Deconspirarea masoneriei

– Chemtrails

CHEMTRAILS – DÂRELE MORȚII

Mărturii zguduitoare privind dârele [chemtrails] care apar pe cer în urma unor avioane, spre a răspândi pe ascuns boli, suferinţă şi moarte

    „Tot mai multe avioane care zboară chiar şi la mică altitudine lasă în urma lor  chemtrails, dâre alcătuite din substanţe chimice, care nu au nicio legătură cu carburantul sau sistemul de propulsie al avioanelor. În acest mod, sunt răspândite pe ascuns anumite substanţe care provoacă boli, epidemii, suferinţă şi moarte. Acest articol cuprinde o mărturie cutremurătoare a unui mecanic, care a văzut echipamentul tehnic folosit pentru dispersarea unor substanţe toxice şi mărturia unui funcţionar superior al unei companii aeriene, care a avut acces la documentele unui proiect guvernamental secret, prin care se realizează această dispersare a unor substanţe în atmosferă.

    În ultimii ani clinicile medicale şi sălile de urgenţă ale spitalelor sunt înţesate, de multe ori umplute la dublul capacităţii lor, de oameni suferind de boli al căror nume până acum câţiva ani nici nu exista. De ani de zile există bănuiala că starea proastă a sănătăţii oamenilor, simptomele, maladiile nou apărute, greu de explicat de lumea medicală, ar avea drept cauză dârele anormale pe care din ce în ce mai multe avioane în zbor le lasă în urma lor. Autorităţile însă nu par să se îngrijească de un de detaliu atât de… banal!
    La început, foarte puţine avioane lăsau în urma lor astfel de dâre. Azi, au devenit numeroase, brăzdând cerul în cruciş, în paralel şi chiar în formă de S sau de cerc. Ridicăm ochii spre cer şi, când vedem aceste dâre, ni se pare normal să credem că un avion a lăsat în spatele lui acele urme care se întind de la un capăt la altul al orizontului. Câteodată, ele se lărgesc și se amestecă cu alte dâre, ajungând să formeze un adevărat nor, ce acoperă cerul ore în şir.

    Nu e oare legitim să ne întrebăm dacă nu cumva acest fenomen e una dintre cauzele problemelor de sănătate care ne lovesc de câţiva ani încoace? Dăm ca exemplu valul de bronhiolite, care afectează din ce în ce mai mulţi nou-născuţi în fiecare an. În urmă cu două decenii, acest cuvânt nici măcar nu exista în dicţionar! Alte probleme apărute recent sunt: recrudescenţa astmului, leziuni ale căilor respiratorii, leziuni pulmonare, dureri în gât ciudate, angine care dispar la fel de pe neaşteptat cum apar, gripe care nu sunt cu adevărat gripe, boli de ochi, de piele şi ale organelor interne… Lista este lungă, şi fiecare dintre aceste afecţiuni poate degenera şi duce la moarte.

     Analizele efectelor chemtrail-urilor, adevărate dâre ale morţii, sunt dintre cele mai neliniştitoare. Soluţia oficială care ni se oferă: vaccinuri noi şi antibiotice super-tehnologizate, în condiţiile în care s-a demonstrat că supraconsumul de vaccinuri şi de antibiotice de tot felul nu a făcut decât să reducă iremediabil capacitatea sistemului imunitar de a răspunde la atacuri subite.
    Explicaţia cu care, iniţial, responsabilii civili şi militari ai forţelor aeriene i-au liniştit pe observatori, a fost aceea că ar fi vorba doar de dâre de condensare. La întrebarea de ce aceste urme nu existau până acum câțiva ani, răspunsul a fost că atunci avioanele nu zburau atât de sus, încât să permită formarea acestor dâre. În anumite cazuri, aceste dâre, au spus ei, pot rezulta ca urmare a aruncării restului de carburant, în vederea unei posibile aterizări forţate. Cu toate acestea, înmulţirea acestor dâre (nu toate avioanele care zboară riscă să se prăbuşească, din câte se ştie…) şi aspectul lor face ridicol şi inadmisibil acest gen de justificare… În urma amplitudinii pe care fenomenul a luat-o şi în lipsa unor explicaţii plauzibile, soluţia pe care autorităţile au găsit-o a fost să îl transforme în „legendă urbană”, împiedicând orice studiu ştiinţific serios. Folosindu-se de tragicele atentate din 11 septembrie 2001, au îngropat definitiv chestiunea. Ca urmare a aşa-zisei ameninţări internaţionale a terorismului, a fost impusă, sau cel puţin se urmăreşte să fie impusă, obligativitatea sprijinului şi încrederii absolute faţă de guverne. Chestiunea dârelor morţii [chemtrails] a ajuns deci să facă parte rapid dintre subiectele pe care mass-media le evită cu orice preţ… Dezbaterea a continuat însă pe internet.
    Autorităţile militare şi guvernamentale iau în derâdere aceste afirmaţii ca fiind conspiraţioniste sau le denunţă drept zvonuri lipsite de fundament. S-a mers chiar până la a vorbi de propagandă teroristă antiguvernamentală, pentru a închide o dată pentru totdeauna gura celor băgăreţi. Cu toate acestea, ar trebui să se facă o anchetă serioasă şi independentă şi să se dispună efectuarea unor analize la laboratoare controlate de servicii neguvernamentale, dacă mai există aşa ceva… Deşi sunt destul de mulţi cei care au observat acest fenomen alarmant, numărul celor care au întreprins o campanie activă pentru informarea populaţiei este foarte mic. Agenţiile guvernamentale contează pe apatia oamenilor şi, de fapt, ele au ajutat din plin la crearea acestei stări de conştiinţă, începând de prin anii 1950, prin fluorizare, aspartam şi droguri vândute pe stradă.
    Este binecunoscut faptul că guvernele anumitor ţări experimentează tehnologii noi asupra populaţiei lor de zeci de ani. Există rapoarte care au fost făcute publice care o dovedesc. Pentru a opri acest genocid tăcut, trebuie trezit spiritul oamenilor şi mass-media cu privire la acest flagel invizibil, care ne copleşeşte de câţiva ani! Dacă un procentaj atât de mic de oameni este preocupat de acest fenomen, conducătorii acestor agenţii au motiv să creadă, analizând situaţia, că se găsesc deasupra oricărei bănuieli şi că nu există nimic de care să se teamă.
     Dârele de condensare [contrails]

    De la apariţia avioanelor cu reacţie, ne-am obişnuit să vedem pe cer dâre albe în urma lor, atunci când trec pe deasupra noastră, la mare altitudine. Aceste dâre albe – în engleză contrails, [dâre de condensare] – depind de doi factori: umiditatea ambiantă şi temperatura, foarte scăzută la acea altitudine. Ele pot fi alcătuite din fine picături de apă condensate sau din cristale de gheaţă şi de zăpadă.

    Aceste dâre pot să apară la altitudine joasă, aproape de nivelul solului, doar în zone cu un climat extrem de rece (Antarctica, Arctica) şi constituie un serios handicap pentru circulaţia aeriană. La altitudine, aceste condiţii se manifestă regulat începând de la 9000 de metri. Dârele pot rămâne vizibile mai multe minute înainte de a fi dispersate de vânt, gradat, până când dispar complet. Aceste dâre de condensare, nefiind formate decât din molecule de apă, sunt aproape inofensive, mai ales prin comparaţie cu poluarea pe care o singură turbină de avion o generează prin arderea carburanţilor şi a altor agenţi chimici. Dârele de condensare [contrails], fiind compuse din vapori de apă, se disipă după o scurtă perioadă de timp. Conform meteorologului Thomas Schlattes de la Administraţia Naţională Oceanică şi Atmosferică a Statelor Unite, ele nu se pot forma decât la temperaturi de – 60°C, la niveluri de umiditate relativă de 70% şi la altitudini foarte mari.
    Ca incident separat şi distinct în ansamblul acestor evenimente, norii se pot forma dacă temperatura, umiditatea relativă şi condiţiile de vaporizare sunt favorabile dezvoltării lor. Dacă vedem pe cer dâre de condensare [contrails] – considerate aşa după aspectul lor – care se transformă în „nori“ , putem concluziona că nu sunt alcătuite din vapori de apă şi deci este vorba de altceva!
Timpul prevăzut pentru disiparea dârelor de condensare [contrails] este relativ scurt, două minute sau mai puţin. Aceasta presupune că dâra respectivă este alcătuită în special din vapori de apă, cel puţin conform definiţiei sale clasice (condensation trail – dâră de condensare). Nivelul de disipare a dârelor de condensare depinde de mărimea particulelor cristalelor de gheaţă şi de cantitatea de raze solare. Un nor care se formează în urma trecerii unui avion depinde în principal de temperatura, umiditatea relativă, tipul şi mărimea particulelor (nucleelor) de aerosol care sunt introduse.
Formarea şi disiparea dârelor normale de condensare [contrails] şi formarea de nori sunt două procese fizice separate, ce rezultă ca urmare a unor condiţii diferite şi variabile în cele două cazuri.
     Dârele morţii [chemtrails]
    De la mijlocul anilor 1990 încoace, în SUA a început să fie observată înmulţirea unor dâre de un tip nou. Ele apar la altitudine mai joasă decât cea a dârelor de condensare [contrails], uneori chiar aproape de nivelul solului, pot fi albe sau colorate şi se estompează foarte lent, lăsând să treneze o ceaţă în care pot fi detectate diverse particule sau filamente. Uneori, ele formează nori longitudinali care se taie brusc, lăsând un gol în respectiva dâră. Apoi norii par a se forma din nou, pentru a se termina la câţiva kilometri mai departe. Sau, dimpotrivă, dâra taie cerul de la un capăt la altul al orizontului. Aceşti nori nu sunt întotdeauna situaţi la mare altitudine, după cum pretind autorităţile militare sau cele ale controlului aerian. Foarte adesea, îi putem sesiza la înălţimi cuprinse între 1000 şi 5000 de metri, dar şi mai sus de 9000 de metri, care este altitudinea culoarelor de zbor ale avioanelor comerciale. n unii dintre aceşti nori, putem discerne curcubeie sau o culoare portocalie. Alţii sunt pătaţi de mase mai închise în interior, sau tivite cu negru. Aceste mici dâre se lărgesc destul de repede (în funcţie de viteza vântului) şi produc pene fine sau plase în evantai. Spre deosebire de dârele de condensare [contrails], dârele morţii [chemtrails] sunt adesea scindate, cu un gol sau o întrerupere în traseu, ca şi cum ar fi fost schimbat rezervorul din care au fost pulverizate.
    Fapt important: cei care au observat aceste fenomene nu sunt cârcotaşi profesionişti sau ufologi de salon. Ei sunt mai degrabă pasionaţi de aviaţie, medici, oameni de ştiinţă, poliţişti, jurnalişti integri… şi oameni cărora aceste împrăştieri le provoacă iritaţii oculare sau bronhice, alergii şi oboseală. Ei aparţin tuturor claselor societăţii. Plecând de la criterii de sănătate publică, s-a creat o reţea de observatori ai dârelor morţii [chemtrails] care este extrem de activă pe internet.
     Scrisoarea unui mecanic de aviaţie
    Vă oferim în continuare o scrisoare extrem de interesantă, care a fost publicată pe site-ul lui Clifford Carnicom, apoi afişată pe site-ul lui Jeff Rense (ambele site-uri sunt dedicate acestui subiect legat de crimele realizate prin intermediul dârelor morţii), scrisă de un mecanic de aviaţie. Chiar dacă unii pot obiecta că provenienţa acestei misive este incertă, ea coincide cu multe alte mărturii, inclusiv cu scrisoarea unui director al unei linii aeriene, ca răspuns la declaraţiile mecanicului anonim.

    „Din motive pe care le veţi înţelege pe măsură ce veţi citi ceea ce urmează, nu-mi pot divulga identitatea. Sunt un mecanic de aviaţie şi lucrez pentru o linie aeriană importantă. Muncesc într-o bază de întreţinere, situată într-un mare aeroport și întâmplarea a făcut să descopăr ceea ce nu-mi era vizibil destinat.

    Mai întâi, trebuie să vă explic pe scurt cum funcţionează ierarhia în lumea mecanicilor din domeniul aeronautic. Acest lucru este important pentru înţelegerea relatării mele şi pentru cauza căreia îi consacraţi o mare parte din energia voastră. Mecanicii de aviaţie îşi doresc să lucreze în trei domenii: avionica, motoarele şi comenzile de zbor. Se consideră că mecanicii care lucrează pe aceste sisteme au atins cele mai înalte grade ierarhice. Vin apoi mecanicii care lucrează la sistemele hidraulice şi aparatele de climatizare. Următorii sunt cei ataşaţi sistemelor subalterne.
În sfârşit, pe treapta cea mai de jos a acestei scări se găsesc mecanicii care lucrează la sistemele de golire a fluidelor. Niciun mecanic nu vrea să lucreze la pompe, rezervoare şi sistemul de conducte care servesc la înmagazinarea deşeurilor toaletelor din avioane. Totuşi, în fiecare aeroport unde am lucrat eu, există întotdeauna doi sau trei mecanici care se oferă voluntari pentru acest serviciu, oricare ar fi aeroportul. Ceilalţi mecanici sunt foarte fericiţi să-i lase să facă asta. Nimeni nu acordă cu adevărat atenţie acestor oameni şi niciun mecanic serios nu are o legătură veritabilă cu aceşti mecanici de zona a doua. De fapt, nu m-am aplecat niciodată cu adevărat asupra acestui aspect, până foarte de curând.
    Majoritatea companiilor aeriene au acorduri de servicii reciproce cu celelalte companii care utilizează acelaşi aeroport. Aceasta înseamnă că, dacă o companie are o problemă tehnică, de ea se va ocupa unul dintre mecanicii noştri. În schimb, dacă unul dintre avioanele noastre este în dificultate acolo unde îşi are baza de întreţinere o altă companie aeriană, avionul nostru va fi reparat de ei.
    Într-o zi, acum aproximativ o lună, am fost chemat la bază pentru a lucra la avionul unei alte companii. În momentul în care m-a chemat, controlorul nu ştia care era problema şi nu putea să-mi dea niciun detaliu. Când am sosit la faţa locului, am descoperit că pana se situa la nivelul înmagazinării deşeurilor. Nu existau alte soluţii: trebuia să mă strecor în interiorul carlingii pentru a rezolva problema. Pătrunzând în compartiment, mi-am dat seama că ceva nu e în regulă. Avionul avea mai multe rezervoare, pompe şi tuburi decât erau menţionate în caietul de sarcini. La început, am presupus că sistemul fusese modificat. Nu mai lucrasem pe un aparat de acest tip de mai bine de 10 ani. Urmărind să găsesc problema, am văzut imediat că tubajul şi rezervoarele suplimentare nu erau legate la sistemul de evacuare. Tocmai descoperisem acest fapt când un alt mecanic de la compania mea a apărut subit.
    Era tocmai unul din mecanicii care lucrau în mod obişnuit pe aceste sisteme. I-am predat lucrul cu mare plăcere. Plecând, l-am întrebat despre acea echipare suplimentară. Mi-a răspuns: Vezi-ţi de treaba ta şi lasă-mă să mă îngrijesc de-a mea!
    A doua zi, lucram la calculatorul firmei, ca să văd un plan de cablaj. Pentru că tot eram acolo, am decis să fac o cercetare cu privire la echipamentul suplimentar pe care îl găsisem în avion. Spre marea mea surpriză, manualele nu făceau nicio referire la echipamentul pe care îl văzusem în ajun. Am căutat în dosarele producătorului şi n-am găsit nimic nici acolo. Curiozitatea mea era atinsă în punctul sensibil: eram cu adevărat hotărât să descopăr natura acestui echipament.
    Săptămâna următoare am primit trei dintre avioanele noastre, în hangarul principal, pentru inspecţia periodică. În timpul acestor inspecţii, în jurul avionului forfotesc peste tot o mulţime de mecanici. Tocmai îmi terminasem treaba, şi am decis să mă duc să văd sistemul de evacuare pe unul dintre aparate. Cu toţi mecanicii din jur, eram sigur că nu avea să mă observe nimeni. Spre marea mea surpriză, avionul pe care am ales să-l inspectez avea şi el acel tip de echipare suplimentară! Am început să urmez sistemul conductelor, pompelor şi rezervoarelor. Am descoperit ceea ce părea a fi unitatea de comandă a respectivului sistem. Era o cutie de comandă standard, folosită în aviaţie, dar fără cea mai mică inscripţionare. Puteam urma firele de la cutia de comandă la pompe şi la valve, dar niciun alt circuit de comandă nu era conectat la această unitate. Singurele fire care erau racordate la această unitate erau legate la sistemul operaţional al comenzilor avionului. Sistemul avea un rezervor mare şi două mai mici. Era greu de văzut din cauza îngustimii compartimentului, dar mi s-a părut că rezervorul mare ar fi putut cuprinde 200 litri. Rezervoarele erau legate la o supapă de golire şi umplere, care trecea prin fuzelaj chiar în spatele supapei de golire a sistemului fluidelor uzate. Urmărind unde ducea acest racord sub avion, am văzut că era ascuns în spatele unui panou fals, sub un alt panou care, la rândul lui, ajungea la sistemul canalului de golire. Am început să urmăresc tubajul pompelor. Aceste tuburi duceau la o reţea de conducte mai mici, care se terminau în marginile din spate ale aripilor şi ale stabilizatoarelor orizontale ale avionului.
    Dacă priviţi cu atenţie aripile unui avion mare, veţi vedea un mănunchi de fire, cam de grosimea unui deget, care iese din marginea din spate a aripii. Acestea sunt tije de descărcare statice. Ele sunt folosite pentru a disipa sarcina de electricitate statică ce se acumulează pe un avion în zbor. Am descoperit că acele conducte duceau la una din cel trei tije de descărcare electrostatică. Iar aceste false tije de descărcare electrostatică fuseseră găurite ca pentru a lăsa să scape un produs oarecare prin ele.
    Trecuse o vreme de când eram cocoţat pe aripă. Dintr-o dată, unul din supraveghetori mi-a ordonat să părăsesc hangarul. Mi-a spus apoi că treaba mea era terminată şi că nu eram autorizat să fac ore suplimentare. Cele două zile care au urmat au fost foarte încărcate şi nu am găsit niciun minut liber pentru a-mi continua mica anchetă. Două zile după descoperirea mea, am fost chemat să înlocuiesc un detector de temperatură pentru un motor de avion care se pregătea să decoleze. Am terminat lucrul şi m-am întors la hârţogărie.
O jumătate de oră mai târziu, am fost convocat de directorul general. Atunci când am intrat în biroul său, mă aşteptau acolo reprezentantul sindicatului nostru şi alte două persoane, pe care nu le cunoşteam. Directorul mi-a spus că a fost descoperită o problemă serioasă. Eram suspendat pentru o greşeală gravă. Mi-a spus că făcusem intrări false în raportul meu de lucru în legătură cu detectorul de temperatură pe care tocmai îl instalasem cu câteva ore înainte. Eram consternat şi am început să protestez. Am spus că era ridicol şi că făcusem cât se poate de conştiincios acea treabă. Reprezentantul sindicatului s-a interpus. El a recomandat să aruncăm un ochi la avion, pentru a lămuri situaţia. Atunci am întrebat cine erau ceilalţi doi oameni. Directorul general mi-a indicat că erau inspectori de securitate ai companiei aeriene, dar că nu erau obligaţi să-mi dea numele lor.
    Ne-am înapoiat deci la avion, care ar fi trebuit deja să decoleze, dar care era încă garat la rampa noastră de întreţinere. Am deschis capota motorului şi reprezentantul sindicatului a scos detectorul de temperatură. A verificat numărul de serie şi a constatat că era piesa veche. Atunci ne-am dus la magazia de piese şi reprezentantul sindicatelor a verificat raportul meu. De pe o etajeră, el a luat o cutie sigilată. A deschis-o şi a scos un detector de temperatură având acelaşi număr de serie cu cel pe care îl instalasem. Imediat, mi-a spus că sunt suspendat pentru o săptămână fără salariu.
    M-am odihnit acasă în prima zi a suspendării mele, întrebându-mă ce s-a petrecut. Seara, am primit un apel telefonic. Vocea mi-a spus: „Acum ştii ce păţesc mecanicii care îşi bagă nasul acolo unde nu au nimic de făcut. Data viitoare când o să te amesteci să lucrezi la sisteme care nu te privesc, o să-ţi pierzi slujba! Cum mă simt generos astăzi, cred că o să te poţi întoarce la treabă curând.“ CLIC. Am făcut imediat legătura  între ceea ce tocmai se produsese şi faptul că descoperisem acel tubaj misterios.
    În dimineaţa următoare, am fost chemat de directorul general. El mi-a spus că, datorită  dosarului meu impecabil, suspendarea fusese redusă la o zi. Trebuia deci să mă reapuc imediat de treabă. Singurul lucru la care mă puteam gândi era: Ce încearcă ei să ascundă şi cine sunt aceşti EI?
Revenirea la treabă a fost ca şi cum nu s-ar fi petrecut nimic. Niciunul dintre ceilalţi mecanici nu a amintit de suspendarea care îmi fusese dată. Reprezentantul sindical mi-a spus de altfel că era inutil să vorbesc despre aceasta. Dar în noaptea aceea am căutat pe internet pentru a găsi răspunsuri. Nu-mi amintesc cum am ajuns aici, dar am găsit site-ul vostru. Atunci situaţia a devenit din ce în ce mai clară. A doua zi dimineaţă, la serviciu, în interiorul dulapului meu, care era încuiat, am găsit o notă tipărită, care spunea: „Curiozitatea a ucis pisica. Nu te uita pe site-urile internet care nu te privesc”. Mi-am spus: „Ia te uită! Mă țin sub observație!”
   Nu ştiu ce produse pulverizează ei prin intermediul acelor sisteme ciudate, dar pot să vă certific că o fac. Îmi imaginez că folosesc camioanele cisternă pentru a încărca acele rezervoare. E vorba de camioanele care golesc deşeurile rezervoarelor de vidanjare a toaletelor. În mod obişnuit, aeroporturile încredinţează unor sub-contractori acest gen de lucru şi nimeni nu se apropie de aceste camioane. Cine ar vrea să urmărească un camion umplut de fecale? Golind rezervoarele fluidelor uzate, aceşti oameni umplu rezervoarele sistemului jicloarelor de vaporizare.
    Cunoscând planurile de zbor ale avioanelor, ei programează probabil unitatea de comandă cu scopul ca ea să înceapă să pulverizeze o anumită cantitate din respectivul produs după un anumit timp, îndată ce avionul a atins o anumită altitudine, sau atunci când se găseşte deasupra anumitor zone locuite. Ciocul jicloarelor (elemente al carburatorului sub forma unor tuburi cu unul sau mai multe orificii, prin care se pulverizează în carburator debitul de combustibil necesar falselor tije electrostatice) este atât de mic, încât nimeni din avion nu ar putea remarca acest lucru.
    Dumnezeu să ne ajute pe toţi,
    Un cetăţean căruia îi pasă.“
Răspunsul unui funcţionar superior al unei linii aeriene, postat pe site-ul lui Clifford Carnicom
    „Domnule Carnicom,
Citind scrisoarea pe care aţi primit-o de la mecanicul anonim, m-am simţit obligat să-i răspund. Şi eu muncesc pentru o linie aeriană, cu toate că la un nivel ierarhic superior. Nu voi numi linia aeriană, nici oraşul în care mă aflu, nici postul pe care îl ocup, din motive evidente de securitate. Aş vrea să pot documenta tot ceea ce sunt pe punctul să vă dezvălui. Dar este practic imposibil să o fac, întrucât aceasta ar putea în cele din urmă să antreneze consecinţe fatale pentru mine.
    Elementele conţinute în scrisoarea mecanicului anonim mi se par autentice. În SUA există companii aeriene care au participat la un proiect numit Project Cloverleaf [Proiectul Frunza de treflă] timp de câţiva ani. Unii îşi amintesc că au primit consemne în această direcţie în 1998. Personal, am fost avizat în 1999. Cei câţiva funcţionari ai liniilor aeriene care au primit instrucţiunile în ceea ce priveşte proiectul Cloverleaf au fost supuşi cu toţii unor controale de securitate severe, cu privire la antecedentele lor personale şi, chiar înainte să putem primi aceste instrucţiuni, am fost puternic presaţi să semnăm un acord de nedivulgare, care declară în esenţă că, dacă spunem ceea ce ştim, indiferent cui, riscăm închisoarea.
    În biroul nostru, cam 20 dintre noi am primit aceste instrucţiuni, care ne-au fost date de doi funcţionari oficiali din cadrul unui organism guvernamental. Nu au spus care. Au spus că guvernul avea să remunereze linia noastră aeriană, şi de asemenea şi altele, cu scopul de a pulveriza anumite produse chimice speciale prin intermediul avioanelor comerciale. Când au fost întrebaţi care erau aceste produse chimice, unde şi de ce urma să le pulverizăm, ne-au precizat că informaţia ne-ar fi dată dacă ar fi nevoie… Au precizat că nu aveam de ce să aflăm mai mult în această direcţie. Şi au continuat să afirme că acele produse chimice erau inofensive. În cele din urmă, au concluzionat că programul era de o asemenea importanţă, încât el trebuia să fie finalizat cu orice preţ.
    Atunci când noi i-am întrebat de ce nu desemnau numai avioanele lor militare pentru a pulveriza aceste produse chimice, au declarat că nu există suficiente avioane militare disponibile pentru a elibera aceste produse chimice pe o scară atât de mare. Acesta este motivul pentru care proiectul Cloverleaf a fost lansat, pentru a permite unor linii aeriene comerciale să ajute la răspândirea acestor produse chimice în atmosferă. Apoi, cineva a întrebat de ce tot acest secret… Reprezentanţii guvernului au spus că dacă marele public ar şti că avioanele care zboară deasupra capetelor lor împrăştie produse chimice în aer, grupurile de ecologişti ar cere încetarea pulverizării.
Cineva a pus unuia dintre oamenii guvernului întrebarea următoare: Dacă produsele chimice sunt inofensive, de ce să nu se facă publică natura lor şi motivul pentru care le pulverizăm? El a părut derutat de această întrebare şi a răspuns pe un ton autoritar că publicul nu are nevoie să ştie ce se petrece, dar că acest program a fost conceput numai pentru binele lui. El a declarat de asemenea că noi trebuie să păstrăm tăcerea şi să nu mai punem întrebări în această direcţie. După care, şedinţa de informare a fost încheiată.
    În biroul nostru, toate documentele în ceea ce priveşte proiectul Cloverleaf sunt păstrate în seifuri. Nimeni nu are dreptul să scoată aceste documente. Foarte puţini funcţionari au acces la ele şi ei nu vorbesc niciodată despre conţinutul lor.
    Domnule Carnicom, eu nu sunt deloc imbecil. Ştiu că se petrece ceva şi sunt sincer înspăimântat. Mă simt foarte vinovat că ştiu de existenţa acestei operaţiuni, dar sunt obligat să tac. Sunt tulburat, ştiind că firma pentru care muncesc ar putea fi pe cale să-i otrăvească pe americani. Sper că această scrisoare va deschide ochii anumitor persoane asupra a ceea ce se produce în acest moment, pe cerul nostru. Vă repet, aş vrea să vă pot oferi o informaţie documentată, dar înţelegeţi de ce trebuie să păstrez anonimatul absolut.
Mulţumesc“.

Vă recomandăm să vizitaţi și site-urile www.rense.com şi www.carnicom.com pentru informaţii de ultimă oră pe acest subiect extrem de interesant.”

UN OM DE STIINTA GERMAN DEMASCA “CHEMTRAILS” CA FIIND OPERATIUNI MILITARE

Un post de televiziune din Germania confirma in urma cu ceva vreme – 14 martie 2008 – ca armata germana manipuleaza clima in aceasta tara. Ca urmare a acestui fapt oameni de stiinta din Germania au deschis proces impotriva guvernului in aceasta problema. (http://www.youtube.com/watch?v=MVc9GX5K_As – acest video a fost sters intre timp de administratorii de la youtube )

    Materialul concluziona ca “ putem declara in proportie de 97% cu certitudine ca avem chemtrails compuse din pulberi fine de polymeri si metale care ne deregleaza semnalele radar.

Scopul acestor chemtrails, care sunt bine documentate in Statele Unite si in alte parti ale lumii, dupa cercetatori, este de a manipula vremea. Meteorologul Karsten Brandt declara ca “armata federala manipuleaza hartile meteorologice”.

In interviul pe care l-a acordat, domnul Brandt sustine teoria conform careia scopul principal al chemtrails este de a perturba semnalele radar. “ Am fost surprins ca acest nor artificial este atat de raspandit. Imaginile radar sunt uimitoare considerand volumul urias de elemente artificiale dispersate in atmosfera – desi armata federala sustine ca au fost imprastiate doar cantitati mici. Capii armatei sustin ca substantele folosite nu sunt vatamatoare”.

    Reprezentantul Partidului Ecologist german, Johannes Remmel, declara ca “ guvernul trebuie sa dea explicatii populatiei increzatoare”. In timp ce radarele noastre surprind avioane suspecte armata germana suprapune imagini de satelit false pentru a-si ascunde  operatiunile.

In Germania manipularea vremii este interzisa si, de asemenea, mi-ar place sa cred ca si in Statele Unite este la fel.

De cand chemtrails sunt atat de larg raspandite imi place sa marsez pe ideea ca reprezinta doar exercitii militare, parte a unui program, de perturbare a semnalelor radar.

In Statele Unite, in prim planul acestor operatiuni pare a fi US Navy, asa cum se detaliaza in „Death in the Air: Globalism, Terrorism & Toxic Warfare,” de Dr. Len Horowitz. Mai multe persoane guvernamentale trezite sustin insa ca scopul secret al spreierilor cu chemtrails este reducerea populatiei cu doua treimi.

O teorie alternativa pentru explicarea chemtrails ar putea fi instalarea unei noi arme menite sa controleze vremea. Creand secete si, prin urmare, foamete, o mare parte de populatie ar putea fi usor controlata sau eliminata. Celelalte tari  ar putea fi usor controlate si ingenunchiate de catre puterea globala daca vremea ar putea fi controlata sau alterata.

    Intr-o vreme confundam chemtrails cu contrails. Contrails sunt efectul esapamentelor avioanelor, lasa o urma pe cer care dispare rapid. In ceea ce priveste chemtrails, initial arata identic cu contrails insa, mai mult, in loc sa se disipeze, urma se extinde si incepe apoi sa semene cu un nor. Deasupra locului in care locuiesc, Silicon Valley, observ zilnic aceste chemtrails cum se imprastie si cum se opresc din avioane. Cu alte cuvinte, avionul are control deplin asupra acestor chimicale pe care le arunca. De asemenea, in unele zile am observat ca zona este umpluta de o pacla cenusie si muntii aproape ca dispar. Acest lucru este total neobisnuit  in special daca in urma cu o zi muntii se vedeau cu claritate.

    Parte a subcurentelor, cel putin in Statele Unite, este conceptul promovat de radio, televiziune, si in scoli, conform caruia pamantul este suprapopulat. Idea suprapopularii ca si cauza a problemelor noastre a fost ceva in care credeam odata.

Am crezut in aceasta idée pana in momentul in care am realizat abundenta naturii. Doar vazand cantitatea de mancare produsa de un copac sanatos, si milioanele de acrii de pamant necultivat in California centrala, m-au ajutat sa inteleg abundenta naturii.

Creatorul nu i-a pus pe oameni pe pamant sa sufere, sa flamanzeasca si sa moara. Creatorul  vietii ne-a dat resurse vaste din care sa ne pastram sanatosi. Oamenii folosesc gresit resursele delicate ale pamantului si astfel ne-am creat o experienta a lipsurilor si privatiunii. Lipsurile pe care le experimentam nu sunt naturale ci doar o reflexie a deconectarii de viata insasi.

Fiecare actiune, gand si sentiment are o cauza si un efect. Raul nu va invinge niciodata, nu poate. Dar e nevoie ca noi toti, impreuna, sa lucram pentru a constientiza groaznica realitate –  ca guvernul nostru se pare ca doreste sa transforme aceasta planeta intr-o zona de razboi.

    Am credinta ca raul nu va castiga de aceasta data.

    Autor : Ramiel Nagel   –   http://www.naturalnews.com/022838_chemtrails_military_health.html

Un fost sef FBI spune ca darele mortii (chemtrails) ar trebui oprite – Monsanto si legatura cu darele mortii

Fostul sef de la FBI, Ted L. Gunderson face face o afirmatie pe data de 12 ianuarie referitor la „gunoaiele mortii”, aceste chemtrails care se mai numesc si gunoaie aeriene (sau darele mortii la noi).

    El spune asa: ” Gunoaiele mortii, altfel numite si dare chimice sunt aruncate si spray-ate pe intreg intinsul Statelor Unite, in Anglia, Scotia, Irlanda si Nordul Europei (probabil nu este la curent ca si la noi). Personal le-am vazut nu doar in State, ci si in Mexic si Canada. Pasari mor peste tot in lume. Pesti cu sutele de mii mor in lume. Asta se cheama genocid. Este vorba de crima facuta de Natiunile Unite. Acest element din societatea noastra care face asa ceva trebuie oprit. Se intampla sa cunosc 2 locatii de unde pleaca aceste avione ce arunca mizeriile astea pe noi. 4 dintre avioane sunt de la Garda Nationala Aviatica din Lincoln, Nebraska. Iar celelalte tin de Fort Sill, Oklahoma. Eu personal am vazut aceste avioane stand la sol in Nebraska-Lincoln – la Garda Nationala de Aviatie. Acestea nu au nici o marcare pe ele. Sunt enorme, avioane similare celor de bombardament si fara semne. Asta este o crima: o crima impotriva umanitatii, o crima impotriva Americii, o crima impotriva tuturor cetatenilor din aceasta tara. Asta trebuie oprit. CARE ESTE PROBLEMA CU CONGRESUL NOSTRU ? Asta are efect pe populatia lor, pe proprii oameni, pe prietenii lor, pe familiile lor si pe ei insisi. Care este problema cu ei ? Ce este in neregula cu pilotii acestor avioane ce revarsa gunoaie, aceste otravuri, pe familiile lor proprii ? Cineva trebuie sa faca ceva. Cineva din Congres trebuie sa faca un pas in fata si sa spuna stop. Va multumesc. Sunt Ted Gunderson.”

Sursa: Aircrap.org

    Si asta in conditiile in care pe langa cine stie ce sunt puse in aceste dare, ele se stie sigur ca au un procent ridicat de aluminiu si bariu. In rest pot sa aiba orice, de la mercur la virusul AH1N1, depinde probabil de locatie si de interesul ascuns pentru acele zone. Sa nu mai spunem de faptul ca aluminiul este direct conectat de boala Alzheimer, boala care probabil vedeti si voi ce frecventa are astazi, si in mod curios in tarile dezvoltate, sau membre NATO, sau tocmai tarile ce trec prin aceste stropiri de gunoaie toxice. In plus o atmosfera incarcata cu aceste metale face ca un incendiu izbucnit sa se propage mult mai usor si sa fie greu de stins, vedeti cum a fost si in Rusia, apoi avem cazul Grecia, chiar Muntenegru si Croatia.

Toate acestea iti dau de gandit la modul serios.
   Si ca sa devina situatia si mai frumoasa, aceste dare ale mortii se conecteaza tot mai mult de aflati ce companie ? Ati ghicit, e vorba de Monsanto, aceasta corporatie care la puterea care o detine astazi nu stiu daca nu ar fi mai bine sa se numeasca dictatorul suprem alimentar pe plan global. Daca ne uitam in trecut, acest nume Monsanto care astazi stabileste criteriile modului nostru de trai prin alimentatie, era cunoscut ca o companie de chimicale si insecticide. Frumoasa trecere, chiar si aceasta corelatie intre insecticid si mancare te face sa te intrebi. Iar astazi ei stau la baza patentelor pe tot felul de gene care de la vegetale la animale ar putea deveni proprietati private Monsanto. Viata si alimentatia – proprietati private patentate. Frumos. Dar ca sa revenim, aceasta companie isi patenteaza acum noile gene ca fiind rezistene la aluminiu. Coincidenta ? Nu cred. Dar cat de convenabil ar fi ca in schema actuala cand se distruge agricultura conventionala si tot solul devine invadat de aluminiu (incompatibil in catitati mari agriculturii) sa existe aceste culturi Monsanto, toate rezistente la aluminiu. Ce mai conteaza daca aceasta rezistenta si modificare genetica duce la boli, infertilitate, scaderea IQ-ului si o lista lunga de probleme serioase. Probabil prostia existenta astazi este parte rezultata dintr-o alimentatie sintetica si pe de alta de inhalarea constanta si mai nou zilnica de chimicale cu efect pe sanatate si efect direct pe creier. Doar uitati-va pe cer.

Sursa: Farm wars

MAI JOS PUTETI VEDEA CATEVA FILME NOI, TRADUSE:
 Chemtrails – Atacul criminal cu aerosoli (Aerosol Crimes) 
– Un documentar de Clifford Carnicom 

7 comentarii »

 1. Oare cum se feresc cei care raspandesc aceste otravuri din avion, deci total netargetat, (ei si familiile lor) de ceea ce imprastie? Isi omoara in acelasi timp si copii, mamele, sotile evident, nu?

  Comentariu de MAYA — septembrie 21, 2014 @ 3:33 pm | Răspunde

 2. Acum se foloseste un emitator de ultrasunete pentru a face particulele invizibile de la sol in 2-3 minute de la spreiere… Un documentar bine argumentat stiintific despre scopul spreierii il gasiti aici:
  http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_atmospheric_phenomena09.htm

  Comentariu de je105 — iunie 10, 2014 @ 6:19 am | Răspunde

 3. ca toti ceilalti care au grait adevarul…. aaron russo despre cipuri, antonie iorgovan despre masonerie, si multi altii… si acest ted gunderson a murit… „de cancer”. Ii omoara pe toti cei care spun adevarul!

  Comentariu de tatiana — ianuarie 27, 2014 @ 11:23 am | Răspunde

 4. […] fi alcătuite din fine picături de apă condensate sau din cristale de gheaţă şi de zăpadă. https://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/conspiratii-si-manipulare/chemtrails/ Chemtrails fac parte din marea teorie a conspiraţiei prin care se încearcă reducerea forţată a […]

  Pingback de EFECTELE CHEMTRAILS | — octombrie 27, 2013 @ 2:58 pm | Răspunde

 5. […] dar înţelegeţi de ce trebuie să păstrez anonimatul absolut. Mulţumesc“. sursa: deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. ← […]

  Pingback de CHEMTRAILS – DÂRELE MORȚII | .::: CALIN ADRIAN :::. — septembrie 19, 2013 @ 9:36 am | Răspunde

 6. criminalii astia ne decimeaza zi de zi, iar noi nu facem nimic! stam ca vitele duse la abator!

  Comentariu de spartacus — decembrie 7, 2012 @ 5:58 pm | Răspunde

 7. Am observat ca aparitia chemtrails-urilor este diferita de la o zi la alta; in unele zile cerul este plin de dare, iar in altele este senin. Ce este interesant este faptul ca aceasta activitate este in corelatie cu fazele Lunii. Se poate remarca ca cea mai intensa activitate chemtrais apare in zilele de Luna Plina si Luna Noua, incepand cu cateva zile inainte si estompandu-se dupa aceste faze. Si in fazele de Primul Patrar si Ultimul Patrar am vazut chemtrails, dar prezenta lor a fost mai redusa; nu stiu daca exista o corelatie si cu aceste faze.
  Cine se pricepe la astronomie sau astrologie poate face niste corelatii interesante, daca cunoaste influenta radiatiilor provenite de la astrii ceresti (in cazul nostru Luna) asupra psihicului uman si modul cum aceste grile/hasuri create de avioane pe cer pot ecrana influenta energetica.

  Comentariu de VISAN LIVIA — noiembrie 30, 2012 @ 6:04 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: