americane, a declarat că nu există nicio şansă ca SUA să intre în incapacitate de plată (default), în urma decziei S&P de a retrograda ratingul de ţară al Americii, scrie CNBC.
    „SUA pot plăti orice datorie au, pentru că putem întotdeauna să tipărim bani pentru asta. Deci probabilitatea de incapacitate de plată este zero”, a declarat Greenspan, într-o conferinţă de presă de duminică.
Alan Greenspan (născut în 1926) este un economist american care în prezent are o firmă de consultanţă economică, Greenspan Associates LLC. El a fost numit şef al Trezoreriei în 1987, de către Ronald Reagan, şi a deţinut această funcţie până în 2006, fiind cel mai longeviv trezorier-şef din istoria SUA. Tatăl lui Greenspan, Herbert, este un evreu de origine română care a emigrat în SUA.

************

  Puţini ştiu că cutremurul din Japonia (9 grade, 11 martie 2011) a fost declanşat cu arma secretă geoclimatică HAARP. HAARP este un sistem urias de antene amplasat în Alaska şi aflat sub jurisdictia armatei SUA. Aceste antene emit cantităţi foarte mari de energie electromagnetică (la frecvente de microunde) în atmosfera terestra, mai exact în ionosfera. Prin afectarea unor zone precise ale ionosferei cu aceste radiatii se produce modificarea climei in zona respectiva (prin deplasarea maselor de aer cald/rece care poate conduce la aparitia de furtuni, uragane, inundatii, secete, incendii), dar si eruptii vulcanice sau cutremure. Modificarea vremii este un capitol atent studiat de marile puteri militare in cadrul asa-numitului razboi geoclimatic. Asa au fost provocate recentele cutremure dezastruase din: Indonezia – insula Sumatra (cutremur de 7,3 grade + tsunami devastator, in 2004), China (7 grade, 2010), Chile (8,8 grade, 2010), Haiti (7,3 grade, 2010) si Japonia (9 grade, 2011), precum si incendiul gigantic din Rusia care a parjolit o suprafata uriasa din teritoriul tarii („de la începutul perioadei cu pericol de incendii din anul 2010 pe teritoriul Rusiei au izbucnit 29.217 focare de incendii naturale, având o suprafaţă totală de 929.716 hectare”). La nivel mondial s-a observat intensificarea activitatii seismice, aparand cutremure mult mai puternice si mai dese decat erau de obicei specifice zonelor geografice respective.

    De asemenea, prin antenele HAARP se experimenteaza trimiterea unor raze de microunde in cantitati de gigawati pe suprafata Soarelui, pentru a zgandari activitatea solara si eruptiile solare, sau chiar pentru a cerceta generarea in mod intentionat de eruptii solare. Exista o relatie stransa intre activitatea solara, incarcarea energetica a ionosferei si miscarea placilor tectonice.
    S-ar putea spune ca HAARP reprezinta arma ideala pentru crima perfecta – autorul actioneaza de la distanta si nu poate fi identificat prin mijloace conventionale.
    HAARP face parte si din categoria armelor psihotronice de tip Mind Control, prin care se pot manipula mase mai mici sau mai mari de oameni, provocand revolte sociale, revolutii, psihoza in masa, somnolenta colectiva, depresii, inertie etc., in functie de frecventa undei pe care sunt reglate antenele.
    Dar de ce, acum, Japonia? Japonia este o tara cu foarte putini masoni. Desi membra a G8, Japonia s-a opus in diverse conjucturi planurilor Noii Ordini Mondiale. Ca urmare, liderii francmasoneriei mondiale au decis sa stearga de pe harta lumii aceasta tara rebela.
    Sediul francmasoneriei mondiale este la New York. Desi sistemul HAARP este sub controlul SUA, poporul american nu prea are idee ce se petrece acolo, in Alaska. De altfel, arma HAARP este folosita pentru crearea premizelor instaurarii Noii Ordini Mondiale de catre elita masonica si sionista. Dupa ce liderii Americii (marionete ale Guvernului Mondial Francmasonic) au aruncat bombe atomice asupra Japoniei la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial (Hiroshima si Nagasaki), acum incearca din nou distrugerea Japoniei prin explozii la centralele nucleare ale Japoniei.
    Se poate spune ca francmasonii,  acesti tehnocrati dementi si criminali, acesti „arhitecti” satanisti care vor sa creeze „Lumea Noua”, „Omul Nou”, dupa conceptiile lor luciferice si eronate, nu au niciun pic de scrupule si sunt gata sa distruga toata planeta in incercarea lor descreierata de a fi mai presus de Dumnezeu.
    De la un astfel de cataclism planetar, doar Dumnezeu ne mai poate salva!
************
 MARE protest in Grecia impotriva documentelor biometrice. Peste 100.000 de greci alaturi de preotii lor au cerut oficialitatilor renuntarea la Cardul cetateanului
    Zeci de mii de oameni din multe parti ale Greciei au raspuns la apelurile Comisiei Panelene a Clericilor si Laicilor pentru Lupta impotriva Cardului Cetateanuluisi s-au adunat duminica, 27 martie 2011, in Pedio Areos, dupa care au mers in mars pasnic catre Parlamentul Elen. Estimarile cele mai modeste vorbesc de cel putin 30.000 de manifestanti, in timp ce Parintele Nektarios Moulatsiotis, presedintele acestei Comisii de Lupta impotriva Cardului Cetateanului, a anuntat prezenta a 100.000 de oameni. Importanta insa nu are atat numarul participantilor, cat prezenta dinamica a oamenilor, atat in discursurile tinute la Pedio Areos, cat si in marsul catre Parlament.
Dintre vorbitori trebuie mentionati reprezentantii INKA-ΓΟΚΕ (Ιnstitutul Consumatorilor/Federatia Generala a Consumatorilor din Grecia, organizatie membra a Comisiei Europene pentru Sanatatea si Protectia Consumatorilor, http://www.inka.gr), experti in stiintele economice care au prezentat riscurile actelor cu cip si ale indosarierii datelor personale. Domnul Stathis Adamopoulos, specialist in stiinte economice, membru al INKA, a semnalat in discursul sau ca „in esenta, cardul va inregistra toate actiunile individului cu rezultatul ca va modifica fundamental sistemul de valori al societatii noastre”, adica omul va fi supus unei urmari continue, 24 de ore din 24, si a completat ca aceste date care tin de viata privata a omului vor putea fi extrase in orice moment, fapt care va constitui un obstacol major in dezvoltarea personalitatii umane. In declaratia facuta Agentiei Ateniene de Stiri si Agentiei Macedoniene de Stiri, ΑΠΕ-ΜΠΕ, acelasi Stathis Adamopoulos sustine ca: „chiar daca toate aceste temeri nu ar fi reale, adevarul este ca noul act de identitate care ni se pregateste presupune un sistem birocratic complex si costisitor, care va deveni o importanta sursa de venituri, fapt care, spre exemplu a determinat guvernul australian sa renunte la introducerea lui”.
    Mitropolitul Pireului, Serafim, in numele Bisericii locale a Pireului, a exprimat nelinistea sa profunda fata de intentia introducerii cardului cetateanului in mesajul transmis manifestantilor prin reprezentantul sau, protopresviterul Hristos Hritodoulou. A subliniat ca actuala evolutie a tehnologiei devine un adevarat blestem pentru om si instrument al unei dictaturi fara precedent in istoria omenirii. Omul isi va pierde identitatea in cadrul sistemului de urmarire continua care se va realiza prin cardul cetateanului. S-a mentionat de asemenea ca se asteapta luarea oficiala a pozitie e Sinodului Bisericii Greciei imediat ce guvernul va da publicitatii proiectul de lege privitor la introducerea cardului cetateanului, specificandu-se ca s-a constituit deja o comisie juridico-teologica a Sinodului care investigheaza toate datele legate de cardul cetateanului.
    In ansamblul lor, discursurile s-au dorit un semnal de alarma adresat poporului elen si in acelasi timp tuturor crestinilor, care se afla in pericolul de a-si pierde libertatea de actiune si spirituala prin acest nou sistem de inrobire, „anticrestin, antipopular, antidemocratic, antiuman si satanic”, dupa cum a subliniat unul dintre vorbitori, „un sistem pe care Noua Ordine doreste sa il impuna Greciei”. De asemenea, manifestatia s-a dorit o avertizare a ocarmuitorilor tarii, care se vadesc a nu fi „nici greci, nici crestini”, ci slujitori ai intereselor Noii Ordini Mondiale. S-a subliniat ca guvernantii nu doresc sa prezinte clar ce inseamna cardul cetateanului si riscurile pe care le presupune, ei se exprima in mod ambiguu, echivoc, in ce priveste conditiile si implicatiile introducerii noului sistem de identificare, fapt care dovedeste o data in plus caracterul antipopular al masurii.
    La sfarsitul discursurilor s-a citit rezolutia manifestatiei adoptata de catre toti participantii.
    Apoi manifestantii au pornit in mars pasnic catre Parlamentul Grecilor strigand lozinci precum “NU cardului cetateanului!”, „Grecia crestinilor Ortodocsi”, „Grecia inseamna Ortodoxie!”, „Afara masonii din Parlament!” si cantand imnul national si „Aparatoare Doamna”. Puternica a fost prezenta tinerilor care cu vocile lor viguroase au dat un ton diferit marsului. Trebuie sa ii felicitam pe acesti tineri, pentru ca multi dintre ei s-au implicat in organizarea si desfasurarea evenimentului prin distribuirea de pliante si postarea de panouri etc.
    Odata ajunsi in fata Parlamentului, rezolutia manifestatiei a fost inmanata unui reprezentant al Parlamentului. Protestatarii si-au manifestat dezacordul fata de masurile si atitudinea guvernantilor si parlamentarilor in actuala criza economica si politica si au afirmat ca nu ii considera reprezentanti ai poporului elen, tocmai pentru ca nu actioneaza spre binele material si spiritual al poporului, ci sunt adevarati tradatori de neam si luptatori impotriva Bisericii si a credintei crestine.

Mitropolitul Nektarios de Petra (Grecia) despre criza din tara sa:

“Guverneaza masoneria!”

    Foarte suparat pe toti cei care au adus tara in situatia de fata s-a aratat IPS Mitropolit de Petra si Heronisos, k. Nektarios, din biserica Tuturor Sfintilor de pe insula cu acelasi nume, vizavi de orasul Sfantului Nicolae. Inaltpreasfintitul, cu o critica caustica la adresa politicienilor care au guvernat si guverneaza tara, a spus ca nimeni nu-si face autocritica si nu-si recunoaste greselile.
    Mitropolitul de Petra, a spus printre altele: „Poporul este pacalit, in loc sa i se spuna cine sunt responsabilii pentru aceasta criza si sa-si marturiseasca greselile, ca sa reiasa ceva nou in aceasta lume, pentru ca aluatul vechi este deja inutil, iar poporul elen nu mai are incredere in el”.
    Marturisim acest pacat al nostru, cat ne revine aceasta responsabilitate? Nici asta n-o facem! Aici nu marturisim raspunderea noastra, dar intr-o criza economica vom marturisi ca suntem crestini…”, a adaugat cu o voce puternica Mitropolitul Nektarios.
    In continuare, k. Nektarios a subliniat: „Nu sunt profet, dar vedeti ca incet-incet dispar simbolurile crestine, dispar… Maine va disparea religia; este inutila religia in scoala”.
    „Vedeti cat de subestimat este preotul? Acum ii vor taia salariul, pentru ca si el este inutil. Vedeti, cei 7000 de preoti ai Greciei sunt responsabili de aceasta criza economica si trebuie si acestia sa fie pedepsiti”, a subliniat Mitropolitul.
    Totodata a adaugat: „Nu conteaza ca ne taie salariul, vom trai si fara bani, nu avem nevoie de ei. Din pacate, aceasta este atitudinea unora, impotriva Bisericii, si de aceea ling caramela avutiei, vorbesc intruna despre scandaluri, ca sa-si faca treaba”.
    Mitropolitul de Petra si Heronisos cu o voce puternica a subliniat: „Nu e criza economica, ci vor sa creeze un stat fara religie. Vor sa le distruga pe toate; din pacate, asta este situatia, toate celelalte sunt pretexte…”
    „In loc sa ne sprijinim pe credinta, pe Biserica, care a pastrat compact stindardul social, pe care s-a sprijinit Neamul in clipele grele, noi ne luptam cu Biserica…”, a adaugat k. Nektarios.
    Incheind, ierarhul luptator a spus: „Din nefericire, o voi spune si nu mi-e rusine, guverneaza masoneria, guverneaza masoneria…”.
    „De aceea, vedeti ca acum ne fac comisii, ca sa rezolvam problemele, ca sa rada de noi si apoi sa ne cheme la depunerea juramantului. Nu trebuia sa mearga sa se jure, cat timp nu-si tin juramintele…”, a mai adaugat.

 

„Justitia Patriei noastre este chemata sa demonstreze daca colaboreaza sau nu cu Centrele internationale de Promovare a Pan-religiei Sataniste.”

    Aceasta cutremuratoare declaratie apartine Mitropolitului de Pireu, Serafim, pe care a facut-o dupa stabilirea recursului asupra dizolvarii Lojilor Masonice. Data judecarii recursului s-a stabilit pentru 17 mai 2011. Stirea a cutremurat tot poporul Ortodox credincios, care de decenii se lupta pentru dizolvarea Masoneriei din tara noastra, care, dupa cum se spune, a corupt si anumiti membri ai Bisericii. Prin actiunile Mitropolitului Serafim se face dreptate eforturilor depuse de vrednicii de pomenire luptatori ai Credintei Ortodoxe, Nicolaos Psaroudakis (de la ziarul Χριστιανική), fondatorul Uniunii Ortodoxe Panelene si al ziarului «Ὀρθόδοξος Τύπος», Arhimandritul Haralambie Vasilopoulos, precum si de urmasul sau, vrednicul de pomenire Arhimandritul Marcu Manolis.
    Stirea are un mare impact, pentru ca vine intr-o perioada in care: 1) Masoneria cere de la Uniunea Europeana marginalizarea, in mod special, a Bisericii Ortodoxe si pretinde sa aiba un rol decisiv in manifestarile politice, sociale, religioase si istorice. 2) Masoneria se lupta pentru separarea Statului de Biserica si pentru ruperea desavarsita a Statului de Biserica. 3) Apar Judecatori Supremi care, dupa ce au implinit 40 de ani ca Functionari ai Justitiei, cer eliminarea Credintei Ortodoxe si a simbolurilor ei din toate treptele Justitiei colaborand deschis cu Masoneria si cu toate acele organizatii care cu furie cer indepartarea Sfintelor Simboluri si a Rastignitului din toate cladirile publice. Dat fiind faptul ca a fost facuta publica data de judecare a recursului solicitat de Sfanta Mitropolie a Pireului pentru dizolvarea Templelor Masonice si prin extindere a tuturor Lojilor Masonice, asteptam din partea Arhiepiscopului, a fiecaruia dintre membrii Ierarhiei sau a intregului Ierarhiei o declaratie prin care Conducerea Bisericii sa salute stabilirea datei de judecare a recursului, sa afuriseasca Masoneria, sa lumineze poporul credincios lipsit de indrumare asupra scopurilor acesteia, dar mai ales sa dezvaluie ca Masoneria slujeste si se inchina lui Lucifer ca lui Dumnezeu. Speram ca Sfantul Sinod al Ierarhiei sa ia pozitie prin instiintare publica.
    Amintim ca Conducerea Bisericii a abdicat si de la lupta impotriva Masoneriei, ca si de la lupta impotriva ereziilor (putini sunt membrii ei care indraznesc sa intre in conflict cu Masoneria si sa lumineze poporul credincios).

    Pozitia conducerii Bisericii problematizeaza si mahneste pe poporul credincios, care se roaga neincetat pentru intoarcerea deplina a Conducerii Bisericii pe caile pe care le-au urmat Parintii contemporani ai Bisericii noastre pana acum 2-3 si chiar 4 decenii.

    Anunt din partea Sfintei Mitropolii a Pireului:
    Avand ca motiv acest proces, Sfanta Mitropolie a Pireului a facut pe 21 iulie urmatorul anunt:„Se face cunoscut ca cererea de desfiintare (a lojilor masonice) inaintata in instanta de Inalt Prea Sfintitul Mitropolit al Pireului Serafim – ca reactie la faptul ca Ministrul Economiei Gheorghios Papakonstantinos a omis sa inainteze editarea decretului prezidential asupra desfiintarii, in conformitate cu articolul 118 al A.K., a fundatiei cu numele de „Fundatia Masonica”, a carei infiintare s-a proclamat prin Decretul Prezidential din 10-2-1927, amendat prin Decretele Regale din 19-7-1949 si 16-11-1956, fundatie care isi are resedinta in Atena (Aharnon cu Sourmeli), ca si a fundatiei Marea Corporatie Filantropica si a Marii Loji Nationale a Greciei, care isi are resedinta in Atena (Eresou 38) pe motivul ca nu constituie (asa cum declara) societati non-profit cu scop de utilitate sociala, ci o religie camuflata cu dogme secrete si rituri de cult luciferic, – s-a stabilit a se judeca in fata departamentului 4 al Consiliului de Stat pe 17 mai 2011.Inalt Prea Sfintitul Mitropolit al Pireului Serafim pledeaza cu putere pentru toleranta religioasa si pentru libertatea constiintei religioase a concetatenilor nostri, dar in acest caz este dator ca, de pe pozitia sa, sa ceara incetarea inselarii poporului Elen si camuflarea Religiei Masoneriei, a Luciferismului, printr-o pseudo-firma, chipurile, „fundatie de utilitate sociala pentru copiii saraci si fara mijloace materiale”.Prin urmare se va dovedi daca intr-adevar Justitia Patriei noastre colaboreaza sau nu cu centrele internationale de promovare a pan-religiei Satanismului. Din partea Mitropoliei.

    Parintele  Gherghe Calciu a spus : “Ecumenismul este o forma mai subtila a masoneriei. Masoneria incearca sa distruga credinta ortodoxa, credinta crestina in general. Ecumenismul incearca sa subjuge prin cateva idei care par foarte generoase.”

************

Federalizarea şi tranşarea României

    Se petrece acum şi aici, sub ochii noştri care au încetat să ne mai lumineze sufletele deşi stau larg deschişi. Întâi s-a răspândit un zvon îngrozitor, de către răspândaci de sorginte dubioasă. Apoi, timp de 21 de ani, s-au auzit tot felul de scenarii care aveau aceeaşi temă: pierderea Ardealului; atât de multe şi, printre ele, unele atât de absurde, încât cu greu puteau fi crezute. Dar, în puzderia de zvonuri, se ascundeau şi planurile adevărate, care însă, prin apropierea de cele imposibile, păreau şi ele, într-un fel, la fel de imposibile – acesta este un binecunoscut truc de ascundere a adevărului. De fiecare dată a reuşit – şi acum a reuşit.
Se ştia din anii 1987, 1988 că există intenţia criminală de dezmembrare a României şi că, dincolo de intenţie, existau şi nişte planuri, o strategie cu acest scop. După evenimentele din decembrie 1989 – adică după lovitura de stat şi măcelul făcut de aceiaşi autori – lucrul a început să capete contur: în martie 90, la Târgu Mureş a fost făcută, de către serviciile secrete maghiare împreună cu parte din populaţia maghiară din zonă, prima încercare de rupere a Ardealului din trupul României, după mai multe decenii. N-a reuşit. De altfel, lovitura a fost pregătită destul de pripit în cancelariile europene şi la Budapesta, pe de-o parte, iar pe de altă parte lipsea exerciţiu participării la istorie, atât în ceea ce îi priveşte pe maghiari cât şi în ceea ce ne priveşte. După Târgu Mureş, uşor-uşor am început să aflăm cum stau lucrurile – cum anume stau lucrurile, măcar o parte dintre ele. Am aflat că Ungaria a sprijinit activ atât declanşarea loviturii de stat din 1989, prin Laslo Tokes şi prin angajarea de trupe speciale care jucau rolul de terorişti, cât şi implementarea „democraţiei” proprie unei europe decăzute, atât creştin, cât şi moral – mai precis spus, unei alte europe. Toate acestea au fost făcute de maghiari, în schimbul promisiunii ferme că Ardealul va face parte din Ungaria – există şi un mit al „Ungariei mari”, care este pe cât de penibil şi caraghios, pe atât de periculos. Ceea ce este foarte interesant este că nici un istoric român nu mai pomeneşte de faptul că, mare parte din teritoriul actual al Ungariei, este teritoriu românesc – mai precis până la Tisa -, furat în alte ocazii istorice. Aşa că, ar fi corect ca acest mit al „Ungariei mari” să se refere la actualul teritoriu care este ilegal şi fraudulos de mare, deşi seamănă cu câteva judeţe din România.
Am mai aflat de aşa numitele planuri – oficiale, deşi prezentate cu rezervă – Huntington, al căror autor – Samuel Phillips Huntington – prezenta în cartea lui, The Clash of Civilizations, harta României fără Ardeal; am aflat, desigur neoficial, cum că atât Uniunea Europeană cât şi Statele Unite ale Americii susţin şi garantează ca acest rapt teritorial să se pună în fapt; am aflat, de asemenea, cum că există un plan după care parte din România a Moldovei şi Basarabia urmează să se unească pentru a forma un stat de sine stătător, care se va numi ceva cu Israel; că este mare nevoie ca ţiganii să aibe propria lor republică – fără nici un fel de glumă, deşi sunt de acord că este de tot râsul până aici – iar noua republică va fi o parte din Oltenia cu capitala la Strehaia şcl. Dar am mai aflat şi că, de jur-împrejurul Ţării, statele privesc cu lăcomie la tot teritoriul României. Şi multe altele am mai aflat, în toţi aceşti ani.
De neînţeles însă – nu ne-a folosit la nimic ce am aflat; foarte puţini au luat în serios toate aceste lucruri. Mai mult, cei care au considerat că trebuie să atragă atenţia românilor asupra pericolului, din ce în ce mai evident şi eminent, au fost şi sunt consideraţi ca fiind extremişti. Revista AXA are o rubrică permanentă referitoare la situaţia din zona Harghita Covasna, rubrică realizată de Centrul de studii al Forumului Civic din Harghita, Covasna şi Mureş, pusă la dispoziţie de neobositul luptător pentru România, Profesorul Ioan Lăcătuşu. Din pricina acestei pagini suntem consideraţi şovini şi extremişti, iar unii dintre abonaţii revistei noastre s-au retras pur şi simplu – motivând că ei nu sunt de acord cu această perspectivă „şovină” şi „extremistă”, că nu-i interesează ce se petrece la Harghita Covasna şi că ei sunt…ortodocşi! Sigur că inepţia depăşeşte puterea de imaginaţie omenească, şi, la fel de sigur, că prostia este eternă.
Astfel că, în acest moment în care Uniunea Europeană a arătat cu mare claritate că susţine dezmembrarea României prin acceptarea unei reprezentanţe diplomatice secuieşti la Bruxelles; în acest moment, când este mai evident decât evidenţa însăşi că Statele Unite ale Americii şi armata internaţională şi suprastatală NATO – care a absorbit puterea militară a României, lăsând-o fără apărare militară -, nu oferă nici un sprijin României, în orice eventual conflict (fapt demonstrat în cazul conflictului Canalului Bâstroe); tocmai în acest moment, apare ca o poveste duioasă, gospodărească, legitimă şi nevinovată, „reorganizarea teritorială administrativă” a României. Trebuie să fii cu totul înapoiat mintal să nu vezi şi să nu înţelegi ce se întâmplă. Sau trebuie să fii orb, ca opţiune existenţială.
Această „reorganizare administrativă” este de fapt regionalizarea sau federalizarea României, despre pregătirea căreia am aflat în toţi aceşti ani. Disimularea, ascunderea acestui etnocid…. se face cu închipuită responsabilitate – din nou cei mai iresponsabili cetăţeni români, conducători ai poporul român spre dezastru, îşi asumă răspunderea. Cu alte cuvinte: iresponsabilitatea însăşi îşi asumă răspunderea! – pentru viaţa, sau mai precis, pentru moartea unui popor şi dispariţia din istorie a unui stat. Cuvintele trebuie rostite răspicat şi clar, fără nici un menajament. Considerăm că nu trebuie să ne ascundem după cuvinte – nu este vreme de joacă.
Toate, dar absolut toate argumentele (aduse de Preşedintele României pentru susţinerea ideii de federalizare a ţării, sub numele de „reorganizare administrativă”) cu intenţia de a motiva această „reorganizare teritorială” sunt mincinoase, sau mai corect spus: sunt nişte bălării politicianiste justificative. Această încercare a mai fost făcută cu o singură regiune, a Banatului, în Timişoara – în 1990, prin Proclamaţia de la Timişoara se cerea doar autonomie administrativă şi economică. Acest lucru nu le-a reuşit celor care au alcătuit şi promovat textul proclamaţiei, fiindcă minciuna era prea mare: nu există autonomie administrativă şi economică, fără autonomie teritorială, adică fără să fie definit teritoriul în care funcţionează această autonomie şi, implicit, fără să fie trasate graniţele. Sau poate că Banatul a mai rămas în România, după Proclamaţia de la Timişoara, şi pentru că, pe atunci, mai erau români în România.
„Reorganizarea administrativă”, pe care conducătorii actuali ai României sunt hotărâţi să o facă (în aceste zile se negociază doar detaliile), în opt sau nouă sau n judeţe este, în adevăr, tranşarea României, care, în conformitate cu planurile iudeofrancmasoneriei, urmează să fie reîmpărţită.
Iată, pas cu pas, această „reorganizare” care ne este propusă ca salvare şi impusă fără drept de apel: 1) se împarte statul român în euroregiuni, judeţe, zone sau chiar nu contează cum se vor numi; cu alte cuvinte se federalizează teritoriul actual al României, statul român dispărând; 2) ca urmare a acestei „reorganizări”, cetăţenii locuitori ai acestor zone vor fi nevoiţi să îşi schimbe actele de identitate. Aici apare „rezolvarea”, recunoaştem că inventivă, a cipuirii întregii populaţii a ţării, fiindcă actele de identitate vor fi în totalitate cu cip; 3) zonele îşi vor afirma şi vor avea autonomie regională, adică se vor transforma în nişte mini state sub conducerea directă a uniunii europene, care va numi – deja au fost numiţi o parte dintre ei – guvernatori pentru fiecare regiune în parte; 4) în cea mai deplină legalitate, respectivele state vor putea să determine, fiecare pentru sine, dacă se unesc cu un stat sau cu altul, sau dacă îşi schimbă, şi cum, limba oficială sau denumirea. Astfel, Ardealul se va alipi Ungariei, Moldova va face un stat de sine stătător  cu Basarabia, ţiganii vor avea şi ei republica lor etc; 5) statul român va dispărea de pe harta lumii – sau, aici este neclar, va rămâne doar partea de Muntenia-Ilfov cu numele de România.
Şi, pentru ca toate acestea să se desfăşoare fără surprize – de nici un fel -, apare ca foarte importantă schimbarea Constituţiei României. Şi atunci, Preşedintele României cere schimbarea constituţiei. Noi ştim cu toţii – am văzut cu ochii noştri – că Preşedintele României nu cunoaşte nici măcar imnul de stat al ţării în care el este preşedinte, şi, ca urmare, nici nu cred că poate cineva să pună problema că acelaşi preşedinte ar putea cunoaşte Constituţia României – fie şi pentru simplu motiv că Legea fundamentală a Ţării nu este scrisă în versuri, şi, deloc neglijabil, are un text cu mult mai lung.
Situaţia în care ne aflăm este fără precedent în istoria românilor. Acum nu mai e vorba despre o regiune autonomă maghiară, nici de comunism sau capitalism, sau de fanarioţi sau turci; acum este vorba despre tranşarea şi atomizarea statului român. Adică despre o acţiune proiectată de mult timp, acţiune care este pusă în practică de cel puţin două decenii, de către oameni pregătiţi special şi cu ajutorul suboamenilor locali sau zonali. Toţi suboamenii politici, din această perioadă, se fac vinovaţi de înaltă trădare de Ţară şi ar trebui pedepsiţi ca atare. Încă o dată: toţi!
Trebuie să înţelegem gravitatea acestui moment şi să ne asumăm conştient responsabilitatea în faţa lui Dumnezeu şi în faţa istoriei, pentru ceea ce facem sau nu facem. Este răspunderea noastră. E neapărat să pricepem acest lucru, care, deşi pare simplu, nu poate intra în minţile noastre. România nu mai are armată, nu mai are independenţă, economia este dată şi jefuită de cei despre care am scris mai sus – şi totuşi, trebuie să ne împotrivim acestui rău, acestui dezastru. Aşa cum suntem noi acum.
Nu ieşind în stradă la momente nepotrivite şi fără a avea nici un fel de finalitate, decât aceea de a protesta – aşa cum se întâmplă în toate acţiunile care sunt planificate doar pentru manipulare, în scopul fie de a depresuriza societatea civilă, fie de a crea conflicte care sunt imediat preluate şi folosite de către manipulatori tocmai împotriva noastră. Şi mai ales, nu trebuie să uităm că aceia care ne vor ţara n-ar putea reuşi niciodată fără trădători din rândurile noastre. E ceea ce se petrece chiar acum, când nu se ştie cine i-a convocat pe români la Sfântu Gheorghe pentru a manifesta împotriva maghiarimii: este cel mai contraindicat lucru pentru români şi, totodată, cel mai dorit de către unguri – conflictul care va ajuta la grăbirea fărâmiţării României. Pentru a avea credibilitate, manipulatorii au folosit nume de organizaţii cu credibilitate, fără însă a le întreba dacă sunt de acord cu acest lucru sau nu; aşa e anonimatul. Este vital să gândim în aceste momente şi nu să ne luăm după tot felul de manipulatori, care, în cazul de faţă, se ascund în anonimat. Trebuie multă atenţie, ca nu cumva noi înşine să fim uneltele prin care se va abate nenorocirea asupra poporului român, asupra propriului nostru popor.
După ce înţelegem aceste lucruri,  putem să încercăm să răspundem la celebra întrebare: „Ce este de făcut acum, în această situaţie?”. Şi, de aici celelalte întrebări, care decurg firesc şi care duc la răspunsuri, pe care este neapărat să le punem în practică.  (http://axa.info.ro)

************

4 comentarii »

 1. Dar de ce nu desconspira nimeni grupurile de hartuire si urmarire in banda dotate cu arme energetice +arme psihotronice care alcatuiesc un lagar international si la noi in tara au o f bine pusa la punct o Organizatie de crima organizata? http://www.ecatterina1.com. Stiti ce este tortura la distanta fizica si psihica? Pt a isi face treburile murdare aplicand experimente+antrenamente cu arme cu energie dirijata, neurologice, psihotronice, etc, pe victime cobai, oameni nevinovati alesi la intamplare, este luata sub tortura toata comunitatea pt a o reduce la tacere si a o mentine cu gura inchisa. Ne mananca de vii haitele si o lume intreaga isi vede de ale ei.

  Comentariu de tania — Mai 22, 2012 @ 2:55 pm | Răspunde

 2. Trebuie sa luptam noi dar dormim toti! e dezgustator ca demonii astia in costume si cravata vor sa ne distruga, e strigator la cer ca au reusit sa faca din oameni cu frica de dumnezeu, adevarati atei.

  Comentariu de mara — Iulie 17, 2013 @ 6:32 pm | Răspunde

 3. „romania face mai bine decit SUA…” se depopuleaza intr-un ritm care incinta oculta. din 22 de milioane in 1990, am ramas vreo 15. Plus ca a primit alogeni cit cuprinde. Rata natalitatii ( cu tot cu a tiganilor) a scazut sub 1,5. Pensionarii sunt eutanasiati de pensiile reduse si de celelalte bunatati venite de prin occident: E-urile, sucurile carbogazoase, cafele, tigari, medicamente ci vaccinuri cu mercur, formol si alte prostii…
  Tineretul degenereaza de la toate cele dinainte, plus droguri si apa fluorurata. Creierele ne sunt prajite cu televiziunile, turnurile companiilor telefonice, plus ce mai au tradatorii de la sts. Adaugam si grupul de cerecetare diversiune al armatei care si-a facut cu prisosinta antrenamentul la revolutie…. Si trezirea n-are de unde sa vina, cit timp scoala pregateste timpiti, numai buni pentru meseriile „ceruta” in vest: curve, bone, capsunarese si necalificati pe santiere sau agricultura. Desteapta-te romane! caci nu-i tot una leu sa mori/ ori ciine-nlantuit!

  Comentariu de dans — Ianuarie 24, 2014 @ 1:01 pm | Răspunde

 4. ce cauta linga diavol preaintunericitul daniel?

  Comentariu de dans — Ianuarie 24, 2014 @ 1:44 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: